Pozdrav svima,a najviše mojim kraljicama i lavicama Artig i Darijam!😘😘🤗🤗🫂Moja današnja beta je 617.5.🙏🙏 Mi smo u šoku i preeeesretniiiiii!Neopisiv osjećaj i svim lavicama želim takav osjećaj čim prije.🤞🤞🙏🙏 Prvi ultrazvuk imamo 18.08. i nadamo se da će biti sve u redu!🙏🙏💜
Pusam Vas sveeeeee!😘😘💜💜
Bravooooooooo 😊😊😊😊 čestitam od srca TRUDNICE ❤️❤️❤️ sve će biti super. Brzo će i 18.8. 😘😘😘😘
Hvala ti lavice moja!😘😘❤❤🤗🤗 Da,brzo će taj 18.08.,jedva čekamo...🙏🙏🥰🥰😘😘❤❤
👩 33 sve ok
🧔 34 asthenoteratozoospermia - normozoospermia
Poliklinika IVF
03/23 IUI ❌️ Femara/Menopur/Ovitrelle
04/23 IUI ❌️ Femara/Menopur/Ovitrelle
05/23 IUI ❌️ Femara/Menopur/Ovitrelle
07/23 IVF : Elonva/Gonal/Cetrotide/Brevactid
21.07.- aspiracija
24.07.- embriotransfer ➡️ 1 osmostanični trodnevni zametak
05.08.- beta 🙏🙏 12.dpt ➡️ 216.2
07.08.- beta 🙏🙏 14.dpt ➡️ 617.5
18.08.- prvi ultrazvuk 🙏🙏💜
08.09. - drugi ultrazvuk 🙏🙏
Pozdrav svima,a najviše mojim kraljicama i lavicama Artig i Darijam!😘😘🤗🤗🫂Moja današnja beta je 617.5.🙏🙏 Mi smo u šoku i preeeesretniiiiii!Neopisiv osjećaj i svim lavicama želim takav osjećaj čim prije.🤞🤞🙏🙏 Prvi ultrazvuk imamo 18.08. i nadamo se da će biti sve u redu!🙏🙏💜
Pusam Vas sveeeeee!😘😘💜💜
Bravooooooooo 😊😊😊😊 čestitam od srca TRUDNICE ❤️❤️❤️ sve će biti super. Brzo će i 18.8. 😘😘😘😘
Hvala ti lavice moja!😘😘❤❤🤗🤗 Da,brzo će taj 18.08.,jedva čekamo…🙏🙏🥰🥰😘😘❤❤
Joj veselim seeee tvom pregledu. ❤️ Mi se pregledale, sve je školski, taman odgovaramo tjednima i imamo oko 450 g. 😊😊😊😊
👩30, 👨35
PCOS, povišen prolaktin
3/23 AIH = 💓
Baby H 🩷
Pusam Vas sveeeeee!😘😘💜💜
Joj veselim seeee tvom pregledu. ❤️ Mi se pregledale, sve je školski, taman odgovaramo tjednima i imamo oko 450 g. 😊😊😊😊
💜💜 Da,znam da ste danas imale pregled.❤ Super da je sve u redu,neka samo tako i nastavi!😇🙏🙏 Aaaaa,mišica mala,već ima 450 g.😊😊🤗🤗❤❤
👩 33 sve ok
Poliklinika IVF
21.07.- aspiracija
Pusam Vas sveeeeee!😘😘💜💜
💜💜 Da,znam da ste danas imale pregled.❤ Super da je sve u redu,neka samo tako i nastavi!😇🙏🙏 Aaaaa,mišica mala,već ima 450 g.😊😊🤗🤗❤❤
Hvala ti 😊😊😊. Daa, sad je već mala štruca kruha. 🤩 Jako brzo to sve ide, vidjet ćeš 😘😘
👩30, 👨35
PCOS, povišen prolaktin
3/23 AIH = 💓
Baby H 🩷
Hej cure,
bila sam na uzv danas. Imam 2 folikula, dajem si navečer Ovitrelle, a u petak ujutro je inseminacija. Javim se u petak.
👩 29g, nalazi uredni
🧔♂️ 33g, nalazi uredni
1. IUI 8/2023 ✅️
12.dpiui beta: 85.6, 14.dpiui beta: 229.3
18.dpiui beta: 1625.0
6.tt ❤️
Hej cure,
bila sam na uzv danas. Imam 2 folikula, dajem si navečer Ovitrelle, a u petak ujutro je inseminacija.Javim se u petak.
Sretnooooo u petak!😘❤ Držim fige na najjače!🤞🤞 Samo se opusti,stvarno ništa ne boli i brzo je gotovo.😊
👩 33 sve ok
Poliklinika IVF
21.07.- aspiracija
U pon idem preko hzzo u kbcsestre milosrdnice predati sve nalaze .
Privatno sam obavila prohodnost jajovoda i prohodni su i oni su napisali da sumljaju na septum uterus i sad mene zanima hoce li to stvarati problem za potpomognutu .
Realno trazili su samo prohodnost , a ne stanje maternice pa nikad mi to nitko nije rekao oni sumljaju...
Pitanje znaci ja bi probala jednom inseminaciju ali ako ne uspije odna bi htjela ivf ...
E sad dali se moraju preko hzzo ispucati sve sanse inseminacije ili ih se moze preskociti?
Drugo partner ima 18%progresivno pokretnih a sveukupno treba 58% on ima 60% pokretnih
Sto mislite sto ce nam preporucit i hocu li morat obavit malaz maternice?
Problem su mi slobodni dani na poslu ...jer ne zivimu Zagrebu...
Partner uzima fertilup kapsule jel to nekome pomoglo za poboljsat sjeme?
