Je li test pozitivan?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tinika
    15. Lipanj 2019. 15:54

Nena5382

Pozdrav, znaci u petak i subotu sam imala pozitivne testove na trudnocu, danas sam izvadila betu koja iznos 10.2 H. Jel to znaci da razina hcg-a opada? Jer razina za kucni test mora biti minimalno 25 da moze pokazati pozitivan test?
    Sad me to zabrinjava jako :/ pomoc netko?

Sta si ti rjesila???

• Birt69
    22. Lipanj 2019. 05:44

Dobro jutro, ja sam nova ovdje, napravila sam test, pa me zanima dali je pozitivan ili negativan. Nadam se brzom odgovoru. Hvala unaprijed. 

tinika
    22. Lipanj 2019. 05:55

Pozitivan je! Cestitam!!! 💚

22. Lipanj 2019. 07:30

Birt69

Dobro jutro, ja sam nova ovdje, napravila sam test, pa me zanima dali je pozitivan ili negativan. Nadam se brzom odgovoru. Hvala unaprijed.

Pozitivan je,plus ko 🏠 . Čestitam 😁

Omerta
    22. Lipanj 2019. 07:32

Bome, vidi se iz aviona, sto inace bas i nije uobicajeno sa tim testovima (clear blue i slicni sa plavim linijama). Cestitam! Kolko ti kasni?

Be the change you wish to see in the world.. 💚

22. Lipanj 2019. 20:59

Birt69

Koji lijepi plusić. Čestitaaaam🌹🌹🌹🏵

• Birt69
    23. Lipanj 2019. 07:52

Omerta

Bome, vidi se iz aviona, sto inace bas i nije uobicajeno sa tim testovima (clear blue i slicni sa plavim linijama). Cestitam!Kolko ti kasni?

Kasni mi jučer je  bilo 24 dana

Lavica27
    23. Lipanj 2019. 07:57

Birt69

Omerta

Bome, vidi se iz aviona, sto inace bas i nije uobicajeno sa tim testovima (clear blue i slicni sa plavim linijama). Cestitam!Kolko ti kasni?

Kasni mi jučer je bilo 24 dana

Oprosti jer sam znatiželjna al što si čekala mjesec dana da napraviš test :O? Ti si već preko 7tt, trebala bi do ginekologa.

PatyDi
    23. Lipanj 2019. 11:45

Lavica27

Birt69

Omerta

Oprosti jer sam znatiželjna al što si čekala mjesec dana da napraviš test :O? Ti si već preko 7tt, trebala bi do ginekologa.

Nije ni cudo da je linija toliko tamna kad ti je toliko vec! Ali da, cudno sto si toliko cekala 🤔

• Birt69
    23. Lipanj 2019. 11:49

Lavica27

Birt69

Omerta

Mislila sam da će mi doći jer mi nije u 4 mj uopće došla i onda je tek došla mi 1.5. I trebala sam još jednom dobiti u 5 mj, ali nisam dobila i napravila sam test i pokazalo se pozitivno 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.