inseminacija kod prof. Šimunića/poliklinika ivf

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mala 33
    02. Lipanj 2023. 16:50

Ivančica06

Mrvica11

Da, nažalost nemaju ali šta bude bude.😊 Strah od razočarenja postoji ali želja i cilj su daleko jači pa idemo samo naprid ✌ I ja sam umorna ali bome se veselim što je petak i vikend 😍😍😍 Odlučila sam ići u dugu šetnjicu, malo i istrčati jer evo danima već nisam pošto me blago bilo grčilo u stomaku pa nisam htjela forsirati ali baš je vanka lip dan i triba ga šta kvalitetnije iskoristit nakon posla 😎😎 Kakvi su tvoji planovi ?
    Cure šta vi kažete kako ste, kako provodite dane??
    Mrvicada li ti jos radis na poslu? Ja nakon transfera ne planiram jer dosta fizicki i stresa posao radim pa se zelim opustiti ❤️

Ivančica jesam, ja sam isti dan nakon transfera isla radit,malo me grcilo ali nisam se dala ,zato kad sam dosla kuci nisam mrdala s kauca 😅😅 ja fizicki ne radim na poslu,a bome ni psihicki🤣🤣 odradim svoje sta imam ali ne zamaram se previse oko posla,ne zamara se ni posao oko mene🤣 Laganoni 🥰 Da ti budem iskrena mislim da bi mi tek kuci bilo ajme,a ovako si zokupiram dan da sto prije prodje vrijeme do testa,koliko god da ne ocekujem uspjesnu AIH toliko se opet nadam pozitivnom rezultatu 😃😃

🙍‍♀️- 33, sve ok
    👦 - 38 sve ok
    4 - AIH ❌️❌️❌️❌️
    3 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️
    prirodna trudnoca ✅️

Mala 33
    02. Lipanj 2023. 17:08

dada271

Lijepi pozdrav drage moje lavice…

Ja imam jedno pitanje, mozda da podijelite svoje iskustvo..
    Gdje god i kuda god sam isla guglat i gledat nigdje nista nema za IUI
    Moja prica je sljedeca… ja i suprug smo nedavno (26.5) odradili prvu IUI (nadam se uspjesnu)
    7 dana poslije postupka krenuli su mi lagani grcevi kao da cu svakog casa dobiti vjesticu i to je trajalo nekih dva dana nakon toga je stalo i sada su krenule boljeti grudi sa strane… od th su mi dali samo 2x1 duphastone i naravno paziti na sebe i vaditi beticu za 14 dana…

znam da je postotak jako i izrazito mali za uspjeh IUI ali eto, sto se kaze nada umire zadnja… :) :) :)

I ja sam 26.5 odradila prvu AIH 🥰🥰 Ja sam imala grčiću u stomaku i jos su nekako prisutni blagi ali bas sam danas odradila trning nakon tjedan dana pauze i dobro mi je doslo 😎😎  Sta se tice grudi ama bas nista,inace mi one prve budu osjetljive u PMS,ali vrijedi sacekat jos 🤷‍♀️🤷‍♀️

🙍‍♀️- 33, sve ok
    👦 - 38 sve ok
    4 - AIH ❌️❌️❌️❌️
    3 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️
    prirodna trudnoca ✅️

• dada271
    02. Lipanj 2023. 17:12

Drzim palceve da bude sve u redu i da nam betica bude u porastu 

Mala 33
    02. Lipanj 2023. 17:20

dada271

Drzim palceve da bude sve u redu i da nam betica bude u porastu

Daa,oce , doc ce kad tad, trebamo se napruzat strpljenjem i cekat,drugo nista ne preostaje 💖💖