Moji su nalazi dobri , privatno su ih pogledali i rekli da je vjerojatno spermiogram los.
Znaci preko 3godine se nista ne dogada...
Privatno uz klomifen su rekli kako je ovulacija sad za vikend i opet se nista ne dogodi. Kazu bila je iz tog i tog jajnika ali nema pomaka.
Pa sad ne razumijem sto je problem...
Sto jos predlazete od nalaza da provjerimo?
Vec sam pitala u jednoj grupi i kazu da je to okej nalaz pa ja ne razumijem jer sam i preko trakica pratila ovulaciju i nista ...Trakica pokaze ali nista i stvarno mi nije jasno zbog cega ....
U pon idem predat nalaze sve pa cu cuti ali me ovako zanimaju iskustva
💃 25
🤵29
Nepravilni ciklusi od 28 do 35dana, najcesce 32-33 ponekad se oduzi 42-43/45/48
Cista lijevi 3cm vodena 2019.,
Cista desni jajnik 5cm žutog tijela 2.2021g
Femisan a kapi 1
Vrkuta čaj
Matičnjak čaj
Lh trakice bezuspješn
Fertilup za muskarce
Letrozol, folacin , duphastone, vitamin d..
1.postupak IUI 11.9.23.
Asthenozoosperia 18%, 40% pokretnih ...
Privatno sam obavila prohodnost jajovoda i prohodni su i oni su napisali da sumljaju na septum uterus i sad mene zanima hoce li to stvarati problem za potpomognutu .
Realno trazili su samo prohodnost , a ne stanje maternice pa nikad mi to nitko nije rekao oni sumljaju…
Pitanje znaci ja bi probala jednom inseminaciju ali ako ne uspije odna bi htjela ivf …
E sad dali se moraju preko hzzo ispucati sve sanse inseminacije ili ih se moze preskociti?
Drugo partner ima 18%progresivno pokretnih a sveukupno treba 58% on ima 60% pokretnih
Sto mislite sto ce nam preporucit i hocu li morat obavit malaz maternice?
Problem su mi slobodni dani na poslu …jer ne zivimu Zagrebu…
Partner uzima fertilup kapsule jel to nekome pomoglo za poboljsat sjeme?
Moji su nalazi dobri , privatno su ih pogledali i rekli da je vjerojatno spermiogram los.
Znaci preko 3godine se nista ne dogada…
Privatno uz klomifen su rekli kako je ovulacija sad za vikend i opet se nista ne dogodi. Kazu bila je iz tog i tog jajnika ali nema pomaka.
Pa sad ne razumijem sto je problem…
Sto jos predlazete od nalaza da provjerimo?
Vec sam pitala u jednoj grupi i kazu da je to okej nalaz pa ja ne razumijem jer sam i preko trakica pratila ovulaciju i nista …Trakica pokaze ali nista i stvarno mi nije jasno zbog cega ….
U pon idem predat nalaze sve pa cu cuti ali me ovako zanimaju iskustva
Heej,
što se tiče pokretnih plivača, tebi je i jedan dovoljan. Tako su nama govorili. Za trakice mi je moja ginekologica rekla da to nema smisla i da neka ne bacam novce na to.
Javi nam dalje kuda te šalju, evo stvarno ne znam jer i nama je ovo početak putovanja kod IUI.
Puno sreće ti želim. 😍
👩 29g, nalazi uredni
🧔♂️ 33g, nalazi uredni
1. IUI 8/2023 ✅️
6.tt ❤️
Privatno sam obavila prohodnost jajovoda i prohodni su i oni su napisali da sumljaju na septum uterus i sad mene zanima hoce li to stvarati problem za potpomognutu.
Pozdrav!🙂 Ne znam baš sve odgovore na tvoja pitanja,ali napisat ću što znam.Od nalaza ti trebaju svi brisevi,markeri na hepatitits i hiv(i od partnera isto),tvoja krvna grupa,papa test,nalaz hormona koji se vade od 3-5 dana ciklusa.Ne znam da li imaš to sve,ali najbolje će ti reći u bolnici što ti još treba.Što se tiče inseminacija,ako ideš preko HZZO,onda bi ih trebala najprije "ispucati",pa tek onda IVF,jer IVF u većini slučajeva ide odmah kad je težak slučaj u pitanju i kad je žena već u godinama,pa se nema vremena čekati.Jer oni tamo moraju imati opravdan razlog zašto odmah IVF.Moja frendica je preko HZZO morala proći sve 4 inseminacije i nakon toga je išla na IVF koji je uspio od prve.😊😊 Ako ideš uz plaćanje,onda to sve skupa malo drugačije izgleda nego preko HZZO.
👩 33 sve ok
Poliklinika IVF
21.07.- aspiracija
Hej cure,
evo, prošla prva IUI. Ništa nije boljelo. Opustila sam se jer ste i vi rekle da ne boli. E sad, rekao mi je dr.Maričić da ako ne uspije, još jednom idemo na IUI i nakon tog bi on IVF. Predbilježit će nas za 2 tj ako ovo ne uspije. Kad nas predbilježi, to znači da idemo preko HZZO-a. Pitala sam.
A sad, čekanje. 🙈 To mi je najgori dio.
Osjetim od 9 sati blago grčenje i pritisak u jajnicima, a od inseminacije koja je bila u 10 stalno to osjetim. Ne prestaje. Moguće da smo taman natempirali uz štopericu. Vidjet ćemo. Javljat ću se svako toliko da vidim jesu nešto simptomi ili si umišljam. 🤣
👩 29g, nalazi uredni
🧔♂️ 33g, nalazi uredni
1. IUI 8/2023 ✅️
6.tt ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji