Curke, mene su zvali da kazu da ih se 5 oplodilo od 11 ali da nisu zadovoljni razvojem, s obzirom da je spermiogram dobar. Da ce mi sutra javiti sto dalje. Tako da sam sad sva uplasena i necu imati mira do sutra 😥
👩 33, sve ok, Amh 16,9
🙎 33 oligoteratoozospermia, 5 god pokusavanja i vadenja nalaza.
1 postupak IVF poliklinika ICSI 5/2023 _ gonal 225 2-5 dana ciklusa, cetrotide 8-11 dan ciklusa, stoperica 29.5.
6/23 2 trodnevna- beta X
Drage forumašice , evo sam se i ja priključila nakon traženja i čitanja pustih stranica i foruma na temu potpomognute. Ja i MM već 2 godine pokušavamo imati bebu, kad smo vidili da prirodnim putem ne ide odlučili smo ići u doktora. Odradili smo pretrage, najprije on, zatim je doktor meni prepisao kompletne nalaze da pribavim i to je trajalo cca 1,5 -2 mjeseca.Moji nalazi su se također pokazali uredni, ali do začeća nikako . U dogovoru s doktorom savjetovao me na 3xAIH pa u slučaju da budu neuspješni da idemo na IVF. 1. AIH odradila sam ima točno tjedan dana uz stimulacije Letrozola 5x2, nakon toga “štoperica” 36 sati prije samog postupka i zatim dobila Utriće 14 dana na koristenje 3x1 uz dodatak folne koju pijem otprije.Imate li iskustva sa AIH postupcima i da li znate koga da su im bile uspješne? Ako sam šta preskočila, pitajte, ili ako nešto nije tko razumio budući da nisam baš stručna u objašnjavanju ovih tema Veliki pozdrav šaljem svakoj od vas😎
🙍♀️- 33, sve ok
👦 - 38 sve ok
4 - AIH ❌️❌️❌️❌️
3 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️
prirodna trudnoca ✅️
Drage forumašice, evo sam se i ja priključila nakon traženja i čitanja pustih stranica i foruma na temu potpomognute. Ja i MM već 2 godine pokušavamo imati bebu, kad smo vidili da prirodnim putem ne ide odlučili smo ići u doktora. Odradili smo pretrage, najprije on, zatim je doktor meni prepisao kompletne nalaze da pribavim i to je trajalo cca 1,5 -2 mjeseca.Moji nalazi su se također pokazali uredni, ali do začeća nikako
. U dogovoru s doktoromsavjetovao me na 3xAIH pa u slučaju da budu neuspješni da idemo na IVF. 1. AIH odradila sam ima točno tjedan dana uz stimulacije Letrozola 5x2, nakon toga “štoperica” 36 sati prije samog postupka i zatim dobila Utriće 14 dana na koristenje 3x1 uz dodatak folne koju pijem otprije.Imate li iskustva sa AIH postupcima i da li znate koga da su im bile uspješne? Ako sam šta preskočila, pitajte, ili ako nešto nije tko razumio budući da nisam baš stručna u objašnjavanju ovih tema
Veliki pozdrav šaljem svakoj od vas😎
Lijep pozdrav!Dobro nam došla!🙂 Evo,ja sam u subotu bila već treći put i sad čekamo...Kako se osjećaš ovih dana?Našoj dragoj Artig je uspjelo iz prveeeee!🙂🙏💜💜
👩 33 sve ok
🧔 34 asthenoteratozoospermia - normozoospermia
Poliklinika IVF
03/23 IUI ❌️ Femara/Menopur/Ovitrelle
04/23 IUI ❌️ Femara/Menopur/Ovitrelle
05/23 IUI ❌️ Femara/Menopur/Ovitrelle
07/23 IVF : Elonva/Gonal/Cetrotide/Brevactid
21.07.- aspiracija
24.07.- embriotransfer ➡️ 1 osmostanični trodnevni zametak
05.08.- beta 🙏🙏 12.dpt ➡️ 216.2
07.08.- beta 🙏🙏 14.dpt ➡️ 617.5
18.08.- prvi ultrazvuk 🙏🙏💜
08.09. - drugi ultrazvuk 🙏🙏
sad samo odmaraj sve ce bit super, vjeruj!❤️
ja vadila betu koja je mogu reci izvrsna..a srijedu opet pa cemo vidjet kako se drzimo i dal ce sve to opstat dobro ko i do sad🫂sad samo odmaraj sve ce bit super, vjeruj!❤️
ja vadila betu koja je mogu reci izvrsna..a srijedu opet pa cemo vidjet kako se drzimo i dal ce sve to opstat dobro ko i do sad🫂
Draga moja,čestitaaaaaaaam!🫂Super!💜 🫂 Jesam ti dan prije transfera rekla da te tvoja mrvica čeka?🙏Baš si me rasplakala koliko mi je bilo drago kad sam pročitala da je beta super.Veselim se skupa s tobom!😘😘 Čuvaj se samo i sad polako i smireno.Bit će sve dobro i super,vidjet ćeš!😘💜
