Hej, jesam, radila sam test jučer i bio je negativan, a danas sam dobila mengu točno na vrijeme. 🥺
Odmah sam se javila u polikliniku da me pišu za inseminaciju ovaj mjesec ponovno.
Jesi napravila test? Držim fige 🍀🍀🍀
👩🏽31 👨🏻33
2x - IUI ❌
1. IVF - 02/2024 ❌
2. IVF - 04/2024 - tri blastice, ET 1 ❌, 🧊2
Histeroskopija 05/2024 ✅
3. FET - 06/2024 ➕, Panorama Low Risk 🎀🩷
Ja sam htjela još jednu inseminaciju ovaj mjesec, međutim nakon što sam pila Euthyrox 25 za štitnjaču mjesec i pol dana, TSH mi se nije nimalo spustio i doktor mi je preporučio da ipak preskočimo inseminaciju ovaj ciklus i odradimo ju idući kad se malo sredi TSH. Sad mi je povećao terapiju s 25 na 50 pa se nadam da će mi se TSH spustiti. Trenutno mi je 3,5 i ciljamo da se spusti barem na 2,5... toliko mi je to sad dodatno čekanje teško palo :(
👩🏽31 👨🏻33
2x - IUI ❌
1. IVF - 02/2024 ❌
2. IVF - 04/2024 - tri blastice, ET 1 ❌, 🧊2
Histeroskopija 05/2024 ✅
3. FET - 06/2024 ➕, Panorama Low Risk 🎀🩷
Je istina,evo ja dana si betu odradila da potvrdim, idem u 1 mjesec u postupak IVF, dotad cu malo odmorit i uzivat u bozicnim blagodatima,sta je tu je,vjerujem vise u IVF. Ne znam zasto uopce forsiraju te inseminacije ako su tako male stope uspjesnosti.
🙍♀️- 33, sve ok
👦 - 38 sve ok
4 - AIH ❌️❌️❌️❌️
3 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️
prirodna trudnoca ✅️
Bok cure. Da se prikljucim na ovu temu s obzirom da smo odlucili poduzeti nesto jer vec neko vrijeme pokusavamo bezuspjesno. Planiramo ici na inseminaciju u IVF za pocetak. Mozete li me samo uputiti koja je procedura? Narucim se na razgovor kod doktora. Trebam li donijeti neke nalaze ili me on uputi sto od nalaza trebam izvaditi? Ili nalazi za inseminaciju nisu potrebni? Isprike na glupim pitanjima, ali tek krecemo u ovu pustolovinu
👩🏻 🧔🏻♂️ 35 god. // AMH 34 pmol/L //
11.2024. Letrozol, Ovitrelle, IUI. +, ali niska beta (dosegla max. 40)
Sortiraj odgovore
Najstariji