Je li test pozitivan?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DoraPofuk
    06. Veljača 2020. 15:08

Može pomoć? Zanima me da li su ovo dvije crtice ili se meni samo čini zbog velike želje

Pipin
    06. Veljača 2020. 15:41

DoraPofuk

Može pomoć? Zanima me da li su ovo dvije crtice ili se meni samo čini zbog velike želje

odi na ibbo.com, stavi fotografiju i kopiraj link ovdje

zabrinutakata
    06. Veljača 2020. 16:01

Drage moje vudim da ste tu aktivne …evo ovako imala san kiretrazu i sad nakon 7 mijeseci krenila na bebu i sad menstruaciju zadnju sam imala 16og do 21og i prije 4 dana mi malo krvi bilo najprije smede pa roskasto pa mrvu krvi nijr ko menstruacija nije toliko puno … leda me ubijaju spava mi se podrignjiva,umorna ko pas … jucer mi je to krvarenje stalo i danas opet malo malo nista strasno sta bi to moglo biti …jel kojoj bilo tako inace moram dobiti menstruaciju tek 9og ...bas me malo strah silno zelim bebu

zabrinutakata
    08. Veljača 2020. 12:41

Pravila sam sad test i negattivan je jel mozda rano jer mi menstruacija triba doci tek sutra ... a ja ko ludo zensko nestrpljiva 🤦‍♀️

Fluffy
    08. Veljača 2020. 16:16

Zabrinuta, preporucila bi ti da pricekas da izostane menstruacija..ako ne dode napravi opet test. Koliko imas godina, i koliko dugo pokusavas ostati trudna? 

• Barbi_2309
    10. Veljača 2020. 18:37

Curke molim pomoć. 
    Znači suprug i ja smo u ciljano vrijeme (ovulacija, plodno dani itd.) imali odnosne, naravno u nadi da...
    Novi ciklus bi mi trebao započeti za 2 dana, no obzirom da sam imala nedavno napad vrtoglavica i mučnine iz čista mira, napravila sam test. Riječ je o Cyclotestu za rano otkrivanje trudnoće. Slijedila sam točno sve upute, jedino trebam napomenuti da sam test radila po dne a ne ujutro kad je preporučeno. 
    Može pomoć oko tumačenja rezultata? 

👩‍🦰♂️31 god
    👨‍🦱♀️34 god
    👩‍❤️‍👨 Together since 2009, married since 2017

🤰+16.10.2020.

jelenajelena
    10. Veljača 2020. 18:41

Barbi_2309

Curke molim pomoć.
    Znači suprug i ja smo u ciljano vrijeme (ovulacija, plodno dani itd.) imali odnosne, naravno u nadi da…
    Novi ciklus bi mi trebao započeti za 2 dana, no obzirom da sam imala nedavno napad vrtoglavica i mučnine iz čista mira, napravila sam test. Riječ je o Cyclotestu za rano otkrivanje trudnoće. Slijedila sam točno sve upute, jedino trebam napomenuti da sam test radila po dne a ne ujutro kad je preporučeno.
    Može pomoć oko tumačenja rezultata?

Idi na ibb.co pa tamo uploadaj sliku,kopiras link pa nam tu zalijepi

Ja-27
    MM-33
    6god pokusavanja
    3spontana i vm...

• Barbi_2309
    10. Veljača 2020. 18:54

https://ibb.co/nnqDs4X

👩‍🦰♂️31 god
    👨‍🦱♀️34 god

🤰+16.10.2020.

• Barbi_2309
    10. Veljača 2020. 18:54

👩‍🦰♂️31 god
    👨‍🦱♀️34 god

🤰+16.10.2020.

jelenajelena
    10. Veljača 2020. 19:17

Barbi_2309

Ja vidim crtu....i to jasno...cestitam i neka bude tamnija za 2 dana..👏👏🥰🥰🥰🥰🥰

Ja-27
    MM-33
    6god pokusavanja
    3spontana i vm...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.