Pozdrav. Prijavila sam se jučer na forum i slala sam sliku testa kojeg sam uradila ujutro sa prvim jutarnjim urinom i pojavile su se dvije crtice. Popodne sam napravila još jedan i također su se pojavile dvije. U utorak sam naručena kod ginekologa na pregled. Postoji li mogućnost da su testovi negativni??
Htjela sam napisat postoji li mogućnost da su testovi lažno pozitivni ?
Testovi mogu biti lazno negativni ali ne i lazno pozitivni. Pod uvjetom da su ocitani u predvidenom roku.
Cestitam! 😊
M. 💖 2011.
B. 💖 2016.
Testovi mogu biti lazno negativni ali ne i lazno pozitivni. Pod uvjetom da su ocitani u predvidenom roku.
Cestitam! 😊
Hvala puno 😊
Drage cure, javila sam se prije 3 dana s prvim testicem, to je bio ovaj donji. Ova 4 dana u jutarnjim sam satima (odmah po ustajanju) radila po 1 testic. Ovo su oni - odozdo prema gore. 7.6., 8.6., 9.6. i danas (10.6.). Jucer tijekom poslijepodneva imala sam malo ali zaista malo i svijetlo smeckastog iscjetka, i tijekom noci nesto malo svijetlo roskastog, sveha mozda par kapljica (probudila se i vidjela na donjem rublju). Ali zadnji test od jutros koliko vidim pokazuje da HCG i dalje raste? I da, jucer ni mi bio dan za dobiti mjesecnicu, zato sam se i prepala... Negdje pisu da je taj svijetli sitni iscjedak normalan (implantacija)?
Čestitam Pčelicam94... ovo je prekrasno za vidjeti... to točkasto krvarenje je sigurno implantacijsko. Meni je tako bilo kod prošle uredne trudnoće, dan prije nego sam trebala dobiti je počelo i trajalo je 3 dana i prestalo. Prošli put kad sam ostala trudna, na žalost sam imala spontani, ali tada nije bilo tog laganog krvarenja. Tako da ja to gledam kao pozitivnu stvar.
Uživaj i želim ti urednu trudnoću.
02/2017..... spontani pobačaj
02/2018..... stigla naša curica :-)
04/2019..... spontani pobačaj
07/2019..... spontani pobačaj
02/2020..... trudna - Bhcg na 4+2: 386; 4+4: 879; 9+3 Beba br.1: 27mm, beba br. 2 stala s razvojem na 6mm;
15+1- uredan Nifty 💙; 05.11.2020. Podobnik
Pcelica čestitam! Isto to se dogodilo i meni pred dva tjedna. Tri dana testova, na dan M to tockasto smedje,trajalo je dva dana samo sam ja odmah dobila utrogestan 3×2 obzirom na prošli spontani (kod kojeg nije uopće bilo krvarenja ikakvog). Gin je rekao da misli da je implantacijsko al za svaki slucaj. Možda da se eventualno čuješ s gin? E da,taj dan sam vadila betu i bila je 297 :)
Pozdrav, znaci u petak i subotu sam imala pozitivne testove na trudnocu, danas sam izvadila betu koja iznos 10.2 H. Jel to znaci da razina hcg-a opada? Jer razina za kucni test mora biti minimalno 25 da moze pokazati pozitivan test?
Sad me to zabrinjava jako :/ pomoc netko?
Pozdrav, znaci u petak i subotu sam imala pozitivne testove na trudnocu, danas sam izvadila betu koja iznos 10.2 H. Jel to znaci da razina hcg-a opada? Jer razina za kucni test mora biti minimalno 25 da moze pokazati pozitivan test?
Sad me to zabrinjava jako :/ pomoc netko?
Možda je u pitanju biokemijska trudnoća kad je razina hcg-a tako mala...
Sortiraj odgovore
Najstariji