inseminacija kod prof. Šimunića/poliklinika ivf

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    purple0000
    01. Lipanj 2023. 18:11

Ivančica06

Curke moje i ja 90 godiste… Zelim nam svu srecu i uspijeh.. Navijam za nas sve… Puse saljem

Hvala,i mi tebi želimo svu sreću!❤ Drži se!Puno je lakše što je aktivna ova stranica,da se možemo međusobno tješiti i hrabriti,jer netko tko nije prošao ovo sve,ne razumije baš o čemu mi to sve pričamo.🥺🥰❤

👩 33 sve ok
    🧔 34 asthenoteratozoospermia - normozoospermia
    Poliklinika IVF

03/23 IUI ❌️ Femara/Menopur/Ovitrelle
    04/23 IUI ❌️ Femara/Menopur/Ovitrelle
    05/23 IUI ❌️ Femara/Menopur/Ovitrelle
    07/23 IVF : Elonva/Gonal/Cetrotide/Brevactid
    21.07.- aspiracija
    24.07.- embriotransfer ➡️ 1 osmostanični trodnevni zametak
    05.08.- beta 🙏🙏 12.dpt ➡️ 216.2
    07.08.- beta 🙏🙏 14.dpt ➡️ 617.5
    18.08.- prvi ultrazvuk 🙏🙏💜
    08.09. - drugi ultrazvuk 🙏🙏

Mala 33
    01. Lipanj 2023. 18:30

purple0000

Mrvica11

purple0000

Mrvica11,nije tajna,ja sam 1990 godište.😉 A koje si ti godište?Prije prvog postupka sam našla ovu temu i tu i ostala.😊 Curke su divne,hrabrimo se i tješimo,jer zajedno smo jače.💪💪 Sa nestrpljenjem iščekujemo svaku vijest,a posebice onu najljepšu.😇💜

I ja isto '90😃😃😃. Da slazem se, zajedno se tjesit i hrabrit do naseg plusica,a doci ce i to 🥰

Naravno,zajedno smo jače!💪💪❤ Ti si isto u poliklinici Ivf,ili?

Nisam ja sam u poliklinika Cito,.

🙍‍♀️- 33, sve ok
    👦 - 38 sve ok
    4 - AIH ❌️❌️❌️❌️
    3 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️
    prirodna trudnoca ✅️

Mala 33
    01. Lipanj 2023. 18:32

purple0000

Ivančica06

Curke moje i ja 90 godiste… Zelim nam svu srecu i uspijeh.. Navijam za nas sve… Puse saljem

Hvala,i mi tebi želimo svu sreću!❤ Drži se!Puno je lakše što je aktivna ova stranica,da se možemo međusobno tješiti i hrabriti,jer netko tko nije prošao ovo sve,ne razumije baš o čemu mi to sve pričamo.🥺🥰❤

Slazem se u potpunosti,i vidim da obe u petak radimo test ili betu,sta god, jojj nikako docekat taj petak, da je prespavat dotad 🙈🙈

🙍‍♀️- 33, sve ok
    👦 - 38 sve ok
    4 - AIH ❌️❌️❌️❌️
    3 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️
    prirodna trudnoca ✅️

purple0000
    01. Lipanj 2023. 19:04

Mrvica11

purple0000

Ivančica06

Slazem se u potpunosti,i vidim da obe u petak radimo test ili betu,sta god, jojj nikako docekat taj petak, da je prespavat dotad 🙈🙈

Daaaa,baš je još dugo do bete.😔 Ja neću raditi test,nisam ga ni prva dva puta,nego ću u petak ujutro direkt na vađenje bete.🙈 Ne nadam se uopće,jer prve dvije su bile čista nula i baš me to pogodilo.Nakon bete,cijeli dan sam proplakala.🥺🥺

👩 33 sve ok
    🧔 34 asthenoteratozoospermia - normozoospermia
    Poliklinika IVF

03/23 IUI ❌️ Femara/Menopur/Ovitrelle
    04/23 IUI ❌️ Femara/Menopur/Ovitrelle
    05/23 IUI ❌️ Femara/Menopur/Ovitrelle
    07/23 IVF : Elonva/Gonal/Cetrotide/Brevactid
    21.07.- aspiracija
    24.07.- embriotransfer ➡️ 1 osmostanični trodnevni zametak
    05.08.- beta 🙏🙏 12.dpt ➡️ 216.2
    07.08.- beta 🙏🙏 14.dpt ➡️ 617.5
    18.08.- prvi ultrazvuk 🙏🙏💜
    08.09. - drugi ultrazvuk 🙏🙏

darijam
    01. Lipanj 2023. 19:37

Artig

darijamtaj osjećaj da ćeš svaki čas dobiti je skroz normalan! I grčevi. Mene je znalo grčit za poluditi, ali dokle god je samo to, to je sve u redu 😊 i nemoj se plašiti ako nećeš imati nikakve simptome. Oko mene trudnice u zadnje vrijeme skroz asimptomatske 🤣 mene doduše prati mučnina pa sam rijetkost među njima. I samo spavaj kad ti se spava! 😁😁😁 A tek negdje od 9., 10. tjedna ćeš vidjeti da se malo mijenjaš. Joj jedva čekam tvoj UZV 🩷🩷🩷

nadam se da ce sve biti dobro.. uvijek imam taj neki strah koji me prati od dvije neuspjesne inseminacije i neznamm jos uvijek ne vjerujem da je ajmo reci uspjelo 🥹 
    jel se racuna i kod inseminacije i kod ivf-a takoder od prvog dana M trudnoca ili tocno od dana kad je zaceto? to mi nije jasno 😑

