pozdrav djevojkee..ma mucnine su se smanjile nisu vise onak jako kak su bile al sam zato prije tjedan dana obilno samo najednom pocela krvariti te provela 4 dana u bolnici.. za sad je sve ok nadam se da ce tako biti i sutra na uzv. bas strogo mirujem al eto ja sam jedna od onih kojoj nije blazeno stanje😂
Draga purpleoooo jos jednom cestitke nek sve bude skolski❤️
Jooj baš mi je žao to čuti, ali nadam se da će dalje sve biti ok! To bio neki hematom ili? Samo ti odmaraj koliko god treba 😊😊
Purpleoooo dobro spavam. Bilo je perioda nekih nesanica, malo se vrtim više, ali i vruće je i mačke su mi ludovale po noći 🤣. Drugo tromjesječje mi je skroz dobro! Nek tak nastavi 😁😁
👩30, 👨35
PCOS, povišen prolaktin
3/23 AIH = 💓
Baby H 🩷
pozdrav djevojkee..ma mucnine su se smanjile nisu vise onak jako kak su bile al sam zato prije tjedan dana obilno samo najednom pocela krvariti te provela 4 dana u bolnici.. za sad je sve ok nadam se da ce tako biti i sutra na uzv. bas strogo mirujem al eto ja sam jedna od onih kojoj nije blazeno stanje😂
Draga purpleoooo jos jednom cestitke nek sve bude skolski❤️
Pozdrav,draga moja!😘😘❤❤ Hvala ti od ❤!Isuse,otkud sad krvarenje?Baš sam često mislila na tebe i bilo mi je čudno što se ne javljaš.Bit će sve dobro!🙏🙏 Mora biti.Javi se ako budeš imala volje.❤
Artig-uhhhhh,ja nikako ne spavam.Stalno se budim,a i dolje imam grčeve i to baš kad treba ići spavati.🙈 Mačke su ti ludovale?A jooooj,pa nije veljača.😂😂 Sve se promijenilo,više ni mačke ne luduju samo u veljači.😂🤭
👩 33 sve ok
🧔 34 asthenoteratozoospermia - normozoospermia
Poliklinika IVF
03/23 IUI ❌️ Femara/Menopur/Ovitrelle
04/23 IUI ❌️ Femara/Menopur/Ovitrelle
05/23 IUI ❌️ Femara/Menopur/Ovitrelle
07/23 IVF : Elonva/Gonal/Cetrotide/Brevactid
21.07.- aspiracija
24.07.- embriotransfer ➡️ 1 osmostanični trodnevni zametak
05.08.- beta 🙏🙏 12.dpt ➡️ 216.2
07.08.- beta 🙏🙏 14.dpt ➡️ 617.5
18.08.- prvi ultrazvuk 🙏🙏💜
08.09. - drugi ultrazvuk 🙏🙏
evo obavili pregled. dr kaze da je krvaranje normalno kod 50% trudnica koje su bile na ivfu .. al je posteljica jako nisko tako da strogo mirovanje.
beba je dobro i super raste i razvija se! navodno curica🥰🙉🥰🥰🥰
evo obavili pregled. dr kaze da je krvaranje normalno kod 50% trudnica koje su bile na ivfu .. al je posteljica jako nisko tako da strogo mirovanje.
Čestitke na curici 🥰🥰🥳🥳
Ma bit će sve u redu, sigurna sam ja. 😊 Odmaraj i uživaj u ovom periodu.
👩 29g, nalazi uredni
🧔♂️ 33g, nalazi uredni
1. IUI 8/2023 ✅️
12.dpiui beta: 85.6, 14.dpiui beta: 229.3
18.dpiui beta: 1625.0
6.tt ❤️
Cure,
sutra vadim betu, bit će 12.dpiui. Nisam kupovala nikakve testove za trudnoću..ovaj put, prvi put samo beta.
Od simptoma imam sljedeće: umor (vjerojatno od Duphastona), mokrenje 1 po noći što inače nikad ne idem, već par dana (od otprilike 7dpiui) bol u cickama i malo su teže (isto kao pms). Od bolova ostalih ništa. 🤣 Tako da si sve mislim da se dr. Maričić i ja vidimo i sljedeći mjesec. 😁 Javim čim saznam. ❤️
👩 29g, nalazi uredni
🧔♂️ 33g, nalazi uredni
1. IUI 8/2023 ✅️
6.tt ❤️
Hvala Bogu da je sve u redu!🙏🙏 Sad samo lijepo odmaraj.Woooow,još jedna princeza dolazi na ovaj forum?Iskrene čestitke!😇😘😘😘😘❤❤❤❤ Čuvajte se curke!❤❤
👩 33 sve ok
🧔 34 asthenoteratozoospermia - normozoospermia
Poliklinika IVF
03/23 IUI ❌️ Femara/Menopur/Ovitrelle
04/23 IUI ❌️ Femara/Menopur/Ovitrelle
05/23 IUI ❌️ Femara/Menopur/Ovitrelle
07/23 IVF : Elonva/Gonal/Cetrotide/Brevactid
21.07.- aspiracija
24.07.- embriotransfer ➡️ 1 osmostanični trodnevni zametak
05.08.- beta 🙏🙏 12.dpt ➡️ 216.2
07.08.- beta 🙏🙏 14.dpt ➡️ 617.5
18.08.- prvi ultrazvuk 🙏🙏💜
08.09. - drugi ultrazvuk 🙏🙏
Evo da javim svoj epilog cijele price.
Dosla sam prema dogovoru na aspiraciju, na kraju od 3 folikula corak. Nema jajne stanice.
Na kraju je radjena inseminacija, al znamo da je uspjesnost mala skoro nikakva.
Eto.. sve skupa malo razocaravajuce, jer nisam ni dosla do transfera..
Palma2023 sretno!! ❤️
Dahlia, gledaj na sve pozitivno i uvijek imaj nade jer.."mozda i dogodi se cudo" 🙏❤️
Hvala Bogu da je sve u redu!🙏🙏 Sad samo lijepo odmaraj.Woooow,još jedna princeza dolazi na ovaj forum?Iskrene čestitke!😇😘😘😘😘❤❤❤❤ Čuvajte se
hvala ti❤️
ti si dobro? ima mucnina?
Evo da javim svoj epilog cijele price.
Dosla sam prema dogovoru na aspiraciju, na kraju od 3 folikula corak. Nema jajne stanice.
Na kraju je radjena inseminacija, al znamo da je uspjesnost mala
Jesam shvatila dobro..? Nisu ti ni radili aspiraciju? Kako su znali da nema jajne stanice ako su vidjeli 3 folikula? Jer oni zapravo koliko ja znam ne vide šta je u folikulu, već se nadaju da ima jajne stanice...to vide tek nakon aspiracije.. Nisam nešto pohvatala. Cure, ispravite me pls 🤣🙈
👩 29g, nalazi uredni
🧔♂️ 33g, nalazi uredni
1. IUI 8/2023 ✅️
6.tt ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji