Je li test pozitivan?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tinika
    05. Lipanj 2019. 13:01

Pravi poklon za rodendan! 💙❤

• Devet999
    07. Lipanj 2019. 11:03

Poštovanje divne dame, nova sam ovde takoc da još uvek nagadjam kako funkcionišu stvari.
    Juče sam radila test koji je bio negativan skroz, a jutros ovaj sa slika gde mi pokazuje trag druge linije. Da li je po vama on pozitivan? Kasni mi četvrti dan danas. 

Acqua
    07. Lipanj 2019. 11:32

Devet999

Poštovanje divne dame, nova sam ovde takoc da još uvek nagadjam kako funkcionišu stvari.
    Juče sam radila test koji je bio negativan skroz, a jutros ovaj sa slika gde mi pokazuje trag druge linije. Da li je po vama on pozitivan? Kasni mi četvrti dan danas.

Meni izgleda nekako zamrljano malo, pa ne znam je li neka greška? Mislim, nešto senazire definitivno :D

• Devet999
    07. Lipanj 2019. 11:38

Acqua

Devet999

Meni izgleda nekako zamrljano malo, pa ne znam je li neka greška? Mislim, nešto senazire definitivno :D

Pa ja kao nešto ćulim, al sam se opremila sa još 2 da ih ponovim za svaki slučaj 🤷🏻‍♀️🙄😂

• pcelicam94
    07. Lipanj 2019. 14:28

Drage cure, molim vas za misljenje je li ovo pozitivno? Napravila sam jutros dva na prvu jutarnju mokracu i na oba su ove druge crtice ispale s ovakvim intenzitetom. Prije sat vremena napravila sam jos jedan s popodnevnom mokracom i ispao je nesto svjetliji, ali se crtica takodjer vidi. Danas mi je 8dpo, a vec 7 mjeseci pokusavamo zaceti i radimo testove te se nikad nista nije vidjelo, nikad nista... Poceli smo se bojati da nesto nije u redu, i onda nas jutros ovo zabljesne. Molim vas misljenja 🙏🙏😌

• pcelicam94
    07. Lipanj 2019. 14:29
    Acqua
    07. Lipanj 2019. 14:40

pcelicam94

Drage cure, molim vas za misljenje je li ovo pozitivno? Napravila sam jutros dva na prvu jutarnju mokracu i na oba su ove druge crtice ispale s ovakvim intenzitetom. Prije sat vremena napravila sam jos jedan s popodnevnom mokracom i ispao je nesto svjetliji, ali se crtica takodjer vidi. Danas mi je 8dpo, a vec 7 mjeseci pokusavamo zaceti i radimo testove te se nikad nista nije vidjelo, nikad nista… Poceli smo se bojati da nesto nije u redu, i onda nas jutros ovo zabljesne. Molim vas misljenja 🙏🙏😌

Ako mene pitaš - jedan lijepi plusić! Čestitam :)

Acqua
    07. Lipanj 2019. 14:41

Devet999

Acqua

Devet999

Pa ja kao nešto ćulim, al sam se opremila sa još 2 da ih ponovim za svaki slučaj 🤷🏻‍♀️🙄😂

Pa meni to sluti na dobro ali ponovi za svaki slučaj ujutro još jednom :D

• antonija98
    07. Lipanj 2019. 14:48
    Žene radila sam ovaj test jutros sa prvim jutarnjim urinom sta mislite je li ovo pozitivno??
    Žene radila sam ovaj test jutros sa prvim jutarnjim urinom sta mislite je li ovo pozitivno??
    Acqua
    07. Lipanj 2019. 14:49

Ovo mi se čini kao OGROMAN plus :) čestitam!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.