Bome, vidi se iz aviona, sto inace bas i nije uobicajeno sa tim testovima (clear blue i slicni sa plavim linijama). Cestitam!Kolko ti kasni?
Kasni mi jučer je bilo 24 dana
Oprosti jer sam znatiželjna al što si čekala mjesec dana da napraviš test :O? Ti si već preko 7tt, trebala bi do ginekologa.
Nije ni cudo da je linija toliko tamna kad ti je toliko vec! Ali da, cudno sto si toliko cekala 🤔
Zato što mi menga uvjek kasni po 10 dana i mislila sam da je stvar u tome dok nisam skužila da mi nije svako jutro dobro i da me ili trbuh i odlučila sam napraviti test i eto pozitivno je
Koliko si ti trudna?
Neznam sad će 1.7 2 mj od kad nemam menstruaciju, ali ginekolog se veća sa godišnjeg tek idući tj pa ću ići da vidim
Vecer svima, nova sam na forumu. ☺️
Test je napravljen jucer navecer. 1 dan nakon ocekivane menstruacije.
Ponovit cu ga sutra ujutro s prvim urinom. Jako sam nestrpljiva i ne znam dal mi se samo pricinjava slaba crta, zapravo izgleda kao neka sjena. Sto mislite jel pozitivan ili ne?
Hvala vam unaprijed. 🥰

Ponovit cu ga sutra ujutro s prvim urinom. Jako sam nestrpljiva i ne znam dal mi se samo pricinjava slaba crta, zapravo izgleda kao neka sjena. Sto mislite jel pozitivan ili ne?
Hvala vam unaprijed. 🥰
Meni ovo izgleda pozitivan test čestitam tako je i meni bilo u prvoj trudnoći slabo se vidilo 5 dana prije očekivane menstruacije kad nije došla znala sam da sam trudna... Čestitam probaj ponoviti za koji dan opet 😉
Hvala vam unaprijed. 🥰
Meni ovo izgleda pozitivan test čestitam tako je i meni bilo u prvoj trudnoći slabo se vidilo 5 dana prije očekivane menstruacije kad nije došla znala sam da sam trudna… Čestitam probaj ponoviti za koji dan opet 😉
Hvala sto si mi dala nadu da je bio pozitivan. Evo i jucerasnjeg testa. Plus ko kuca. Ajme, sretna sam do neba i natrag 🥰😊

Hvala vam unaprijed. 🥰
Meni ovo izgleda pozitivan test čestitam tako je i meni bilo u prvoj trudnoći slabo se vidilo 5 dana prije očekivane menstruacije kad nije došla znala sam da sam trudna… Čestitam probaj ponoviti za koji dan opet 😉
Hvala sto si mi dala nadu da je bio pozitivan. Evo i jucerasnjeg testa. Plus ko kuca. Ajme, sretna sam do neba i natrag 🥰😊
Bravooo! Dobrodosla medu trudnice :)) Ja cekam svoj prvi UZV! Svu srecu ti zelim

Pozdrav mame i buduce mame, nova na forumu!
Znam da post nije za ovu temu,al pisem svugdje nema odgovora
Imam 27 godina.
Ja i moj muz ne radimo na bebici, ali isto tako se ne pazimo jer bi htjeli uskoro. Odnose smo imali u moje plodne dane, s obzirom da je “posijao sjeme” imam na umu da bih mogla biti trudna.
Trebala sam dobiti M 28.06, napravila sam test dan prije i dan poslije. Oba negativna. No moje M i dalje nema… jesam li napravila prerano? Simptome sad vec imam kao da cu dobiti, medutim u trbuhu nije stalna bol vec nekakvo probadanje bol u jajnicima i jucer nesto u donjim ledima. Danas primjetih da su mi grudi
otekle. Eto sorry na dugom postu, ako mi koja od vas moze dati savjet!
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji