Darijam cestitam😘🥰❤️, nadam se da cemo i mi ostatak ekipe dozivjeti to❤️🥰.
Meni je danas Prosla punkcija 15 jajnih stanica, sutra cekam poziv da vidim koliko ih se oplodilo. ❤️
kako se osjecas? jel bilo jako bolno?
ja plakala cijeli zahvat jer me uzasno boljelo🙄🙄
Je li punkcija isto što i aspiracija? :D Mene to čeka u ponedjeljak. Darija ti si isto u poliklinici IVF? Meni je doktor Maričić rekao da ću dobiti kroz venu nešto da me malo ošamuti xD
👩 1994 god. PCOS, endometrioza. AMH 14.5
🧑 1991. Sve ok
Poliklinika IVF
12/22 AIH ❌, 02/23 AIH ❌
Ivf postupak -->07.07. - FET, vraćena 1 morula (ostalo 8 smrzlića)
19.07. - beta 700, 21.07. beta 1424
Panorama low risk - Boy 💙
darijam bravooo 🤩🤩🤩 počni vjerovati i uživati u tome. Iako je mučno čekati prvi pregled pa još 4-5 tjedana do drugog, ali naoružaj se strpljenjem i dobrim mislima 😊
👩30, 👨35
PCOS, povišen prolaktin
3/23 AIH = 💓
Baby H 🩷
Darijam cestitam😘🥰❤️, nadam se da cemo i mi ostatak ekipe dozivjeti to❤️🥰.
Meni je danas Prosla punkcija 15 jajnih stanica, sutra cekam poziv da vidim koliko ih se oplodilo. ❤️
kako se osjecas? jel bilo jako bolno?
ja plakala cijeli zahvat jer me uzasno boljelo🙄🙄
Je li punkcija isto što i aspiracija? :D Mene to čeka u ponedjeljak. Darija ti si isto u poliklinici IVF? Meni je doktor Maričić rekao da ću dobiti kroz venu nešto da me malo ošamuti xD
dada u ivf sam isla al kod mene bio problem sto mi se braunila jedva stavila i onda jos otisla pa su mi dali muskularno al naravno meni nimalo djelovalo nije, al nista zato pretrpi see 🥹
darijam bravooo 🤩🤩🤩 počni vjerovati i uživati u tome. Iako je mučno čekati prvi pregled pa još 4-5 tjedana do drugog, ali naoružaj se strpljenjem i dobrim mislima 😊
nadam see da ce sve biti u redu 🙏🙏
u kojem ste vi tj imali prvi uzv?
Prvi u sedmom, tad treba srčeko kucati pa obično tako naruče da odmah to riješe. Sutra mi je napokon drugi pregled u dvanaestom tjednu. 😊 Iako mi je prošli tjedan socijalna ginekologica kod brisa pogledala je li kucamo pa me umirila. Možda te naruče i ranije. Nikad ne znaš obzirom na postupke, ali svakako će inzistirati da čuju otkucaje, a onda puste do 11, 12. tjedna. I ja tebi na "ti" pa slobodno i obrnuto 😂
👩30, 👨35
PCOS, povišen prolaktin
3/23 AIH = 💓
Baby H 🩷
sad samo odmaraj sve ce bit super, vjeruj!❤️
ja vadila betu koja je mogu reci izvrsna..a srijedu opet pa cemo vidjet kako se drzimo i dal ce sve to opstat dobro ko i do sad🫂sad samo odmaraj sve ce bit super, vjeruj!❤️
ja vadila betu koja je mogu reci izvrsna..a srijedu opet pa cemo vidjet kako se drzimo i dal ce sve to opstat dobro ko i do sad🫂
Draga moja,čestitaaaaaaaam!🫂Super!💜 🫂 Jesam ti dan prije transfera rekla da te tvoja mrvica čeka?🙏Baš si me rasplakala koliko mi je bilo drago kad sam pročitala da je beta super.Veselim se skupa s tobom!😘😘 Čuvaj se samo i sad polako i smireno.Bit će sve dobro i super,vidjet ćeš!😘💜
jesi da hrabrice moja! ocekujem isto i od tebe!!! samo potajno vjeruj u sebe i svoje tijelo🥰
💜💜 Ah, draga,ne nadam se uopće kad su dvije zaredom bile neuspješne.😔 Jedva čekam da vadim betu da možemo nastaviti dalje.Javi se sutra sa oooogroooomnoooom betom.🤗💜😇🙏💪
drage moje, beta je 945🙏🥹 i dalje sam u soku i ne mpgu vjerovati da se to bas meni dogada
Lavice moja,preeeeekrasna beta!🙏💜🫂 Sad samo polako i smireno.🤗😘 Što su ti rekli u poliklinici kad si javila betu?
