inseminacija kod prof. Šimunića/poliklinika ivf

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Palma2023
    14. Kolovoz 2023. 21:12

Cure, vi koje ste uspjele da IUI ili IVFom, kad su vam se počeli javljati ikakvi simptomi? 🤣 Ja sam opuštena donekle, ali se svako toliko zapitam osjetim li što drugačije. Trenutno je odgovor ne, osim ako smijem reći, iscjedak sam imala kao u ovulaciji 3 dana nakon IUI. Vjerojatno pretjerujem i pomalo ludim, ali tako si jako to priželjkujem da mi je sve znak s neba. 🤣 Što vi kažete? 

👩 29g, nalazi uredni
    🧔‍♂️ 33g, nalazi uredni
    1. IUI 8/2023 ✅️
    12.dpiui beta: 85.6, 14.dpiui beta: 229.3
    18.dpiui beta: 1625.0
    6.tt ❤️

Dahlia
    14. Kolovoz 2023. 22:28

Ovaj put bas osjecam neki panicni strah i bas kao da trazim “kruha iznad pogace”.. u stilu-“ alo zeno, imas zdravo i pravo dijete doma koje je isto cudom doslo na svijet, sta sad cackas di ne treba”
    A opet se bojim da cu u starackom domu, kad se osvrnem na zivot, zaliti da nisam probala ..
    Sad sam vec u tome, malo bi bilo idiotski reci “e ja sad ipak ne bi”,nakon sta sam dobila cijelu košaru lijekova”.. ili..?

Artig
    14. Kolovoz 2023. 23:23

Dahlia

Ovaj put bas osjecam neki panicni strah i bas kao da trazim “kruha iznad pogace”.. u stilu-“ alo zeno, imas zdravo i pravo dijete doma koje je isto cudom doslo na svijet, sta sad cackas di ne treba”
    A opet se bojim da cu u starackom domu, kad se osvrnem na zivot, zaliti da nisam probala ..
    Sad sam vec u tome, malo bi bilo idiotski reci “e ja sad ipak ne bi”,nakon sta sam dobila cijelu košaru lijekova”.. ili..?

Prestati možeš ako ti odlučiš i nitko te neće osuđivati, vjerojatno ćeš samu sebe pojesti jer si odustala od prilike. Ne radiš baš ništa loše, a nikome vjerujem nije lako ući u postupak jer isto imamo misao forsiram li nešto što ne zaslužujemo ili nam nije suđeno? Ali je sva sreća medicina na razini toga da nam se trudnoća u velikoj većini slučaja može omogućiti. Imaš zdravo i pravo dijete koje isto zaslužuje biti velika seka/brat kao što i ti zaslužuješ biti majka ponovno. Ako priroda neće htjeti, neće. Negdje i medicina ima kraj. Bitno da se ti posložiš. Probaj izvagati sve prednosti i "nedostatke" toga što želiš i vidi gdje će prevagnuti. 😊

👩30, 👨35
    PCOS, povišen prolaktin
    3/23 AIH = 💓
    Baby H 🩷

Artig
    14. Kolovoz 2023. 23:28

Palma2023

Cure, vi koje ste uspjele da IUI ili IVFom, kad su vam se počeli javljati ikakvi simptomi? 🤣 Ja sam opuštena donekle, ali se svako toliko zapitam osjetim li što drugačije. Trenutno je odgovor ne, osim ako smijem reći, iscjedak sam imala kao u ovulaciji 3 dana nakon IUI. Vjerojatno pretjerujem i pomalo ludim, ali tako si jako to priželjkujem da mi je sve znak s neba. 🤣 Što vi kažete?

Ja sam taman oko 10. dana nakon IUI skužila pojačan umor i u međuvremenu su me leđa boljela. Realno ništa posebno, da nisam znala da sam u postupku bio bi to jedan običan mjesec. 🤣 I bile su mi cicke dosta osjetljive cijeli taj period i i grčeve sam imala par dana nakon postupka. U prijevodu, ne živciraj se oko simptoma jer ih tek kasnije posložiš jesu li što značili 😅 

👩30, 👨35
    PCOS, povišen prolaktin
    3/23 AIH = 💓
    Baby H 🩷

• Palma2023
    15. Kolovoz 2023. 08:00

Dahlia

Koliko kužim, ono što tebe muči su uvjerenja koja si si sama kreirala ili koje su ti drugi kreirali (da tražiš kruha nad pogačom, itd.). I to te koči. A ako je zbog lijekova, u svakom trenu se može prestati i ne moraš se zbog toga brinuti. Nekad doktori i sami odluče ako se previše stimuliraju jajnici da se ili prekida postupak taj mjesec ili se ide na IVF. Dakle, i oni sami nekad nakon lijekova preporuče prestanak. Tako da, ne sekiraj se oko lijekova. Da, nisu to samo vitamini, već koktel jakih lijekova i hormona, ali sve je to ok ako u nekom trenutku poželiš prestati. Ja te podržavam u odluci koju god odlučiš ❤️ i to ne znači da si manje ili više dobra ili da zaslužuješ manje ili više...Strah je prisutan, to je normalno...odluči po onome što ti kaže osjećaj u tebi. 

