inseminacija kod prof. Šimunića/poliklinika ivf

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    darijam
    29. Svibanj 2023. 18:24

purple0000

darijam

sad samo odmaraj sve ce bit super, vjeruj!❤️

ja vadila betu koja je mogu reci izvrsna..a srijedu opet pa cemo vidjet kako se drzimo i dal ce sve to opstat dobro ko i do sad🫂

darijam

ja vadila betu koja je mogu reci izvrsna..a srijedu opet pa cemo vidjet kako se drzimo i dal ce sve to opstat dobro ko i do sad🫂

Draga moja,čestitaaaaaaaam!🫂Super!💜 🫂 Jesam ti dan prije transfera rekla da te tvoja mrvica čeka?🙏Baš si me rasplakala koliko mi je bilo drago kad sam pročitala da je beta super.Veselim se skupa s tobom!😘😘 Čuvaj se samo i sad polako i smireno.Bit će sve dobro i super,vidjet ćeš!😘💜

jesi da hrabrice moja! ocekujem isto i od tebe!!! samo potajno vjeruj u sebe i svoje tijelo🥰

Artig
    29. Svibanj 2023. 19:18

darijam

Artig

darijam

jos je dug put pred nama, ali nadam se da je sad toto🫣
    od soka neznam sta bih danas sa sobom..
    beta bila 355 .. skoro sam na guzicu pala😳

Odlična beta! Meni je bila 260 14 dana poslije inseminacije i isto sam se čudila kud je tolika! Dva dana poslije je bila 638. Visoka beta može biti samo dobar znak. 😊😊😊 Samo se pazi i ne stresiraj. 😊

mislite da nije mozda malo previsoko? neznam bojim se sad svega toga.. 🥲

Neee, nema straha! Sogorica je nakon IVF-a prvu betu imala preko 1000, evo dve curice ima 😁. One vrijednosti bete po netu su cista glupost i neusporedivo. Ja sam prvo mislila da imam sigurno blizance obzirom na betu, a eto jedno je samo 😊. Samo nek se ona udupla do srijede i nema straha (moze i vise od duplo, isto je super)  😊😊😊

👩30, 👨35
    PCOS, povišen prolaktin
    3/23 AIH = 💓
    Baby H 🩷

Artig
    29. Svibanj 2023. 19:19

purple0000

Artig

Drage moje, čitam vas i pratim i čekam nestrpljivo. Ja sam idući tjedan na dogovorenom pregledu s 12 tjedana u Poliklinici, ali mi je ovaj tjedan socijalna ginekologica morala ponoviti bris jer se neki kontaminirao pa je odlučila pogledati otkucaje i vidjela sam napokon bebača! Od one male točkice sa šest tjedana, napokon se vidi ljudsko biće i baš sam presretna radi toga. Želim vam svima uskoro taj osjećaj i u mislima ste mi.

Draga,super!❤️ Stvarno mi je jako drago!Nadam se da ćeš ostati družiti se s nama.🤗💜

Hvala draga 🩷 naravno, pratim svaki vaš korak 😁😁😁

👩30, 👨35
    PCOS, povišen prolaktin
    3/23 AIH = 💓
    Baby H 🩷

purple0000
    29. Svibanj 2023. 19:27

Artig

darijam

Artig

darijam

Odlična beta! Meni je bila 260 14 dana poslije inseminacije i isto sam se čudila kud je tolika! Dva dana poslije je bila 638. Visoka beta može biti samo dobar znak. 😊😊😊 Samo se pazi i ne stresiraj. 😊

Neee, nema straha! Sogorica je nakon IVF-a prvu betu imala preko 1000, evo dve curice ima 😁. One vrijednosti bete po netu su cista glupost i neusporedivo. Ja sam prvo mislila da imam sigurno blizance obzirom na betu, a eto jedno je samo 😊. Samo nek se ona udupla do srijede i nema straha (moze i vise od duplo, isto je super) 😊😊😊

Da,žene koje idu na MPO imaju nazovimo to, "drugačiju" betu od žena koje su normalno,prirodno začele.Tako da ništ ne brini,neka samo beta do srijede pravilno raste.💜💜

👩 33 sve ok
    🧔 34 asthenoteratozoospermia - normozoospermia
    Poliklinika IVF