👩 33 sve ok
🧔 34 asthenoteratozoospermia - normozoospermia
Poliklinika IVF
03/23 IUI ❌️ Femara/Menopur/Ovitrelle
04/23 IUI ❌️ Femara/Menopur/Ovitrelle
05/23 IUI ❌️ Femara/Menopur/Ovitrelle
07/23 IVF : Elonva/Gonal/Cetrotide/Brevactid
21.07.- aspiracija
24.07.- embriotransfer ➡️ 1 osmostanični trodnevni zametak
05.08.- beta 🙏🙏 12.dpt ➡️ 216.2
07.08.- beta 🙏🙏 14.dpt ➡️ 617.5
18.08.- prvi ultrazvuk 🙏🙏💜
08.09. - drugi ultrazvuk 🙏🙏
Darijam prekrasno, cure sve koje cekate bravo i za vas. Sve smo mi zene hrabre.
Zelena 123 Ajmo reci da je. I ja sam na MPO i imala sam aspiraciju. Al prezivi se to. Nije tako strasno najbitnije da nam jave pozitivne vijesti. Drzim fige svima. Treba samo vjerovati ❤️🥰😘
👩 33, sve ok, Amh 16,9
🙎 33 oligoteratoozospermia, 5 god pokusavanja i vadenja nalaza.
1 postupak IVF poliklinika ICSI 5/2023 _ gonal 225 2-5 dana ciklusa, cetrotide 8-11 dan ciklusa, stoperica 29.5.
6/23 2 trodnevna- beta X
Prvi u sedmom, tad treba srčeko kucati pa obično tako naruče da odmah to riješe. Sutra mi je napokon drugi pregled u dvanaestom tjednu. 😊 Iako mi je prošli tjedan socijalna ginekologica kod brisa pogledala je li kucamo pa me umirila. Možda te naruče i ranije. Nikad ne znaš obzirom na postupke, ali svakako će inzistirati da čuju otkucaje, a onda puste do 11, 12. tjedna. I ja tebi na "ti" pa slobodno i obrnuto 😂
narucili su me 12.6
ajme.. nadam se da bude kucalo🥹
ahh najgore je to cekanje sad🤯
sad samo odmaraj sve ce bit super, vjeruj!❤️
ja vadila betu koja je mogu reci izvrsna..a srijedu opet pa cemo vidjet kako se drzimo i dal ce sve to opstat dobro ko i do sad🫂sad samo odmaraj sve ce bit super, vjeruj!❤️
ja vadila betu koja je mogu reci izvrsna..a srijedu opet pa cemo vidjet kako se drzimo i dal ce sve to opstat dobro ko i do sad🫂
Draga moja,čestitaaaaaaaam!🫂Super!💜 🫂 Jesam ti dan prije transfera rekla da te tvoja mrvica čeka?🙏Baš si me rasplakala koliko mi je bilo drago kad sam pročitala da je beta super.Veselim se skupa s tobom!😘😘 Čuvaj se samo i sad polako i smireno.Bit će sve dobro i super,vidjet ćeš!😘💜
jesi da hrabrice moja! ocekujem isto i od tebe!!! samo potajno vjeruj u sebe i svoje tijelo🥰
💜💜 Ah, draga,ne nadam se uopće kad su dvije zaredom bile neuspješne.😔 Jedva čekam da vadim betu da možemo nastaviti dalje.Javi se sutra sa oooogroooomnoooom betom.🤗💜😇🙏💪
drage moje, beta je 945🙏🥹 i dalje sam u soku i ne mpgu vjerovati da se to bas meni dogada
Lavice moja,preeeeekrasna beta!🙏💜🫂 Sad samo polako i smireno.🤗😘 Što su ti rekli u poliklinici kad si javila betu?
draga moja zelim i tebi isti osjecaj! neopisivo.. zapravo nestvarno..ko da se to ne dogada meni🫣🫣
cestitali na trudnoci i da samo odmaram i nastavim dalje sa th istom dok se ne vidimo 12.6..
a do ondaa budi miran ako mozes😂😂
kako si ti?? jel imas kakav osjecaj?🥹
narucili su me 12.6
ajme.. nadam se da bude kucalo🥹
ahh najgore je to cekanje sad🤯
Joj znam, i meni je do prvog pregleda trebalo 2 tjedna od bete i križala sam te dane! Nemam ti što pametno reći, probaj se okupirati nečim da vrijeme brže prođe. 😊 Navijam za jako srčeko ❤️❤️❤️
👩30, 👨35
PCOS, povišen prolaktin
3/23 AIH = 💓
Baby H 🩷
Sortiraj odgovore
Najstariji