inseminacija kod prof. Šimunića/poliklinika ivf

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mašnica_22
    07. Kolovoz 2023. 19:57

purpleoooo čestitam da sve bude kako treba na UZV i urednu čitavu trudnoću želim 🥰

👱‍♀️27 PCOS 🧔27 normo
    Ovulacije potvrdjene
    💊 Novalac prenatal
    11/22 missed ab.
    2/23 IUI ❌
    4/23 IUI ➕
    A. 🧸👣
    8/24 ➕️ spontana trudnoca

Artig
    07. Kolovoz 2023. 20:06

purple0000

Pozdrav svima,a najviše mojim kraljicama i lavicama Artig i Darijam!😘😘🤗🤗🫂Moja današnja beta je 617.5.🙏🙏 Mi smo u šoku i preeeesretniiiiii!Neopisiv osjećaj i svim lavicama želim takav osjećaj čim prije.🤞🤞🙏🙏 Prvi ultrazvuk imamo 18.08. i nadamo se da će biti sve u redu!🙏🙏💜
    Pusam Vas sveeeeee!😘😘💜💜

Bravooooooooo 😊😊😊😊 čestitam od srca TRUDNICE ❤️❤️❤️ sve će biti super. Brzo će i 18.8. 😘😘😘😘

👩30, 👨35
    PCOS, povišen prolaktin
    3/23 AIH = 💓
    Baby H 🩷

Artig
    07. Kolovoz 2023. 20:10

Palma2023

Mašnica_22

Palma2023

Jutro cure,
    bila sam na uzv. Imam 2 folikula koji lijepo rastu, trebam još danas uzeti menopur i dobila sam po novom tablete Estrofem. Jeste li i vi to dobile?

Koliko znam estrofem u MPO daju za zadebljavanje endometrijuma. Da li ti je rekao dr koje je debljine danas? I izvini nisam propratila koji ti je dc?

Heej,
    hvala na ohrabrenju. 😊 Danas mi je 9 dc. Nije mi rekao kolike je debljine endometrijum. Bio mi je i danas doktor Šimunić iako sam kod doktora Maričića. Vjerojatno se još moj doktor nije vratio s godišnjeg. Dr. Šimunić je nekako tiši i ozbiljniji pa se nisam usudila ništa pitati. Još sam uvijek pomalo splašena, a i inače sam veliki paničar pa to ne pomaže haha 🤣🙈

Znači blagi PCOS ne bi trebao biti problem? Kod mene je isto progesteron oke, AMH super, evo sad dva folikula lijepo rastu, kod muža sve ok. Uh, nekako se nadam da će sve biti dobro. Nisu mi rekli još kad si trebam dati štopericu. Rekli su danas da si dam 4.injekciju menopura. U srijedu (preksutra) uzv. Onda ću valjda saznati dalje. 😊

Ma bitno da su folikuli tu 😊. Ja sam imala cikluse preko 75 dana pa i preko 120 ponekad, znači bez ovulacija. Na kraju su nam tri folikula sazrila od prve i još se jedan spremao puknuti. 😁 Za štopericu će ti reći nakon uzv i onda je to to. 😊 

👩30, 👨35
    PCOS, povišen prolaktin
    3/23 AIH = 💓
    Baby H 🩷

• Palma2023
    07. Kolovoz 2023. 21:24

Cure,
    je li se desilo kome da folikul naraste i treba puknut taman za vikend kad ne radi poliklinika? Il to oni narihtaju sve da štima vremenski?  Možda blesavo pitanje, al evo prošlo mi je kroz glavu. Pa da ne izgubim šansu, jel. Možda mi je zato rekao da se pikam četvrtom dozom menopura? 🤔 

👩 29g, nalazi uredni
    🧔‍♂️ 33g, nalazi uredni
    1. IUI 8/2023 ✅️
    12.dpiui beta: 85.6, 14.dpiui beta: 229.3
    18.dpiui beta: 1625.0
    6.tt ❤️

purple0000
    07. Kolovoz 2023. 21:36

Palma2023

Cure,
    je li se desilo kome da folikul naraste i treba puknut taman za vikend kad ne radi poliklinika? Il to oni narihtaju sve da štima vremenski?Možda blesavo pitanje, al evo prošlo mi je kroz glavu. Pa da ne izgubim šansu, jel. Možda mi je zato rekao da se pikam četvrtom dozom menopura? 🤔

Ne brini,poliklinika radi vikendom.Ja sam sve tri inseminacije imala u subotu,čak sam i par puta na ultrazvuk išla i u nedjelju.🙂

👩 33 sve ok
    🧔 34 asthenoteratozoospermia - normozoospermia
    Poliklinika IVF

03/23 IUI ❌️ Femara/Menopur/Ovitrelle
    04/23 IUI ❌️ Femara/Menopur/Ovitrelle
    05/23 IUI ❌️ Femara/Menopur/Ovitrelle
    07/23 IVF : Elonva/Gonal/Cetrotide/Brevactid
    21.07.- aspiracija
    24.07.- embriotransfer ➡️ 1 osmostanični trodnevni zametak
    05.08.- beta 🙏🙏 12.dpt ➡️ 216.2
    07.08.- beta 🙏🙏 14.dpt ➡️ 617.5
    18.08.- prvi ultrazvuk 🙏🙏💜
    08.09. - drugi ultrazvuk 🙏🙏

• Palma2023
    07. Kolovoz 2023. 22:14

purple0000

Palma2023

Cure,
    je li se desilo kome da folikul naraste i treba puknut taman za vikend kad ne radi poliklinika? Il to oni narihtaju sve da štima vremenski?Možda blesavo pitanje, al evo prošlo mi je kroz glavu. Pa da ne izgubim šansu, jel. Možda mi je zato rekao da se pikam četvrtom dozom menopura? 🤔

Ne brini,poliklinika radi vikendom.Ja sam sve tri inseminacije imala u subotu,čak sam i par puta na ultrazvuk išla i u nedjelju.🙂

Ovo mi je jako korisna informacija. Nisam to znala. Hvala ti. 🥰 Sad mi je pomalo laknulo.

