Palma2023 evo da te i ja ohrabrim 😊.Također blagi PCOS ali progesteron je oke, kod mm sve oke. IUI uspjela iz drugog puta. Uglavnom prvi put me malo boljelo i blago sam krvarila, bukvalno dve tri kapi. Drugi put je boljelo više, nisam polagala nikakve nade jer mi je to drugi put radila neka pripravnica, bila je baš gruba i mislila sam si ovo nema šanse da uspije 🤣. Želim ti sreću i držim 🤞 da tebi uspije iz prve 🥰
👱♀️27 PCOS 🧔27 normo
Ovulacije potvrdjene
💊 Novalac prenatal
11/22 missed ab.
2/23 IUI ❌
4/23 IUI ➕
A. 🧸👣
8/24 ➕️ spontana trudnoca
Jutro cure,
bila sam na uzv. Imam 2 folikula koji lijepo rastu, trebam još danas uzeti menopur i dobila sam po novom tablete Estrofem. Jeste li i vi to dobile?
Koliko znam estrofem u MPO daju za zadebljavanje endometrijuma. Da li ti je rekao dr koje je debljine danas? I izvini nisam propratila koji ti je dc?
👱♀️27 PCOS 🧔27 normo
Ovulacije potvrdjene
💊 Novalac prenatal
11/22 missed ab.
2/23 IUI ❌
4/23 IUI ➕
A. 🧸👣
Pozdrav svima,a najviše mojim kraljicama i lavicama Artig i Darijam!😘😘🤗🤗🫂 Moja današnja beta je 617.5.🙏🙏 Mi smo u šoku i preeeesretniiiiii!Neopisiv osjećaj i svim lavicama želim takav osjećaj čim prije.🤞🤞🙏🙏 Prvi ultrazvuk imamo 18.08. i nadamo se da će biti sve u redu!🙏🙏💜
Pusam Vas sveeeeee!😘😘💜💜
👩 33 sve ok
🧔 34 asthenoteratozoospermia - normozoospermia
Poliklinika IVF
03/23 IUI ❌️ Femara/Menopur/Ovitrelle
04/23 IUI ❌️ Femara/Menopur/Ovitrelle
05/23 IUI ❌️ Femara/Menopur/Ovitrelle
07/23 IVF : Elonva/Gonal/Cetrotide/Brevactid
21.07.- aspiracija
24.07.- embriotransfer ➡️ 1 osmostanični trodnevni zametak
05.08.- beta 🙏🙏 12.dpt ➡️ 216.2
07.08.- beta 🙏🙏 14.dpt ➡️ 617.5
18.08.- prvi ultrazvuk 🙏🙏💜
08.09. - drugi ultrazvuk 🙏🙏
Pozdrav svima,a najviše mojim kraljicama i lavicama Artig i Darijam!😘😘🤗🤗🫂Moja današnja beta je 617.5.🙏🙏 Mi smo u šoku i preeeesretniiiiii!Neopisiv osjećaj i svim lavicama želim takav osjećaj čim prije.🤞🤞🙏🙏 Prvi ultrazvuk imamo 18.08. i nadamo se da će biti sve u redu!🙏🙏💜
Pusam Vas sveeeeee!😘😘💜💜
presretnaaa sammmm i jos jednom cestitke od srca!!! sad samo odmorrr i nista tesko dizaaat😘😘😘😘😘😘❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Jutro cure,
bila sam na uzv. Imam 2 folikula koji lijepo rastu, trebam još danas uzeti menopur i dobila sam po novom tablete Estrofem. Jeste li i vi to dobile?
Koliko znam estrofem u MPO daju za zadebljavanje endometrijuma. Da li ti je rekao dr koje je debljine danas? I izvini nisam propratila koji ti je dc?