jesi da hrabrice moja! ocekujem isto i od tebe!!! samo potajno vjeruj u sebe i svoje tijelo🥰
💜💜 Ah, draga,ne nadam se uopće kad su dvije zaredom bile neuspješne.😔 Jedva čekam da vadim betu da možemo nastaviti dalje.Javi se sutra sa oooogroooomnoooom betom.🤗💜😇🙏💪
drage moje, beta je 945🙏🥹 i dalje sam u soku i ne mpgu vjerovati da se to bas meni dogada
Lavice moja,preeeeekrasna beta!🙏💜🫂 Sad samo polako i smireno.🤗😘 Što su ti rekli u poliklinici kad si javila betu?
draga moja zelim i tebi isti osjecaj! neopisivo.. zapravo nestvarno..ko da se to ne dogada meni🫣🫣
cestitali na trudnoci i da samo odmaram i nastavim dalje sa th istom dok se ne vidimo 12.6..
a do ondaa budi miran ako mozes😂😂
kako si ti?? jel imas kakav osjecaj?🥹
Dobro sam.Ništa ne osjećam...😭😭🥺🥺 Kako mi se ti osjećaš?A dobro,brzo će taj 12.06.Sad samo odmaraj i probaj zaokupiti misli nečim drugim,makar znam da je to baš teško.Bit će i dalje sve super,vidjet ćeš!🙏💪🤗💜💜
👩 33 sve ok
Poliklinika IVF
21.07.- aspiracija
Drage forumašice, evo sam se i ja priključila nakon traženja i čitanja pustih stranica i foruma na temu potpomognute. Ja i MM već 2 godine pokušavamo imati bebu, kad smo vidili da prirodnim putem ne ide odlučili smo ići u doktora. Odradili smo pretrage, najprije on, zatim je doktor meni prepisao kompletne nalaze da pribavim i to je trajalo cca 1,5 -2 mjeseca.Moji nalazi su se također pokazali uredni, ali do začeća nikako
. U dogovoru s doktoromsavjetovao me na 3xAIH pa u slučaju da budu neuspješni da idemo na IVF. 1. AIH odradila sam ima točno tjedan dana uz stimulacije Letrozola 5x2, nakon toga “štoperica” 36 sati prije samog postupka i zatim dobila Utriće 14 dana na koristenje 3x1 uz dodatak folne koju pijem otprije.Imate li iskustva sa AIH postupcima i da li znate koga da su im bile uspješne? Ako sam šta preskočila, pitajte, ili ako nešto nije tko razumio budući da nisam baš stručna u objašnjavanju ovih tema
Lijep pozdrav!Dobro nam došla!🙂 Evo,ja sam u subotu bila već treći put i sad čekamo…Kako se osjećaš ovih dana?Našoj dragoj Artig je uspjelo iz prveeeee!🙂🙏💜💜
Hvala, još bolje vas našla :) Pa osjećam se ok, blagi mi je pritisak u donjem dijelu trbuha, valjda je to normalno i pospana sam od utrića,imam osjećaj da bi stalno mogla spavat. Kako se ti osjećaš? Čestitke Artig 🌹🌹 lijepo je čuti pozitivne ishode, neka uživa cekajuci svoje blago, doć će i naše vrijeme da vidimo kakav je to osjećaj 😍😍
🙍♀️- 33, sve ok
👦 - 38 sve ok
4 - AIH ❌️❌️❌️❌️
3 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️
prirodna trudnoca ✅️
Lijep pozdrav!Dobro nam došla!🙂 Evo,ja sam u subotu bila već treći put i sad čekamo…Kako se osjećaš ovih dana?Našoj dragoj Artig je uspjelo iz prveeeee!🙂🙏💜💜
Hvala, još bolje vas našla :) Pa osjećam se ok, blagi mi je pritisak u donjem dijelu trbuha, valjda je to normalno i pospana sam od utrića,imam osjećaj da bi stalno mogla spavat. Kako se ti osjećaš? Čestitke Artig 🌹🌹 lijepo je čuti pozitivne ishode, neka uživa cekajuci svoje blago, doć će i naše vrijeme da vidimo kakav je to osjećaj 😍😍
Nisam ni pitala,slobodno idemo na "ti"?😉 Dobro se osjećam,i meni dođe tako neki pritisak,ali ništa posebno.Ja sam već treći put,pa mi to nije ništa novo.😔 Daaaaa,stvarno je prelijepo čuti pozitivne ishode.🙂💜 Istinski se nadam da će doći i naše vrijeme.🙏😇 Nama je na konzultacijama rečeno 2-3 inseminacije i onda ako ne uspije,IVF.Nakon druge neuspješne sam mislila da će biti IVF,ali evo,ipak je bila i ta treća.
