inseminacija kod prof. Šimunića/poliklinika ivf

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dahlia
    13. Kolovoz 2023. 22:14

Bas ce mi to bit tesko izvedivo zbog posla jer su i kod nas godisnji i nema ko koga mijenjati.

purple0000
    14. Kolovoz 2023. 09:31

Dahlia

Bas ce mi to bit tesko izvedivo zbog posla jer su i kod nas godisnji i nema ko koga mijenjati.

A joj...A kad ti moraš ići tamo?

👩 33 sve ok
    🧔 34 asthenoteratozoospermia - normozoospermia
    Poliklinika IVF

03/23 IUI ❌️ Femara/Menopur/Ovitrelle
    04/23 IUI ❌️ Femara/Menopur/Ovitrelle
    05/23 IUI ❌️ Femara/Menopur/Ovitrelle
    07/23 IVF : Elonva/Gonal/Cetrotide/Brevactid
    21.07.- aspiracija
    24.07.- embriotransfer ➡️ 1 osmostanični trodnevni zametak
    05.08.- beta 🙏🙏 12.dpt ➡️ 216.2
    07.08.- beta 🙏🙏 14.dpt ➡️ 617.5
    18.08.- prvi ultrazvuk 🙏🙏💜
    08.09. - drugi ultrazvuk 🙏🙏

Dahlia
    14. Kolovoz 2023. 09:59

Bila sam na prvom UZV. Dobila th i po njegovom bi najvjerovatnije u pon bila aspiracija.Mozda cak i subota al ne zna reci jos jer je rano.
    Za sad imam oko 3-4 jajne stanice.

Meni je taj pon koma zbog posla i jer se pola ljudi jos ne vraca i nema ko raditi.
    Ovaj put sam u postupak usla bas ko budala, nespremna na sve. Nit sam sama sa sobom nacisto dal je to sta radim ispravna odluka.
    U 1 mjesecu sam imala missed i nekako sam se iscupala psihicki iz svega toga i tada sam znala da bi jos jednom probala, al kako je vrijeme odmicalo sve sam manje bila uvjerena u to. 
    Sretna sam jer imam doma jedno zdravo i pravo dijete i nekako mi se cini da bi trebala u njoj uzivati maksimalno, biti zahvalna jer je ona moj prvi pokusaj MPO koji je uspio i tada nisam bila ni svjesna kako je to sve bilo onda lako..
    I sada kao da ne vidim “sumu od drveta”.. nocu se budim i samo razmisljam u sta se upustam..
    E i da. Imam 41 godinu, svjesna sam da mi je ovo zadnji voz.
    Sori na konfuznosti🥴

Artig
    14. Kolovoz 2023. 13:55

Dahlia

Bila sam na prvom UZV. Dobila th i po njegovom bi najvjerovatnije u pon bila aspiracija.Mozda cak i subota al ne zna reci jos jer je rano.
    Za sad imam oko 3-4 jajne stanice.

Meni je taj pon koma zbog posla i jer se pola ljudi jos ne vraca i nema ko raditi.
    Ovaj put sam u postupak usla bas ko budala, nespremna na sve. Nit sam sama sa sobom nacisto dal je to sta radim ispravna odluka.
    U 1 mjesecu sam imala missed i nekako sam se iscupala psihicki iz svega toga i tada sam znala da bi jos jednom probala, al kako je vrijeme odmicalo sve sam manje bila uvjerena u to.
    Sretna sam jer imam doma jedno zdravo i pravo dijete i nekako mi se cini da bi trebala u njoj uzivati maksimalno, biti zahvalna jer je ona moj prvi pokusaj MPO koji je uspio i tada nisam bila ni svjesna kako je to sve bilo onda lako..
    I sada kao da ne vidim “sumu od drveta”.. nocu se budim i samo razmisljam u sta se upustam..
    E i da. Imam 41 godinu, svjesna sam da mi je ovo zadnji voz.
    Sori na konfuznosti🥴

Kakav god da posao je i što god te čeka na njemu nije vrijedno tvoje propuštene prilike za još jednim djetetom! Pa nedajbože sutra se možeš razboliti i otići na bolovanje. Hoće firma propasti? Hoće ti netko dolaziti bolesnoj i pritiskat te na rad? Gledaj SEBE I SAMO SEBE jer kao što kažeš, obzirom na godine požuri i ne gubi priliku radi koje ćeš kasnije žaliti. Samo te želim ohrabriti da ništa nije vrijedno uskraćivanja tvoje želje, a i sama znaš, jednom se živi. Uzmi bolovanje, nazovi da imaš crijevnu i odradi to 😊

👩30, 👨35
    PCOS, povišen prolaktin
    3/23 AIH = 💓
    Baby H 🩷

purple0000
    14. Kolovoz 2023. 14:17

Dahlia

Za sad imam oko 3-4 jajne stanice

Prvo ti želim reći da si odabrala vrhunsku polikliniku.Ali nije mi jasno čemu sad toliko negodovanja?Tebe čeka najvažnija stvar u životu,a ti se brineš o poslu.Nitko na poslu nije nezamjenjiv.Sad si najbitnija ti i samo TI!Kao što si i sama rekla,zadnji ti je voz,možda i posljednja prilika za MPO pokušaj.A kasnije ti može biti žao što nisi pokušala još jedanput.Ovako ćeš znati da si dala sve od sebe.❤ Malo se primiri da bude sve super na aspiraciji i da se dobije čim više jajnih stanica.Tebi baš treba podrška,a mi te tu podržavamo da to sad izguraš do kraja,bez razmišljanja o poslu.❤ 