👩 29g, nalazi uredni
    🧔‍♂️ 33g, nalazi uredni
    1. IUI 8/2023 ✅️
    6.tt ❤️

• Palma2023
    15. Kolovoz 2023. 08:04

Artig

Palma2023

Ja sam taman oko 10. dana nakon IUI skužila pojačan umor i u međuvremenu su me leđa boljela. Realno ništa posebno, da nisam znala da sam u postupku bio bi to jedan običan mjesec. 🤣 I bile su mi cicke dosta osjetljive cijeli taj period i i grčeve sam imala par dana nakon postupka. U prijevodu, ne živciraj se oko simptoma jer ih tek kasnije posložiš jesu li što značili 😅

Meni su cicke ok, ništa osjetljive, jedino blago osjetim kao neke mini grčeve, ali to ne bih osjetila da sad ne osluškujem tijelo. 🤣 Trenutno je to to haha. Vidjet ćemo, dugo mi je za čekati 14 dana, a tek su 4 prošla. 

👩 29g, nalazi uredni
    🧔‍♂️ 33g, nalazi uredni
    1. IUI 8/2023 ✅️
    6.tt ❤️

Dahlia
    15. Kolovoz 2023. 14:19

Hvala cure na podrsci i otvorenosti.
    Vjerujem da svaka od nas polazi od sebe i svaka ima neki svoj put..
    U meni su osjecaji podvojeni a zbog terapije se osjecam dodatno ludo i nenormalno. Jos su doze takve da me jajnici rasturaju na najjace.
    A ne mogu opisati koliko lose spavam nocu i generalno mi je godisnji prosao u analiziranju, “vaganju” i brizi

Silver Moon
    16. Kolovoz 2023. 11:54

Kako nabaviti letrozol? Ljekarna mi neda a gin kaze da nemoze pustit za to recept?
    Moram ga koristit 2.7.dc onda inseminacija kako d aubavmcim ovdje sliku nalaz?

💃 25
    🤵29
    Nepravilni ciklusi od 28 do 35dana, najcesce 32-33 ponekad se oduzi 42-43/45/48
    Cista lijevi 3cm vodena 2019.,
    Cista desni jajnik 5cm žutog tijela 2.2021g
    Femisan a kapi 1
    Vrkuta čaj
    Matičnjak čaj
    Lh trakice bezuspješn
    Fertilup za muskarce
    Letrozol, folacin , duphastone, vitamin d..
    1.postupak IUI 11.9.23.
    Asthenozoosperia 18%, 40% pokretnih ...

Silver Moon
    16. Kolovoz 2023. 11:55

Dahlia

Hvala cure na podrsci i otvorenosti.
    Vjerujem da svaka od nas polazi od sebe i svaka ima neki svoj put..
    U meni su osjecaji podvojeni a zbog terapije se osjecam dodatno ludo i nenormalno. Jos su doze takve da me jajnici rasturaju na najjace.
    A ne mogu opisati koliko lose spavam nocu i generalno mi je godisnji prosao u analiziranju, “vaganju” i brizi

I ja sam tako na godisnjem iskoristila priliku za nalaze i sad ici  na bolovanje kad krenem u postupak jer drugacije ne mogu stic na posao

💃 25
    🤵29
    Nepravilni ciklusi od 28 do 35dana, najcesce 32-33 ponekad se oduzi 42-43/45/48
    Cista lijevi 3cm vodena 2019.,
    Cista desni jajnik 5cm žutog tijela 2.2021g
    Femisan a kapi 1
    Vrkuta čaj
    Matičnjak čaj
    Lh trakice bezuspješn
    Fertilup za muskarce
    Letrozol, folacin , duphastone, vitamin d..
    1.postupak IUI 11.9.23.
    Asthenozoosperia 18%, 40% pokretnih ...

purple0000
    16. Kolovoz 2023. 12:19

Silver Moon

Kako nabaviti letrozol? Ljekarna mi neda a gin kaze da nemoze pustit za to recept?
    Moram ga koristit 2.7.dc onda inseminacija kako d aubavmcim ovdje sliku nalaz?

Kako se točno zove lijek koji trebaš?

👩 33 sve ok
    🧔 34 asthenoteratozoospermia - normozoospermia
    Poliklinika IVF

03/23 IUI ❌️ Femara/Menopur/Ovitrelle
    04/23 IUI ❌️ Femara/Menopur/Ovitrelle
    05/23 IUI ❌️ Femara/Menopur/Ovitrelle
    07/23 IVF : Elonva/Gonal/Cetrotide/Brevactid
    21.07.- aspiracija
    24.07.- embriotransfer ➡️ 1 osmostanični trodnevni zametak
    05.08.- beta 🙏🙏 12.dpt ➡️ 216.2
    07.08.- beta 🙏🙏 14.dpt ➡️ 617.5
    18.08.- prvi ultrazvuk 🙏🙏💜
    08.09. - drugi ultrazvuk 🙏🙏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.