👩 33 sve ok
Poliklinika IVF
21.07.- aspiracija
Nisam ni pitala,slobodno idemo na "ti"?😉 Dobro se osjećam,i meni dođe tako neki pritisak,ali ništa posebno.Ja sam već treći put,pa mi to nije ništa novo.😔 Daaaaa,stvarno je prelijepo čuti pozitivne ishode.🙂💜 Istinski se nadam da će doći i naše vrijeme.🙏😇 Nama je na konzultacijama rečeno 2-3 inseminacije i onda ako ne uspije,IVF.Nakon druge neuspješne sam mislila da će biti IVF,ali evo,ipak je bila i ta treća.
Ma naravno , na ti 😉 Tako i meni, ništa posebno. A čuj znaš kako se kaže, treća sreća najveća 🤞🤞 Tako je i nama rečeno na konzultacijama, da probamo 3xAIH i ako ne uspije da idemo na IVF. Doći će i naše vrijeme, naravno da hoće, samo treba strpljenja i bit će to sve ok. Koje si godište ako nije tajna?
🙍♀️- 33, sve ok
👦 - 38 sve ok
4 - AIH ❌️❌️❌️❌️
3 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️
prirodna trudnoca ✅️
Curke, mene su zvali da kazu da ih se 5 oplodilo od 11 ali da nisu zadovoljni razvojem, s obzirom da je spermiogram dobar. Da ce mi sutra javiti sto dalje. Tako da sam sad sva uplasena i necu imati mira do sutra 😥
Joj držim fige da se ipak nešto dobro razvije 🤞🤞🤞 vjerujem da iščekivanje ubija 😪
👩30, 👨35
PCOS, povišen prolaktin
3/23 AIH = 💓
Baby H 🩷
Pozdrav draga i dobrodošla! Evo da, ja sam taj svijetli primjer u moru negativnih! Nama je uspjelo od prve, kod mene su bili problem policistični jajnici i neredoviti ciklusi. Imala sam i povišen prolaktin koji smo riješili preko Euthyroxa. Meni je eto trebalo samo malo poticaja da jajne stanice sazriju i da se dogodi oplodnja. Cure su nažalost prošle neuspjehe na koje nikada ne možeš biti dovoljno spreman. Ali hrabe lavice idu dalje 🩷, tako da, odmah se naoružaj pozitivom. 😊😊
Inače, ja sam danas odradila pregled u 12. tjednu, sve je super! Usput su mi našli Ureaplasmu pa sam dobila antibiotik i nadam se da ću je se riješiti.
Navijam za sve vas 😘😘😘
👩30, 👨35
PCOS, povišen prolaktin
3/23 AIH = 💓
Baby H 🩷
Artig cestitam uzivaj u trudnoci, a mi curke nadam se da cemo i mi ugledati nase malo sunce za koje se borimo ❤️❤️❤️
👩 33, sve ok, Amh 16,9
🙎 33 oligoteratoozospermia, 5 god pokusavanja i vadenja nalaza.
1 postupak IVF poliklinika ICSI 5/2023 _ gonal 225 2-5 dana ciklusa, cetrotide 8-11 dan ciklusa, stoperica 29.5.
6/23 2 trodnevna- beta X
Sortiraj odgovore
Najstariji