Pozdrav curke, tebala bi malo pomoć nova sam u svemu i prva trudnoća pa me interesiraju vasi savjeti i iiskustva.znaci zandja žj je bila 9.5. Ciklus mi je 25dana. Sad zanji odnos bez zastite 25.5. ,sad sljedeca mi je trebal doc 3.6. Z avi dns ce bit dva dana kako kasno.. Do sad pd cet.petka žalo malo idem piskit, imala ko laganr mucnine. Dns uzasna glavobolja, piske je ,vrtoglavica, malaskavost. Ako sutra ne dobim planiram napravit test. Sad da li ppstoji mogućnost da sam trudna(trudnoća je zeljena ?)
Sorry, ali kako da mi ovdje znamo jesi li trudna? Pa mogućnost uvijek postoji kad se seksaš i muškarac ejak. u tebeA test bi ja na tvom mjestu napravila već danas
Ma znam da nemozete znat nego prema simptomima i s obzirom da mi ciklus zna bit poremecen nisma šratiča bas pžodne dane a prema izracunima obo je bilo 4dana nakon ovulacije, a sad mi je navecer mozda kasno za radit ili?
Mare0311 nema ti smisla uopće Radit test sada tek, dan dva prije sljedeće m, a s obzirom da su ti neredoviti koliko sam skužila možeš tek za 10 dana odprilike.
Mare0311 nema ti smisla uopće Radit test sada tek, dan dva prije sljedeće m, a s obzirom da su ti neredoviti koliko sam skužila možeš tek za 10 dana odprilike.
Ne krivo si skuzola meni kasni sad dva dana trenala sam vec dobit jer vecinom mi je 25dana ciklus
Odgovorila sam ti na drugoj temi. Itekako pozitivan! Koji ti je to sad dc ili dpo? Slobodno ponovis jos za koji dan da vidis da li se pojacala druga linija. Sretno!
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Odgovorila sam ti na drugoj temi. Itekako pozitivan!Koji ti je to sad dc ili dpo? Slobodno ponovis jos za koji dan da vidis da li se pojacala druga linija. Sretno!
Drugi idem se danas jos naruciti na betu da sto posto utvrdio😊
Ja vidim liniju, iako slabasna, tu je.. mozda je jos rano? Najbolje da ponovis za koji dan. Sretno!
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Ja vidim liniju, iako slabasna, tu je.. mozda je jos rano? Najbolje da ponovis za koji dan. Sretno!
I ja ju vidim,ponoviti ću idući tjedan..hvala🙂..izgleda da stiže beba br.2, maleni danas navršio 1 godinu
Sortiraj odgovore
Najstariji