Je li test pozitivan?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • antonija98
    08. Lipanj 2019. 19:44

Pozdrav. Prijavila sam se jučer na forum i slala sam sliku testa kojeg sam uradila ujutro sa prvim jutarnjim urinom i pojavile su se dvije crtice. Popodne sam napravila još jedan i također su se pojavile dvije. U utorak sam naručena kod ginekologa na pregled. Postoji li mogućnost da su testovi negativni?? 

• antonija98
    08. Lipanj 2019. 19:45

Htjela sam napisat postoji li mogućnost da su testovi lažno pozitivni ?

• antonija98
    08. Lipanj 2019. 19:45

evo slika testa od jučer popodne 😊

Livia
    08. Lipanj 2019. 20:00

Testovi mogu biti lazno negativni ali ne i lazno pozitivni. Pod uvjetom da su ocitani u predvidenom roku. 
    Cestitam! 😊

M. 💖 2011.
    B. 💖 2016.

• antonija98
    08. Lipanj 2019. 20:12

Livia

Testovi mogu biti lazno negativni ali ne i lazno pozitivni. Pod uvjetom da su ocitani u predvidenom roku.
    Cestitam! 😊

Hvala puno 😊

• pcelicam94
    10. Lipanj 2019. 08:22

Drage cure, javila sam se prije 3 dana s prvim testicem, to je bio ovaj donji. Ova 4 dana u jutarnjim sam satima (odmah po ustajanju) radila po 1 testic. Ovo su oni - odozdo prema gore. 7.6., 8.6., 9.6. i danas (10.6.). Jucer tijekom poslijepodneva imala sam malo ali zaista malo i svijetlo smeckastog iscjetka, i tijekom noci nesto malo svijetlo roskastog, sveha mozda par kapljica (probudila se i vidjela na donjem rublju). Ali zadnji test od jutros koliko vidim pokazuje da HCG i dalje raste? I da, jucer ni mi bio dan za dobiti mjesecnicu, zato sam se i prepala... Negdje pisu da je taj svijetli sitni iscjedak normalan (implantacija)? 

Hip_Hopsica
    10. Lipanj 2019. 08:29

Čestitam Pčelicam94... ovo je prekrasno za vidjeti... to točkasto krvarenje je sigurno implantacijsko. Meni je tako bilo kod prošle uredne trudnoće, dan prije nego sam trebala dobiti je počelo i trajalo je 3 dana i prestalo. Prošli put kad sam ostala trudna, na žalost sam imala spontani, ali tada nije bilo tog laganog krvarenja. Tako da ja to gledam kao pozitivnu stvar.
    Uživaj i želim ti urednu trudnoću. 

02/2017..... spontani pobačaj
    02/2018..... stigla naša curica :-)
    04/2019..... spontani pobačaj
    07/2019..... spontani pobačaj
    02/2020..... trudna - Bhcg na 4+2: 386; 4+4: 879; 9+3 Beba br.1: 27mm, beba br. 2 stala s razvojem na 6mm;
    15+1- uredan Nifty 💙; 05.11.2020. Podobnik

Lavica27
    10. Lipanj 2019. 08:47

Pcelica čestitam! Isto to se dogodilo i meni pred dva tjedna. Tri dana testova, na dan M to tockasto smedje,trajalo je dva dana samo sam ja odmah dobila utrogestan 3×2 obzirom na prošli spontani (kod kojeg nije uopće bilo krvarenja ikakvog). Gin je rekao da misli da je implantacijsko al za svaki slucaj. Možda da se eventualno čuješ s gin? E da,taj dan sam vadila betu i bila je 297 :)

• Nena5382
    10. Lipanj 2019. 14:54

Pozdrav, znaci u petak i subotu sam imala pozitivne testove na trudnocu, danas sam izvadila betu koja iznos 10.2 H. Jel to znaci da razina hcg-a opada? Jer razina za kucni test mora biti minimalno 25 da moze pokazati pozitivan test? 
    Sad me to zabrinjava jako :/ pomoc netko? 

• Moreeee
    12. Lipanj 2019. 20:12

Nena5382

Pozdrav, znaci u petak i subotu sam imala pozitivne testove na trudnocu, danas sam izvadila betu koja iznos 10.2 H. Jel to znaci da razina hcg-a opada? Jer razina za kucni test mora biti minimalno 25 da moze pokazati pozitivan test?
    Sad me to zabrinjava jako :/ pomoc netko?

Možda je u pitanju biokemijska trudnoća kad je razina hcg-a tako mala...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.