🙍‍♀️- 33, sve ok
    👦 - 38 sve ok
    4 - AIH ❌️❌️❌️❌️
    3 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️
    prirodna trudnoca ✅️

purple0000
    02. Lipanj 2023. 17:24

dada271

Moja prica je sljedeca… ja i suprug smo nedavno (26.5) odradili prvu IUI (nadam se uspjesnu)
    7 dana poslije postupka krenuli su mi lagani grcevi kao da cu svakog casa dobiti vjesticu i to je trajalo nekih dva dana nakon toga je stalo i sada su krenule boljeti grudi sa strane… od th su mi dali samo 2x1 duphastone i naravno paziti na sebe i vaditi beticu za 14 dana…

znam da je postotak jako i izrazito mali za uspjeh IUI ali eto, sto se kaze nada umire zadnja… :) :) :)

Pozdrav!🙂 Evo,ja u subotu bila već treći put na inseminaciji...😔 Prvi put sam malo krvarila nakon postupka i sve do bete svaki dan imala grčeve za poludjeti.Drugi put me ništa nije boljelo ni probadalo,kao da nisam nigdje ni bila.A sad treći put osjećam grčeve i probadanja,ali ne svaki dan.Eto,svaki put mi je bilo različito,a isti postupak.🤔

👩 33 sve ok
    🧔 34 asthenoteratozoospermia - normozoospermia
    Poliklinika IVF

03/23 IUI ❌️ Femara/Menopur/Ovitrelle
    04/23 IUI ❌️ Femara/Menopur/Ovitrelle
    05/23 IUI ❌️ Femara/Menopur/Ovitrelle
    07/23 IVF : Elonva/Gonal/Cetrotide/Brevactid
    21.07.- aspiracija
    24.07.- embriotransfer ➡️ 1 osmostanični trodnevni zametak
    05.08.- beta 🙏🙏 12.dpt ➡️ 216.2
    07.08.- beta 🙏🙏 14.dpt ➡️ 617.5
    18.08.- prvi ultrazvuk 🙏🙏💜
    08.09. - drugi ultrazvuk 🙏🙏

purple0000
    02. Lipanj 2023. 17:28

Mrvica11

Da, nažalost nemaju ali šta bude bude.😊 Strah od razočarenja postoji ali želja i cilj su daleko jači pa idemo samo naprid ✌ I ja sam umorna ali bome se veselim što je petak i vikend 😍😍😍 Odlučila sam ići u dugu šetnjicu, malo i istrčati jer evo danima već nisam pošto me blago bilo grčilo u stomaku pa nisam htjela forsirati ali baš je vanka lip dan i triba ga šta kvalitetnije iskoristit nakon posla 😎😎 Kakvi su tvoji planovi ?
    Cure šta vi kažete kako ste, kako provodite dane??

Ja sam ti danas cijelo popodne za ništa.Baš se nekako loše osjećam,a i vrijeme je čudno do bola.Da,želja i snaga je jača od svega!💜 Ja sam već treći mjesec zaredom na inseminaciji.Sve je bilo u redu i nije bilo nikakve prepreke da bih morala malo pauzirati.🙂🤗

👩 33 sve ok
    Poliklinika IVF

21.07.- aspiracija

• dada271
    02. Lipanj 2023. 17:36

purple0000

dada271

Pozdrav!🙂 Evo,ja u subotu bila već treći put na inseminaciji…😔 Prvi put sam malo krvarila nakon postupka i sve do bete svaki dan imala grčeve za poludjeti.Drugi put me ništa nije boljelo ni probadalo,kao da nisam nigdje ni bila.A sad treći put osjećam grčeve i probadanja,ali ne svaki dan.Eto,svaki put mi je bilo različito,a isti postupak.🤔

