Artig cestitam uzivaj u trudnoci, a mi curke nadam se da cemo i mi ugledati nase malo sunce za koje se borimo ❤️❤️❤️
Hvala ti 🩷 i ja vam svima to od srca želim 😘😘
👩30, 👨35
PCOS, povišen prolaktin
3/23 AIH = 💓
Baby H 🩷
Drage forumašice, evo sam se i ja priključila nakon traženja i čitanja pustih stranica i foruma na temu potpomognute. Ja i MM već 2 godine pokušavamo imati bebu, kad smo vidili da prirodnim putem ne ide odlučili smo ići u doktora. Odradili smo pretrage, najprije on, zatim je doktor meni prepisao kompletne nalaze da pribavim i to je trajalo cca 1,5 -2 mjeseca.Moji nalazi su se također pokazali uredni, ali do začeća nikako
. U dogovoru s doktoromsavjetovao me na 3xAIH pa u slučaju da budu neuspješni da idemo na IVF. 1. AIH odradila sam ima točno tjedan dana uz stimulacije Letrozola 5x2, nakon toga “štoperica” 36 sati prije samog postupka i zatim dobila Utriće 14 dana na koristenje 3x1 uz dodatak folne koju pijem otprije.Imate li iskustva sa AIH postupcima i da li znate koga da su im bile uspješne? Ako sam šta preskočila, pitajte, ili ako nešto nije tko razumio budući da nisam baš stručna u objašnjavanju ovih tema
Veliki pozdrav šaljem svakoj od vas😎
Pozdrav draga i dobrodošla! Evo da, ja sam taj svijetli primjer u moru negativnih! Nama je uspjelo od prve, kod mene su bili problem policistični jajnici i neredoviti ciklusi. Imala sam i povišen prolaktin koji smo riješili preko Euthyroxa. Meni je eto trebalo samo malo poticaja da jajne stanice sazriju i da se dogodi oplodnja. Cure su nažalost prošle neuspjehe na koje nikada ne možeš biti dovoljno spreman. Ali hrabe lavice idu dalje 🩷, tako da, odmah se naoružaj pozitivom. 😊😊
Inače, ja sam danas odradila pregled u 12. tjednu, sve je super! Usput su mi našli Ureaplasmu pa sam dobila antibiotik i nadam se da ću je se riješiti.
Navijam za sve vas 😘😘😘
Čestitke od ❤❤ Hvala velika na podršci, ulivaš nam nadu sa svojim uspjehom, nadam se da ću sama kao i sve ostale cure podijeliti tako lijepe vijesti.👌✌ Uživaj u mjesicima koji slijede, doći će i naše vrijeme, iskreno virujen u to i samo idemo naprid prema tom cilju. Jesi imala kakve simptome i kad su se prvi pojavili, koji su, sve me zanima ?😂😂 Ps jesi čekala 2 tj za raditi test ili ?
🙍♀️- 33, sve ok
👦 - 38 sve ok
4 - AIH ❌️❌️❌️❌️
3 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️
prirodna trudnoca ✅️
Mrvica11 Hvala ti ❤️❤️❤️ Vjerujem u sve vas! Doći će! Mora!
Trudim se shvatiti što se događa, ali i dalje mi je sve nerealno 😅.
