Pozdrav, znaci u petak i subotu sam imala pozitivne testove na trudnocu, danas sam izvadila betu koja iznos 10.2 H. Jel to znaci da razina hcg-a opada? Jer razina za kucni test mora biti minimalno 25 da moze pokazati pozitivan test?
Sad me to zabrinjava jako :/ pomoc netko?
Sta si ti rjesila???
Dobro jutro, ja sam nova ovdje, napravila sam test, pa me zanima dali je pozitivan ili negativan. Nadam se brzom odgovoru. Hvala unaprijed.
Dobro jutro, ja sam nova ovdje, napravila sam test, pa me zanima dali je pozitivan ili negativan. Nadam se brzom odgovoru. Hvala unaprijed.
Pozitivan je,plus ko 🏠 . Čestitam 😁
Bome, vidi se iz aviona, sto inace bas i nije uobicajeno sa tim testovima (clear blue i slicni sa plavim linijama). Cestitam! Kolko ti kasni?
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Koji lijepi plusić. Čestitaaaam🌹🌹🌹🏵
Bome, vidi se iz aviona, sto inace bas i nije uobicajeno sa tim testovima (clear blue i slicni sa plavim linijama). Cestitam!Kolko ti kasni?
Kasni mi jučer je bilo 24 dana
Bome, vidi se iz aviona, sto inace bas i nije uobicajeno sa tim testovima (clear blue i slicni sa plavim linijama). Cestitam!Kolko ti kasni?
Oprosti jer sam znatiželjna al što si čekala mjesec dana da napraviš test :O? Ti si već preko 7tt, trebala bi do ginekologa.
Oprosti jer sam znatiželjna al što si čekala mjesec dana da napraviš test :O? Ti si već preko 7tt, trebala bi do ginekologa.
Nije ni cudo da je linija toliko tamna kad ti je toliko vec! Ali da, cudno sto si toliko cekala 🤔
Mislila sam da će mi doći jer mi nije u 4 mj uopće došla i onda je tek došla mi 1.5. I trebala sam još jednom dobiti u 5 mj, ali nisam dobila i napravila sam test i pokazalo se pozitivno
Sortiraj odgovore
Najstariji