👩 33 sve ok
    🧔 34 asthenoteratozoospermia - normozoospermia
    Poliklinika IVF

03/23 IUI ❌️ Femara/Menopur/Ovitrelle
    04/23 IUI ❌️ Femara/Menopur/Ovitrelle
    05/23 IUI ❌️ Femara/Menopur/Ovitrelle
    07/23 IVF : Elonva/Gonal/Cetrotide/Brevactid
    21.07.- aspiracija
    24.07.- embriotransfer ➡️ 1 osmostanični trodnevni zametak
    05.08.- beta 🙏🙏 12.dpt ➡️ 216.2
    07.08.- beta 🙏🙏 14.dpt ➡️ 617.5
    18.08.- prvi ultrazvuk 🙏🙏💜
    08.09. - drugi ultrazvuk 🙏🙏

Dahlia
    14. Kolovoz 2023. 15:32

Ma ok i posao cu nesto moci smuljati, nije ni to toliki problem koliko mi je problem moja glava..
    Jedino se bojim da mi “danas sutra” ne bude zao, al isto tako se bojim da su razlozi za postupak potpuno krivi.
    Bojim se i trudnoce, bolesti dijeteta.. svega sta predstoji..
    Znam da tu ima puno vas kojima je ovo sta pisem potpuno sumanuto i u neku ruku nenormalno, al toliki kaos imam u glavi da vam ne mogu ni opisati.
    I da Klinika je vrhunska.. svi su izuzetno pristupacni i dragi..
    Sve to stoji i sve bi bilo divno da sam poslozena u glavi i da u to ulazim puna nade a ne potpuno anksiozna.

• donatorSperme
    14. Kolovoz 2023. 15:38

Pozdrav, 
    Ako imate poteskoce i ne mozete zatrudniti sa partnerom ja sam muskarac koji donira spermu. Za vise informacija slobodno mi se javite na donator@mailfence.com. 

Artig
    14. Kolovoz 2023. 20:21

Dahlia

Ma ok i posao cu nesto moci smuljati, nije ni to toliki problem koliko mi je problem moja glava..
    Jedino se bojim da mi “danas sutra” ne bude zao, al isto tako se bojim da su razlozi za postupak potpuno krivi.
    Znam da tu ima puno vas kojima je ovo sta pisem potpuno sumanuto i u neku ruku nenormalno, al toliki kaos imam u glavi da vam ne mogu ni opisati.
    Sve to stoji i sve bi bilo divno da sam poslozena u glavi i da u to ulazim puna nade a ne potpuno anksiozna.

Draga Dahlia, mislim da je sve to što prolaziš normalno za sve što si prošla. Tu smo uvijek za sva jadanja. 😊 Ja se uvijek vodim onim da treba napraviti sve, a ne se kasnije kajati kad je kasno. Opet je bitno da si u glavi čista i spremna i da imaš podršku najbližih. Pričaj, dijeli svoje strahove i mišljenja, najgore je sama to u sebi držati. Strah je normalan i opravdan u svim fazama života i vjerujem da ti godine donose još neki određeni strah vezamo za bolest djeteta, ali samo s pozitivom treba ići dalje. Pa i ako misliš da trebaš još mjesec, dva da se posložiš nije kasno. Ja ti od srca želim da doneseš najbolju odluku za sebe. ❤️

👩30, 👨35
    PCOS, povišen prolaktin
    3/23 AIH = 💓
    Baby H 🩷

Artig
    14. Kolovoz 2023. 20:22

Btw ovaj donatorSperme je sve! Kakav biznis 🤣🤣

👩30, 👨35
    PCOS, povišen prolaktin
    3/23 AIH = 💓
    Baby H 🩷

• Palma2023
    14. Kolovoz 2023. 21:10

Dahlia

Heej, htjela bih te ohrabriti što se posla tiče. Svi smo mi zamjenjivi i da nas nema, našli bi zamjenu u roku dana. Slobodno iskemijaj nešto s bolovanjem ako treba. 
    A što se tiče toga što osjećaš, razumijem tvoje strahove, stalno nas bombardiraju nekim statistikama, bolestima i slično što nas okupira i ne da mira. Rizik postoji, i vjerujem da te muči, ali bilo bi dobro da porazgovaraš s doktorom o tome. Da stvarno postoji tako velik rizik, sumnjam da bi to radili ženama iznad 40. Uz tebe smo štogod odlučila. 

P.S. bolesti se mogu javiti i nama mlađima i bome nije ni meni svejedno. Ali želja je ipak veća. ❤️

👩 29g, nalazi uredni
    🧔‍♂️ 33g, nalazi uredni
    1. IUI 8/2023 ✅️
    12.dpiui beta: 85.6, 14.dpiui beta: 229.3
    18.dpiui beta: 1625.0
    6.tt ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.