Od simptoma sam nakon inseminacije imala par dana grčeve i u tom periodu su me bolila leđa (inače ne bole pa ne znam je li to bio simptom) 😅. Taman oko pozitivnog testa me hvatao strašan umor, ali ništa posebno. Da nisam išla na postupak, sve bih to ignorirala. Ja sam bila jakooo nestrpljiva i kupila sam u DM-u običan test gdje su dvije trakice i jedan ClearBlue. I na 11. dan od inseminacije sam si rekla ajde da bacim taj jedan jeftini test i u glavi si složila nemoj se razočarati, možda je rano, međutim, i on je odmah pokazao da postoji beta!!! Ali inače, doktori priznaju samo pravo vađenje bete i ovo ih ne zanima, ali moja radoznalost je bila jača i srećom zadovoljena 😅
👩30, 👨35
PCOS, povišen prolaktin
3/23 AIH = 💓
Baby H 🩷
Mrvica11,nije tajna,ja sam 1990 godište.😉 A koje si ti godište?Prije prvog postupka sam našla ovu temu i tu i ostala.😊 Curke su divne,hrabrimo se i tješimo,jer zajedno smo jače.💪💪 Sa nestrpljenjem iščekujemo svaku vijest,a posebice onu najljepšu.😇💜
👩 33 sve ok
🧔 34 asthenoteratozoospermia - normozoospermia
Poliklinika IVF
03/23 IUI ❌️ Femara/Menopur/Ovitrelle
04/23 IUI ❌️ Femara/Menopur/Ovitrelle
05/23 IUI ❌️ Femara/Menopur/Ovitrelle
07/23 IVF : Elonva/Gonal/Cetrotide/Brevactid
21.07.- aspiracija
24.07.- embriotransfer ➡️ 1 osmostanični trodnevni zametak
05.08.- beta 🙏🙏 12.dpt ➡️ 216.2
07.08.- beta 🙏🙏 14.dpt ➡️ 617.5
18.08.- prvi ultrazvuk 🙏🙏💜
08.09. - drugi ultrazvuk 🙏🙏
Mrvica11,nije tajna,ja sam 1990 godište.😉 A koje si ti godište?Prije prvog postupka sam našla ovu temu i tu i ostala.😊 Curke su divne,hrabrimo se i tješimo,jer zajedno smo jače.💪💪 Sa nestrpljenjem iščekujemo svaku vijest,a posebice onu najljepšu.😇💜
I ja isto '90😃😃😃. Da slazem se, zajedno se tjesit i hrabrit do naseg plusica,a doci ce i to 🥰
🙍♀️- 33, sve ok
👦 - 38 sve ok
4 - AIH ❌️❌️❌️❌️
3 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️
prirodna trudnoca ✅️
sad samo odmaraj sve ce bit super, vjeruj!❤️
ja vadila betu koja je mogu reci izvrsna..a srijedu opet pa cemo vidjet kako se drzimo i dal ce sve to opstat dobro ko i do sad🫂sad samo odmaraj sve ce bit super, vjeruj!❤️
ja vadila betu koja je mogu reci izvrsna..a srijedu opet pa cemo vidjet kako se drzimo i dal ce sve to opstat dobro ko i do sad🫂
Draga moja,čestitaaaaaaaam!🫂Super!💜 🫂 Jesam ti dan prije transfera rekla da te tvoja mrvica čeka?🙏Baš si me rasplakala koliko mi je bilo drago kad sam pročitala da je beta super.Veselim se skupa s tobom!😘😘 Čuvaj se samo i sad polako i smireno.Bit će sve dobro i super,vidjet ćeš!😘💜
jesi da hrabrice moja! ocekujem isto i od tebe!!! samo potajno vjeruj u sebe i svoje tijelo🥰
💜💜 Ah, draga,ne nadam se uopće kad su dvije zaredom bile neuspješne.😔 Jedva čekam da vadim betu da možemo nastaviti dalje.Javi se sutra sa oooogroooomnoooom betom.🤗💜😇🙏💪
drage moje, beta je 945🙏🥹 i dalje sam u soku i ne mpgu vjerovati da se to bas meni dogada
Lavice moja,preeeeekrasna beta!🙏💜🫂 Sad samo polako i smireno.🤗😘 Što su ti rekli u poliklinici kad si javila betu?
draga moja zelim i tebi isti osjecaj! neopisivo.. zapravo nestvarno..ko da se to ne dogada meni🫣🫣
cestitali na trudnoci i da samo odmaram i nastavim dalje sa th istom dok se ne vidimo 12.6..
a do ondaa budi miran ako mozes😂😂
kako si ti?? jel imas kakav osjecaj?🥹
Dobro sam.Ništa ne osjećam…😭😭🥺🥺 Kako mi se ti osjećaš?A dobro,brzo će taj 12.06.Sad samo odmaraj i probaj zaokupiti misli nečim drugim,makar znam da je to baš teško.Bit će i dalje sve super,vidjet ćeš!🙏💪🤗💜💜
i dalje skroz normalno .. ponekad osjecaj kao da moram dobiti M, ali sve u svemu okej..
da sad je ovo najduze cekanje🙄🌟
al bas onako kako si ti meni pozeljela moju mrvicu ja tebi zelim sada tvoju❤️ kada radis betu ili test?