Heej,
hvala na ohrabrenju. 😊 Danas mi je 9 dc. Nije mi rekao kolike je debljine endometrijum. Bio mi je i danas doktor Šimunić iako sam kod doktora Maričića. Vjerojatno se još moj doktor nije vratio s godišnjeg. Dr. Šimunić je nekako tiši i ozbiljniji pa se nisam usudila ništa pitati. Još sam uvijek pomalo splašena, a i inače sam veliki paničar pa to ne pomaže haha 🤣🙈
Znači blagi PCOS ne bi trebao biti problem? Kod mene je isto progesteron oke, AMH super, evo sad dva folikula lijepo rastu, kod muža sve ok. Uh, nekako se nadam da će sve biti dobro. Nisu mi rekli još kad si trebam dati štopericu. Rekli su danas da si dam 4.injekciju menopura. U srijedu (preksutra) uzv. Onda ću valjda saznati dalje. 😊
👩 29g, nalazi uredni
🧔♂️ 33g, nalazi uredni
1. IUI 8/2023 ✅️
12.dpiui beta: 85.6, 14.dpiui beta: 229.3
18.dpiui beta: 1625.0
6.tt ❤️
Pozdrav svima,a najviše mojim kraljicama i lavicama Artig i Darijam!😘😘🤗🤗🫂Moja današnja beta je 617.5.🙏🙏 Mi smo u šoku i preeeesretniiiiii!Neopisiv osjećaj i svim lavicama želim takav osjećaj čim prije.🤞🤞🙏🙏 Prvi ultrazvuk imamo 18.08. i nadamo se da će biti sve u redu!🙏🙏💜
Pusam Vas sveeeeee!😘😘💜💜
presretnaaa sammmm i jos jednom cestitke od srca!!! sad samo odmorrr i nista tesko dizaaat😘😘😘😘😘😘❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Čestitke 🥰🥰🥰
👩 29g, nalazi uredni
🧔♂️ 33g, nalazi uredni
1. IUI 8/2023 ✅️
6.tt ❤️
Pusam Vas sveeeeee!😘😘💜💜
Čestitke 🥰🥰🥰🥰🥰
👩 29g, nalazi uredni
🧔♂️ 33g, nalazi uredni
1. IUI 8/2023 ✅️
6.tt ❤️
Pusam Vas sveeeeee!😘😘💜💜
Čestitke 🥰🥰🥰🥰🥰
Hvala ti,draga moja!😘😘 Profesor Šimunić je od samog početka moj liječnik i ja imam sve pohvale za njega.❤ Da,malo je tiši,ali sve što te zanima,uvijek odgovori.Što se tiče štoperice,pošto si rekla da bi inseminacija bila u petak,štoperica će ti vjerojatno onda ići u srijedu navečer ili najkasnije u četvrtak ujutro,ovisi kako će folikuli rasti,tako da ne brini.Sve kažu na vrijeme.❤
👩 33 sve ok
Poliklinika IVF
21.07.- aspiracija
Pusam Vas sveeeeee!😘😘💜💜
Hvala ti,lavice moja!🥰🥰🥰🥰🥰😘😘😘😘😘🫂❤❤❤❤❤❤ Evo,nakon one tri nule na nalazima bete još od samih inseminacija,i smo dočekali troznamenkastu betu.🤗🤗 Naravno,laganini,samo skuham i dalje odmor i neću ništa teško dizati.🙂
👩 33 sve ok
Poliklinika IVF
21.07.- aspiracija
Jutro cure,
Heej,
hvala na ohrabrenju. 😊 Danas mi je 9 dc. Nije mi rekao kolike je debljine endometrijum. Bio mi je i danas doktor Šimunić iako sam kod doktora Maričića. Vjerojatno se još moj doktor nije vratio s godišnjeg. Dr. Šimunić je nekako tiši i ozbiljniji pa se nisam usudila ništa pitati. Još sam uvijek pomalo splašena, a i inače sam veliki paničar pa to ne pomaže haha 🤣🙈
Znači blagi PCOS ne bi trebao biti problem? Kod mene je isto progesteron oke, AMH super, evo sad dva folikula lijepo rastu, kod muža sve ok. Uh, nekako se nadam da će sve biti dobro. Nisu mi rekli još kad si trebam dati štopericu. Rekli su danas da si dam 4.injekciju menopura. U srijedu (preksutra) uzv. Onda ću valjda saznati dalje. 😊
Znaju oni šta rade, samo vjeruj i uspjeće. Pa ne bi trebalo biti problem, ali nažalost nekad nema objašnjenja i kada je sve super kod oba partnera. Ja sam npr. imala ovulacije uz blagi PCOS ali jednostavno nije se dešavalo, nego tek nakon 2 god. prirodno uspjeli pred samu IUI i završi se spontanim. Štoperica ide kad folikul bude otprilike 18 do 20 mm, dr to procjeni. Probaj se opustiti što više i ne misliti do bete na postupak 😊
👱♀️27 PCOS 🧔27 normo
Ovulacije potvrdjene
💊 Novalac prenatal
11/22 missed ab.
2/23 IUI ❌
4/23 IUI ➕
A. 🧸👣
Sortiraj odgovore
Najstariji