Artig
    01. Lipanj 2023. 20:02

darijam

Artig

darijamtaj osjećaj da ćeš svaki čas dobiti je skroz normalan! I grčevi. Mene je znalo grčit za poluditi, ali dokle god je samo to, to je sve u redu 😊 i nemoj se plašiti ako nećeš imati nikakve simptome. Oko mene trudnice u zadnje vrijeme skroz asimptomatske 🤣 mene doduše prati mučnina pa sam rijetkost među njima. I samo spavaj kad ti se spava! 😁😁😁 A tek negdje od 9., 10. tjedna ćeš vidjeti da se malo mijenjaš. Joj jedva čekam tvoj UZV 🩷🩷🩷

nadam se da ce sve biti dobro.. uvijek imam taj neki strah koji me prati od dvije neuspjesne inseminacije i neznamm jos uvijek ne vjerujem da je ajmo reci uspjelo 🥹
    jel se racuna i kod inseminacije i kod ivf-a takoder od prvog dana M trudnoca ili tocno od dana kad je zaceto? to mi nije jasno 😑

Ma znam, i nećemo biti mirne dok se dijete ne porodi 🤣 samo polako 😊
    Mene uvijek pitaju dan zadnje M, a kasnila sam 3 dana s protokolom za inseminaciju. Ako gledam točan dan oplodnje ja sam danas točno 11+3, ali oni računaju da bi trebala biti 11+6 radi zadnjeg dana 😅. Baš ću to pitati idući put jer me živcira. Beba je točno 11+3 danas pokazano. U sve aplikacije kad ubaciš dan oplodnje računa kao što ja računam 😁

👩30, 👨35
    PCOS, povišen prolaktin
    3/23 AIH = 💓
    Baby H 🩷

Dahlia
    01. Lipanj 2023. 22:00

Cure da li se u poliklinici IVF ako se ide sve preko HZZOa nesto plaća ili je sve besplatno?

Mala 33
    01. Lipanj 2023. 23:53

purple0000

Mrvica11

purple0000

Ivančica06

Daaaa,baš je još dugo do bete.😔 Ja neću raditi test,nisam ga ni prva dva puta,nego ću u petak ujutro direkt na vađenje bete.🙈 Ne nadam se uopće,jer prve dvije su bile čista nula i baš me to pogodilo.Nakon bete,cijeli dan sam proplakala.🥺🥺

Ja neznam da li cu test ili betu,vjerojatno test ako i docekam do petka,vidim da su neke i 12- ti dan ga radile,. Nego,imam za vikend jedan rockas,da li se smije alkohol konzumirati ili ga se uopce ne preporuca? Receno mi je da se u umjerenim kolicinama moze,samo bez pretjerivanja tipa pivo,vino,znate li ista o tome?

🙍‍♀️- 33, sve ok
    👦 - 38 sve ok
    4 - AIH ❌️❌️❌️❌️
    3 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️
    prirodna trudnoca ✅️

Mala 33
    02. Lipanj 2023. 00:12

purple0000

Mrvica11

purple0000

Ivančica06

Ko zna mozda kad se najmanje nadas bas bude tad😍 vidit ces da ce doc i tvoj plusic i da ce jednom umjesto suza od tuge i ocaja biti suze od radosti,samo strpljenja i vidit ces 💞💞  

🙍‍♀️- 33, sve ok
    👦 - 38 sve ok
    4 - AIH ❌️❌️❌️❌️
    3 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️
    prirodna trudnoca ✅️

Artig
    02. Lipanj 2023. 06:36

Mrvica11

purple0000

Mrvica11

purple0000

Ivančica06

Ja neznam da li cu test ili betu,vjerojatno test ako i docekam do petka,vidim da su neke i 12- ti dan ga radile,. Nego,imam za vikend jedan rockas,da li se smije alkohol konzumirati ili ga se uopce ne preporuca? Receno mi je da se u umjerenim kolicinama moze,samo bez pretjerivanja tipa pivo,vino,znate li ista o tome?

Ja sam ti u doba čekanja prvog testa slavila 30.-i rođendan. Popila sam si 2 čaše vina jedan dan, drugi dan gin-tonic s malo gin-a i nadolijevanjem tonica 🤣. Nisam htjela biti sumnjiva 😁😁. U tako ranom periodu alkohol ne bi trebao imati efekta, pogotovo ne u manjim količinama. 😊

👩30, 👨35
    PCOS, povišen prolaktin
    3/23 AIH = 💓
    Baby H 🩷

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.