Curke moje i ja 90 godiste... Zelim nam svu srecu i uspijeh.. Navijam za nas sve... Puse saljem
👩 33, sve ok, Amh 16,9
🙎 33 oligoteratoozospermia, 5 god pokusavanja i vadenja nalaza.
1 postupak IVF poliklinika ICSI 5/2023 _ gonal 225 2-5 dana ciklusa, cetrotide 8-11 dan ciklusa, stoperica 29.5.
6/23 2 trodnevna- beta X
I ja isto '90😃😃😃. Da slazem se, zajedno se tjesit i hrabrit do naseg plusica,a doci ce i to 🥰
Naravno,zajedno smo jače!💪💪❤ Ti si isto u poliklinici Ivf,ili?
👩 33 sve ok
Poliklinika IVF
21.07.- aspiracija
sad samo odmaraj sve ce bit super, vjeruj!❤️
ja vadila betu koja je mogu reci izvrsna..a srijedu opet pa cemo vidjet kako se drzimo i dal ce sve to opstat dobro ko i do sad🫂sad samo odmaraj sve ce bit super, vjeruj!❤️
ja vadila betu koja je mogu reci izvrsna..a srijedu opet pa cemo vidjet kako se drzimo i dal ce sve to opstat dobro ko i do sad🫂
Draga moja,čestitaaaaaaaam!🫂Super!💜 🫂 Jesam ti dan prije transfera rekla da te tvoja mrvica čeka?🙏Baš si me rasplakala koliko mi je bilo drago kad sam pročitala da je beta super.Veselim se skupa s tobom!😘😘 Čuvaj se samo i sad polako i smireno.Bit će sve dobro i super,vidjet ćeš!😘💜
jesi da hrabrice moja! ocekujem isto i od tebe!!! samo potajno vjeruj u sebe i svoje tijelo🥰
💜💜 Ah, draga,ne nadam se uopće kad su dvije zaredom bile neuspješne.😔 Jedva čekam da vadim betu da možemo nastaviti dalje.Javi se sutra sa oooogroooomnoooom betom.🤗💜😇🙏💪
drage moje, beta je 945🙏🥹 i dalje sam u soku i ne mpgu vjerovati da se to bas meni dogada
Lavice moja,preeeeekrasna beta!🙏💜🫂 Sad samo polako i smireno.🤗😘 Što su ti rekli u poliklinici kad si javila betu?
draga moja zelim i tebi isti osjecaj! neopisivo.. zapravo nestvarno..ko da se to ne dogada meni🫣🫣
cestitali na trudnoci i da samo odmaram i nastavim dalje sa th istom dok se ne vidimo 12.6..
a do ondaa budi miran ako mozes😂😂
kako si ti?? jel imas kakav osjecaj?🥹
Dobro sam.Ništa ne osjećam…😭😭🥺🥺 Kako mi se ti osjećaš?A dobro,brzo će taj 12.06.Sad samo odmaraj i probaj zaokupiti misli nečim drugim,makar znam da je to baš teško.Bit će i dalje sve super,vidjet ćeš!🙏💪🤗💜💜
i dalje skroz normalno .. ponekad osjecaj kao da moram dobiti M, ali sve u svemu okej..
da sad je ovo najduze cekanje🙄🌟
al bas onako kako si ti meni pozeljela moju mrvicu ja tebi zelim sada tvoju❤️ kada radis betu ili test?
Lavice moja,hvala ti od 💜!😘 Betu ću uraditi idući petak.Neću raditi testove prije,izdržala sam dva puta bez testova,pa ću sad i ovaj treći put.🙈 Bitno da si ok.❤
👩 33 sve ok
Poliklinika IVF
21.07.- aspiracija
darijam taj osjećaj da ćeš svaki čas dobiti je skroz normalan! I grčevi. Mene je znalo grčit za poluditi, ali dokle god je samo to, to je sve u redu 😊 i nemoj se plašiti ako nećeš imati nikakve simptome. Oko mene trudnice u zadnje vrijeme skroz asimptomatske 🤣 mene doduše prati mučnina pa sam rijetkost među njima. I samo spavaj kad ti se spava! 😁😁😁 A tek negdje od 9., 10. tjedna ćeš vidjeti da se malo mijenjaš. Joj jedva čekam tvoj UZV 🩷🩷🩷
👩30, 👨35
PCOS, povišen prolaktin
3/23 AIH = 💓
Baby H 🩷
Sortiraj odgovore
Najstariji