👩 29g, nalazi uredni
    🧔‍♂️ 33g, nalazi uredni
    1. IUI 8/2023 ✅️
    6.tt ❤️

• Palma2023
    07. Kolovoz 2023. 22:16

Artig

Palma2023

Mašnica_22

Palma2023

Jutro cure,
    bila sam na uzv. Imam 2 folikula koji lijepo rastu, trebam još danas uzeti menopur i dobila sam po novom tablete Estrofem. Jeste li i vi to dobile?

Koliko znam estrofem u MPO daju za zadebljavanje endometrijuma. Da li ti je rekao dr koje je debljine danas? I izvini nisam propratila koji ti je dc?

Heej,
    hvala na ohrabrenju. 😊 Danas mi je 9 dc. Nije mi rekao kolike je debljine endometrijum. Bio mi je i danas doktor Šimunić iako sam kod doktora Maričića. Vjerojatno se još moj doktor nije vratio s godišnjeg. Dr. Šimunić je nekako tiši i ozbiljniji pa se nisam usudila ništa pitati. Još sam uvijek pomalo splašena, a i inače sam veliki paničar pa to ne pomaže haha 🤣🙈

Znači blagi PCOS ne bi trebao biti problem? Kod mene je isto progesteron oke, AMH super, evo sad dva folikula lijepo rastu, kod muža sve ok. Uh, nekako se nadam da će sve biti dobro. Nisu mi rekli još kad si trebam dati štopericu. Rekli su danas da si dam 4.injekciju menopura. U srijedu (preksutra) uzv. Onda ću valjda saznati dalje. 😊

Ma bitno da su folikuli tu 😊. Ja sam imala cikluse preko 75 dana pa i preko 120 ponekad, znači bez ovulacija. Na kraju su nam tri folikula sazrila od prve i još se jedan spremao puknuti. 😁 Za štopericu će ti reći nakon uzv i onda je to to. 😊

Znači li bez ovulacije da nema folikula ili da u folikulu nema ništa? Uff, bome dugački ciklusi. Meni su na 30-37 dana. Što znači kad se folikul sprema puknuti? 😄😅

👩 29g, nalazi uredni
    🧔‍♂️ 33g, nalazi uredni
    1. IUI 8/2023 ✅️
    6.tt ❤️

Artig
    07. Kolovoz 2023. 22:30

Palma2023

Artig

Palma2023

Mašnica_22

Palma2023

Jutro cure,

Heej,

Znači li bez ovulacije da nema folikula ili da u folikulu nema ništa? Uff, bome dugački ciklusi. Meni su na 30-37 dana. Što znači kad se folikul sprema puknuti? 😄😅

Ma mislim da su uglavnom bili prazni tj. vodeni jer je doktor rekao da imam pravo blago folikula i odličnu zalihu 😊. Zato su mi se odmah 4 krenula razvijati kad smo ih stimulirali. A načelno u prirodnom ciklusu krene rasti više folikula, ali samo jedan bude glavni koji naraste do te mjere da izbaci jajnu stanicu. Kod mene su na kraju 4 odlučila biti glavna, a sad, nikad ne znamo jesu sva 4 i bila ispunjena jajnom stanicom jer ponekad budu prazni. A oni će ti sad pogledati folikul, znaju na koliko mm otprilike pucaju i po tome si ri daješ štopericu 😊. A ciklusi koma, meni ovo razdoblje bez menstruacije zbog trudnoće u životu nije ništa novo 🤣🤣

👩30, 👨35
    PCOS, povišen prolaktin
    3/23 AIH = 💓
    Baby H 🩷

purple0000
    08. Kolovoz 2023. 08:33

Palma2023

purple0000

Palma2023

Cure,

Ovo mi je jako korisna informacija. Nisam to znala. Hvala ti. 🥰 Sad mi je pomalo laknulo.

Daaaa,ne brini.Stvarno rade i vikendom.Čak u subotu zna biti i velika gužva.Meni je odmah i za aspiraciju bilo rečeno da će biti u petak ili u subotu.Na kraju je bila u petak jer su folikuli već postigli svoju veličinu.Opusti se,nemoj toliko brinuti.Stvarno si tamo u dobrim rukama.❤

👩 33 sve ok
    Poliklinika IVF

21.07.- aspiracija

purple0000
    08. Kolovoz 2023. 09:10

Mašnica_22

purpleoooo čestitam da sve bude kako treba na UZV i urednu čitavu trudnoću želim 🥰

Hvala ti od ❤!🥰🥰 I ja tebi također želim sve najbolje i neka bude i dalje sve u najboljem redu!🙏🙏😘😘

👩 33 sve ok
    Poliklinika IVF

21.07.- aspiracija

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.