03/23 IUI ❌️ Femara/Menopur/Ovitrelle
    04/23 IUI ❌️ Femara/Menopur/Ovitrelle
    05/23 IUI ❌️ Femara/Menopur/Ovitrelle
    07/23 IVF : Elonva/Gonal/Cetrotide/Brevactid
    21.07.- aspiracija
    24.07.- embriotransfer ➡️ 1 osmostanični trodnevni zametak
    05.08.- beta 🙏🙏 12.dpt ➡️ 216.2
    07.08.- beta 🙏🙏 14.dpt ➡️ 617.5
    18.08.- prvi ultrazvuk 🙏🙏💜
    08.09. - drugi ultrazvuk 🙏🙏

darijam
    29. Svibanj 2023. 22:03

Artig

darijam

Artig

darijam

Neee, nema straha! Sogorica je nakon IVF-a prvu betu imala preko 1000, evo dve curice ima 😁. One vrijednosti bete po netu su cista glupost i neusporedivo. Ja sam prvo mislila da imam sigurno blizance obzirom na betu, a eto jedno je samo 😊. Samo nek se ona udupla do srijede i nema straha (moze i vise od duplo, isto je super) 😊😊😊

iskreno se nadam da hoce!! toga me sad najvise strah..

purple0000
    30. Svibanj 2023. 16:47

darijam

purple0000

darijam

darijam

Draga moja,čestitaaaaaaaam!🫂Super!💜 🫂 Jesam ti dan prije transfera rekla da te tvoja mrvica čeka?🙏Baš si me rasplakala koliko mi je bilo drago kad sam pročitala da je beta super.Veselim se skupa s tobom!😘😘 Čuvaj se samo i sad polako i smireno.Bit će sve dobro i super,vidjet ćeš!😘💜

jesi da hrabrice moja! ocekujem isto i od tebe!!! samo potajno vjeruj u sebe i svoje tijelo🥰

💜💜 Ah, draga,ne nadam se uopće kad su dvije zaredom bile neuspješne.😔 Jedva čekam da vadim betu da možemo nastaviti dalje.Javi se sutra sa oooogroooomnoooom betom.🤗💜😇🙏💪

👩 33 sve ok
    🧔 34 asthenoteratozoospermia - normozoospermia
    Poliklinika IVF

03/23 IUI ❌️ Femara/Menopur/Ovitrelle
    04/23 IUI ❌️ Femara/Menopur/Ovitrelle
    05/23 IUI ❌️ Femara/Menopur/Ovitrelle
    07/23 IVF : Elonva/Gonal/Cetrotide/Brevactid
    21.07.- aspiracija
    24.07.- embriotransfer ➡️ 1 osmostanični trodnevni zametak
    05.08.- beta 🙏🙏 12.dpt ➡️ 216.2
    07.08.- beta 🙏🙏 14.dpt ➡️ 617.5
    18.08.- prvi ultrazvuk 🙏🙏💜
    08.09. - drugi ultrazvuk 🙏🙏

darijam
    31. Svibanj 2023. 11:40

purple0000

darijam

purple0000

darijam

darijam

💜💜 Ah, draga,ne nadam se uopće kad su dvije zaredom bile neuspješne.😔 Jedva čekam da vadim betu da možemo nastaviti dalje.Javi se sutra sa oooogroooomnoooom betom.🤗💜😇🙏💪

drage moje, beta je 945🙏🥹  i dalje sam u soku i ne mpgu vjerovati da se to bas meni dogada

• Ivančica06
    31. Svibanj 2023. 13:22

Darijam cestitam😘🥰❤️, nadam se da cemo i mi ostatak ekipe dozivjeti to❤️🥰. 
    Meni je danas Prosla punkcija 15 jajnih stanica, sutra cekam poziv da vidim koliko ih se oplodilo. ❤️

👩 33, sve ok, Amh 16,9
    🙎 33 oligoteratoozospermia, 5 god pokusavanja i vadenja nalaza.
    1 postupak IVF poliklinika ICSI 5/2023 _ gonal 225 2-5 dana ciklusa, cetrotide 8-11 dan ciklusa, stoperica 29.5.
    6/23 2 trodnevna- beta X

darijam
    31. Svibanj 2023. 13:41

Ivančica06

Darijam cestitam😘🥰❤️, nadam se da cemo i mi ostatak ekipe dozivjeti to❤️🥰.
    Meni je danas Prosla punkcija 15 jajnih stanica, sutra cekam poziv da vidim koliko ih se oplodilo. ❤️

kako se osjecas? jel bilo jako bolno? 
    ja plakala cijeli zahvat jer me uzasno boljelo🙄🙄

• Ivančica06
    31. Svibanj 2023. 13:48

Dobro je proslo sve i malo samo boljeo zahvat... mene vise sad boli kad hodam a cijeli zahvat i put kuci 2 sata prosao ok. Ali ato sad jedva hodam..  

👩 33, sve ok, Amh 16,9
    🙎 33 oligoteratoozospermia, 5 god pokusavanja i vadenja nalaza.
    1 postupak IVF poliklinika ICSI 5/2023 _ gonal 225 2-5 dana ciklusa, cetrotide 8-11 dan ciklusa, stoperica 29.5.
    6/23 2 trodnevna- beta X

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.