Je li test pozitivan?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • OkBaby
    28. Lipanj 2019. 21:12

Točkica37

Hm…neispravan test?

I meni se tako čini 😞

• Birt69
    29. Lipanj 2019. 16:51

Točkica37

Birt69

DijMar

Lavica27

Birt69

Omerta

Bome, vidi se iz aviona, sto inace bas i nije uobicajeno sa tim testovima (clear blue i slicni sa plavim linijama). Cestitam!Kolko ti kasni?

Kasni mi jučer je bilo 24 dana

Oprosti jer sam znatiželjna al što si čekala mjesec dana da napraviš test :O? Ti si već preko 7tt, trebala bi do ginekologa.

Nije ni cudo da je linija toliko tamna kad ti je toliko vec! Ali da, cudno sto si toliko cekala 🤔

Zato što mi menga uvjek kasni po 10 dana i mislila sam da je stvar u tome dok nisam skužila da mi nije svako jutro dobro i da me ili trbuh i odlučila sam napraviti test i eto pozitivno je

Koliko si ti trudna?

Neznam sad će 1.7 2 mj od kad nemam menstruaciju, ali ginekolog se veća sa godišnjeg tek idući tj pa ću ići da vidim 

• Lu2106
    29. Lipanj 2019. 20:23

Vecer svima, nova sam na forumu. ☺️
    Test je napravljen jucer navecer. 1 dan nakon ocekivane menstruacije. 
    Ponovit cu ga sutra ujutro s prvim urinom. Jako sam nestrpljiva i ne znam dal mi se samo pricinjava slaba crta, zapravo izgleda kao neka sjena. Sto mislite jel pozitivan ili ne?
    Hvala vam unaprijed. 🥰

• Moreeee
    29. Lipanj 2019. 21:18

Lu2106

Ponovit cu ga sutra ujutro s prvim urinom. Jako sam nestrpljiva i ne znam dal mi se samo pricinjava slaba crta, zapravo izgleda kao neka sjena. Sto mislite jel pozitivan ili ne?
    Hvala vam unaprijed. 🥰

Meni ovo izgleda pozitivan test čestitam tako je i meni bilo u prvoj trudnoći slabo se vidilo 5 dana prije očekivane menstruacije kad nije došla znala sam da sam trudna... Čestitam probaj ponoviti za koji dan opet 😉

30. Lipanj 2019. 09:15

Bok cure, jel test pozitivan? 😊

30. Lipanj 2019. 09:50

amm

Bok cure, jel test pozitivan? 😊

Ne, ja ne vidim drugu crtu... 

Točkica37
    30. Lipanj 2019. 10:38

Ni ja ne vidim

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

• Lu2106
    01. Srpanj 2019. 09:19

Moreeee

Lu2106

Hvala vam unaprijed. 🥰

Meni ovo izgleda pozitivan test čestitam tako je i meni bilo u prvoj trudnoći slabo se vidilo 5 dana prije očekivane menstruacije kad nije došla znala sam da sam trudna… Čestitam probaj ponoviti za koji dan opet 😉

Hvala sto si mi dala nadu da je bio pozitivan. Evo i jucerasnjeg testa. Plus ko kuca. Ajme, sretna sam do neba i natrag 🥰😊

ribi1234
    01. Srpanj 2019. 10:19

Lu2106

Moreeee

Lu2106

Hvala vam unaprijed. 🥰

Meni ovo izgleda pozitivan test čestitam tako je i meni bilo u prvoj trudnoći slabo se vidilo 5 dana prije očekivane menstruacije kad nije došla znala sam da sam trudna… Čestitam probaj ponoviti za koji dan opet 😉

Hvala sto si mi dala nadu da je bio pozitivan. Evo i jucerasnjeg testa. Plus ko kuca. Ajme, sretna sam do neba i natrag 🥰😊

Bravooo! Dobrodosla medu trudnice :))  Ja cekam svoj prvi UZV!  Svu srecu ti zelim

diteadi
    01. Srpanj 2019. 11:37

Pozdrav mame i buduce mame, nova na forumu! 
    Znam da post nije za ovu temu,al pisem svugdje nema odgovora
    Imam 27 godina.
    Ja i moj muz ne radimo na bebici, ali isto tako se ne pazimo jer bi htjeli uskoro. Odnose smo imali u moje plodne dane, s obzirom da je “posijao sjeme” imam na umu da bih mogla biti trudna.
    Trebala sam dobiti M 28.06, napravila sam test dan prije i dan poslije. Oba negativna. No moje M i dalje nema… jesam li napravila prerano? Simptome sad vec imam kao da cu dobiti, medutim u trbuhu nije stalna bol vec nekakvo probadanje bol u jajnicima i jucer nesto u donjim ledima. Danas primjetih da su mi grudi 
    otekle. Eto sorry na dugom postu, ako mi koja od vas moze dati savjet! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.