Je li test pozitivan?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    🌼TiKi🌼
    15. Prosinac 2019. 05:17

maska meni je proslo skoro tri mj od testiranja pa su testovi isti kao i tad, haha. Imas lijepu uspomenu koju mozes uokviriti zajedno sa slicicama ultrazvuka. 
    Cestitam na trudnoci! 

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

• nicky13
    15. Prosinac 2019. 13:30

Nova19

Nickycestitam, to je pozitivan test!!!
    Dunjai meni izgleda kao da se nesto nazire ali jaaako slabo, ponovi test za 2 dana da vidis da je tamnija crtica, cestitam!!!

Hvalaa 😍 
    Jutros radila digitalni i + je tu 😁😁

Nova19
    15. Prosinac 2019. 20:55

nicky13

Nova19

Nickycestitam, to je pozitivan test!!!
    Dunjai meni izgleda kao da se nesto nazire ali jaaako slabo, ponovi test za 2 dana da vidis da je tamnija crtica, cestitam!!!

Hvalaa 😍
    Jutros radila digitalni i + je tu 😁😁

Joj koji divan Bozic ces imati 😍😍😍 nadam se da cu uskoro za tobom 😊😊

• nicky13
    16. Prosinac 2019. 14:16

Držim fige 💪😉

klupko_srece
    17. Prosinac 2019. 15:35

Drage 24.12. Naručena sam na prvi pregled držite fige

Nova19
    17. Prosinac 2019. 15:40

Malazg

Drage 24.12. Naručena sam na prvi pregled držite fige

bit će sve ok, ne sumnjam!! javi nam svakako i bit će ti ovo Božić za pamćenje

• amrra
    18. Prosinac 2019. 11:00

Zdravo damice, nova sam tu 🤗 
    Vec 6-i dan mi kasni menstruacija ali nemam nikakvih simptoma. Iskreno, nismo jos planirali bebicu ali za ovih par dana kasnjenja, sebe sam ubjedila da sam trudna jer uvijek mi je bila tacna mensttuacija, jednom se desilo da malo porani i tjt. Uglavnom, jutros odlucim da uradim test, na pocetku nisam vidjela drugu crtu ali nakon par minuta cinilo mi se sa ima skroz blijeda. Otisla sam po drugi test, clearblue(digitalni), i pokazao je minus.( od prvog testa nisam nista pila, znaci drugi sam uradila nakon 5 sati). Ipak mislim da bi digitalni pokazao da sam trudna jer on moze pokazati i prije mjesecnice. Sta Vi mislite?
    P.s. izvinite na dugom postu

Nova19
    18. Prosinac 2019. 12:18

amrra

Vec 6-i dan mi kasni menstruacija ali nemam nikakvih simptoma. Iskreno, nismo jos planirali bebicu ali za ovih par dana kasnjenja, sebe sam ubjedila da sam trudna jer uvijek mi je bila tacna mensttuacija, jednom se desilo da malo porani i tjt. Uglavnom, jutros odlucim da uradim test, na pocetku nisam vidjela drugu crtu ali nakon par minuta cinilo mi se sa ima skroz blijeda. Otisla sam po drugi test, clearblue(digitalni), i pokazao je minus.( od prvog testa nisam nista pila, znaci drugi sam uradila nakon 5 sati). Ipak mislim da bi digitalni pokazao da sam trudna jer on moze pokazati i prije mjesecnice. Sta Vi mislite?

Ako ti je digitalni pokazao minus onda malo vjerojatno da se radi o trudnoći, osim ako si prerano napravila test, ali ako ti kasni 6 dana trebalo bi pokazati plus.
    Najbolje ti je otići ginekologu da vidi o čemu se radi i da te pošalje na pretrage ukoliko ti M ne dođe... pozdrav

• amrra
    18. Prosinac 2019. 12:33

Nova19

amrra

Ako ti je digitalni pokazao minus onda malo vjerojatno da se radi o trudnoći, osim ako si prerano napravila test, ali ako ti kasni 6 dana trebalo bi pokazati plus.
    Najbolje ti je otići ginekologu da vidi o čemu se radi i da te pošalje na pretrage ukoliko ti M ne dođe… pozdrav

Hvala Vam na odgovoru. Otici cu ginekologu, naravno. Ali jutros me malo sve to zbunilo. Prvo jesam trudna, pa nisam haha  Mada sam maloprije ponovo pogledala onaj test i ona crta se sada vidi. Ali eto dok ne odem ginekologiju, nisam sigurna. Mozda i dobijem do tada 😊

Nova19
    18. Prosinac 2019. 12:40

amrra

Nova19

amrra

Najbolje ti je otići ginekologu da vidi o čemu se radi i da te pošalje na pretrage ukoliko ti M ne dođe… pozdrav

Hvala Vam na odgovoru. Otici cu ginekologu, naravno. Ali jutros me malo sve to zbunilo. Prvo jesam trudna, pa nisam haha Mada sam maloprije ponovo pogledala onaj test i ona crta se sada vidi. Ali eto dok ne odem ginekologiju, nisam sigurna. Mozda i dobijem do tada 😊

možeš ti odmah i ići vaditi Betu pa ćeš znati još prije nadam se da ćeš uskoro znati na čemu si

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.