Ja evo na sami dan postupka isto krvarila ali i nakon uzimanja PAPA testa krvarim ( ocito sam osjetljiva ) nakon toga sve je bilo normalno... i sad 7 i 8 dan poslije toga poceli grcevi manjeg inteziteta kao da cu dobiti, nekako nisam pesimista ali obzirom na nizak postotak uspjesnosti i to prvi puta mislim se da ce moja vjestica meni doletjeti kao i svaki mjesec na vrijeme.. inace s nama oboma je sve u redu, njemu varira spermiogram ali ovaj put biologica je rekla da je super.. 
    S time moram se nadovezati da nisam nikakvu terapiju koristila, osim naravno ovitrelle injekciju prije postupka.. 
    3 puta? svaka Vam cast! <3

purple0000
    02. Lipanj 2023. 17:55

dada271

purple0000

dada271

Pozdrav!🙂 Evo,ja u subotu bila već treći put na inseminaciji…😔 Prvi put sam malo krvarila nakon postupka i sve do bete svaki dan imala grčeve za poludjeti.Drugi put me ništa nije boljelo ni probadalo,kao da nisam nigdje ni bila.A sad treći put osjećam grčeve i probadanja,ali ne svaki dan.Eto,svaki put mi je bilo različito,a isti postupak.🤔

Ja evo na sami dan postupka isto krvarila ali i nakon uzimanja PAPA testa krvarim ( ocito sam osjetljiva ) nakon toga sve je bilo normalno… i sad 7 i 8 dan poslije toga poceli grcevi manjeg inteziteta kao da cu dobiti, nekako nisam pesimista ali obzirom na nizak postotak uspjesnosti i to prvi puta mislim se da ce moja vjestica meni doletjeti kao i svaki mjesec na vrijeme.. inace s nama oboma je sve u redu, njemu varira spermiogram ali ovaj put biologica je rekla da je super..
    S time moram se nadovezati da nisam nikakvu terapiju koristila, osim naravno ovitrelle injekciju prije postupka..
    3 puta? svaka Vam cast! &lt;3

Da,i to već treći put zaredom.🙈 Bilo je sve u redu sa mnom,pa sam išla iz postupka u postupak.Ako sad ne uspije,onda ide IVF,tako mi je odmah na konzultacijama bilo rečeno.Ja sam koristila femaru,menopur i ovitrelle kod svakog postupka.Kod mene je sve u redu,ali suprugov spermiogram nije baš dobar.😔 Morate misliti da će uspjeti odmah od prve,unatoč malom postotku uspješnosti.💜

👩 33 sve ok
    Poliklinika IVF

21.07.- aspiracija

• dada271
    02. Lipanj 2023. 18:17

Ponekad je tesko pozitivno razmisljati..unazad 2 godine pokusavanja i govorenja od privatnika i sad u bolnici bas svi govore sve je u redu a nista se ne dogada, to je ono sto meni nikako nejde u glavu.. 
    Ja se nadam da ce ovo biti 3 sreca! Drzim velike fige da sve bude u redu  

Mala 33
    02. Lipanj 2023. 18:37

dada271

Ponekad je tesko pozitivno razmisljati..unazad 2 godine pokusavanja i govorenja od privatnika i sad u bolnici bas svi govore sve je u redu a nista se ne dogada, to je ono sto meni nikako nejde u glavu..
    Ja se nadam da ce ovo biti 3 sreca! Drzim velike fige da sve bude u redu

Je slazem se s tobon,ista stvar,mi isto pokusavamo 2 godine i to "svi nalazi su dobri" naslušala sam se xy puta. Zadnju godinu dolazim kod doktora na preglede,pretrage, i tako sam u cekaoni upoznala cura i cura koje su vise manje sve imale neki problem na kojem su radile i ostvarile trudnocu,i drago mi je radi njih naravno,al ja bome i dalje na pretrage a one vec sa trbuhom na preglede, pa stanem malo i zamislim se,ali onda si sama sebi recem "ma opusti se,doc ce i tvoja betica" 🥰🥰🥰

🙍‍♀️- 33, sve ok
    👦 - 38 sve ok
    4 - AIH ❌️❌️❌️❌️
    3 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️
    prirodna trudnoca ✅️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.