Bome, vidi se iz aviona, sto inace bas i nije uobicajeno sa tim testovima (clear blue i slicni sa plavim linijama). Cestitam!Kolko ti kasni?
Kasni mi jučer je bilo 24 dana
Oprosti jer sam znatiželjna al što si čekala mjesec dana da napraviš test :O? Ti si već preko 7tt, trebala bi do ginekologa.
Nije ni cudo da je linija toliko tamna kad ti je toliko vec! Ali da, cudno sto si toliko cekala 🤔
Zato što mi menga uvjek kasni po 10 dana i mislila sam da je stvar u tome dok nisam skužila da mi nije svako jutro dobro i da me ili trbuh i odlučila sam napraviti test i eto pozitivno je
Koliko si ti trudna?
Neznam sad će 1.7 2 mj od kad nemam menstruaciju, ali ginekolog se veća sa godišnjeg tek idući tj pa ću ići da vidim
Vecer svima, nova sam na forumu. ☺️
Test je napravljen jucer navecer. 1 dan nakon ocekivane menstruacije.
Ponovit cu ga sutra ujutro s prvim urinom. Jako sam nestrpljiva i ne znam dal mi se samo pricinjava slaba crta, zapravo izgleda kao neka sjena. Sto mislite jel pozitivan ili ne?
Hvala vam unaprijed. 🥰
Ponovit cu ga sutra ujutro s prvim urinom. Jako sam nestrpljiva i ne znam dal mi se samo pricinjava slaba crta, zapravo izgleda kao neka sjena. Sto mislite jel pozitivan ili ne?
Hvala vam unaprijed. 🥰
Meni ovo izgleda pozitivan test čestitam tako je i meni bilo u prvoj trudnoći slabo se vidilo 5 dana prije očekivane menstruacije kad nije došla znala sam da sam trudna... Čestitam probaj ponoviti za koji dan opet 😉
Hvala vam unaprijed. 🥰
Meni ovo izgleda pozitivan test čestitam tako je i meni bilo u prvoj trudnoći slabo se vidilo 5 dana prije očekivane menstruacije kad nije došla znala sam da sam trudna… Čestitam probaj ponoviti za koji dan opet 😉
Hvala sto si mi dala nadu da je bio pozitivan. Evo i jucerasnjeg testa. Plus ko kuca. Ajme, sretna sam do neba i natrag 🥰😊
Hvala vam unaprijed. 🥰
Meni ovo izgleda pozitivan test čestitam tako je i meni bilo u prvoj trudnoći slabo se vidilo 5 dana prije očekivane menstruacije kad nije došla znala sam da sam trudna… Čestitam probaj ponoviti za koji dan opet 😉
Hvala sto si mi dala nadu da je bio pozitivan. Evo i jucerasnjeg testa. Plus ko kuca. Ajme, sretna sam do neba i natrag 🥰😊
Bravooo! Dobrodosla medu trudnice :)) Ja cekam svoj prvi UZV! Svu srecu ti zelim
Pozdrav mame i buduce mame, nova na forumu!
Znam da post nije za ovu temu,al pisem svugdje nema odgovora
Imam 27 godina.
Ja i moj muz ne radimo na bebici, ali isto tako se ne pazimo jer bi htjeli uskoro. Odnose smo imali u moje plodne dane, s obzirom da je “posijao sjeme” imam na umu da bih mogla biti trudna.
Trebala sam dobiti M 28.06, napravila sam test dan prije i dan poslije. Oba negativna. No moje M i dalje nema… jesam li napravila prerano? Simptome sad vec imam kao da cu dobiti, medutim u trbuhu nije stalna bol vec nekakvo probadanje bol u jajnicima i jucer nesto u donjim ledima. Danas primjetih da su mi grudi
otekle. Eto sorry na dugom postu, ako mi koja od vas moze dati savjet!
Sortiraj odgovore
Najstariji