Curke moje i ja 90 godiste… Zelim nam svu srecu i uspijeh.. Navijam za nas sve… Puse saljem
Hvala,i mi tebi želimo svu sreću!❤ Drži se!Puno je lakše što je aktivna ova stranica,da se možemo međusobno tješiti i hrabriti,jer netko tko nije prošao ovo sve,ne razumije baš o čemu mi to sve pričamo.🥺🥰❤
Slazem se u potpunosti,i vidim da obe u petak radimo test ili betu,sta god, jojj nikako docekat taj petak, da je prespavat dotad 🙈🙈
Daaaa,baš je još dugo do bete.😔 Ja neću raditi test,nisam ga ni prva dva puta,nego ću u petak ujutro direkt na vađenje bete.🙈 Ne nadam se uopće,jer prve dvije su bile čista nula i baš me to pogodilo.Nakon bete,cijeli dan sam proplakala.🥺🥺
Ko zna mozda kad se najmanje nadas bas bude tad😍 vidit ces da ce doc i tvoj plusic i da ce jednom umjesto suza od tuge i ocaja biti suze od radosti,samo strpljenja i vidit ces 💞💞
Nadam se.💜 Možeš i 12-i dan raditi test ili betu.Meni je u otpusnom pismu svaki puta pisalo da za 12 dana javim ishod.Tako da ti 12-i dan nije prerano.🙂 A mislim da ti sad u početku malo alkohola neće škoditi.😉
Meni su stavili za 14 dana da javim ishod i dotad da pijem Utrice,ali mislim da ni za 12 dana ne bi odstupalo od pravog ishoda pa bi mogla onda ubrzati to 😃😃
Pa da,ja sam do sad radila betu na 12-i dan i nažalost uvijek je pokazala točno.I onda je za tri dana došla vještica.😡😡 Dobro se osjećam za sad.Kako se ti osjećaš?Jel te boli šta?
Ja se isto dobro osjećam,nemam nikakvih simptoma, osim čudnog okusa u ustima i pospanosti, imam osjećaj da bi mogla stalno spavati, što inače nikako nije moj slučaj, ali to može biti sve od Utrogestana kojeg pijem, jer vidim da i druge cure koje ga piju isto govore. Ne boli me ništa. Da budem iskrena, nemam velika očekivanja od inseminacije,samo kad sam već krenila s tim naravno da se nadam potajno u sebi i iščekujem da vidim ishod svakako jer kad vidim da curama uspije, to mi daje vjetar u ledja 😍😍😍😍
🙍♀️- 33, sve ok
👦 - 38 sve ok
4 - AIH ❌️❌️❌️❌️
3 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️
prirodna trudnoca ✅️
Cure da li se u poliklinici IVF ako se ide sve preko HZZOa nesto plaća ili je sve besplatno?
Netko?🤷♀️
Cure da li se u poliklinici IVF ako se ide sve preko HZZOa nesto plaća ili je sve besplatno?
Netko?🤷♀️
Joj,ja ti neznam.Mi smo do sada sve plaćali,jer inseminacije ne pokriva HZZO.
👩 33 sve ok
🧔 34 asthenoteratozoospermia - normozoospermia
Poliklinika IVF
03/23 IUI ❌️ Femara/Menopur/Ovitrelle
04/23 IUI ❌️ Femara/Menopur/Ovitrelle
05/23 IUI ❌️ Femara/Menopur/Ovitrelle
07/23 IVF : Elonva/Gonal/Cetrotide/Brevactid
21.07.- aspiracija
24.07.- embriotransfer ➡️ 1 osmostanični trodnevni zametak
05.08.- beta 🙏🙏 12.dpt ➡️ 216.2
07.08.- beta 🙏🙏 14.dpt ➡️ 617.5
18.08.- prvi ultrazvuk 🙏🙏💜
08.09. - drugi ultrazvuk 🙏🙏
Curke moje i ja 90 godiste… Zelim nam svu srecu i uspijeh.. Navijam za nas sve… Puse saljem
Hvala,i mi tebi želimo svu sreću!❤ Drži se!Puno je lakše što je aktivna ova stranica,da se možemo međusobno tješiti i hrabriti,jer netko tko nije prošao ovo sve,ne razumije baš o čemu mi to sve pričamo.🥺🥰❤
Slazem se u potpunosti,i vidim da obe u petak radimo test ili betu,sta god, jojj nikako docekat taj petak, da je prespavat dotad 🙈🙈
Daaaa,baš je još dugo do bete.😔 Ja neću raditi test,nisam ga ni prva dva puta,nego ću u petak ujutro direkt na vađenje bete.🙈 Ne nadam se uopće,jer prve dvije su bile čista nula i baš me to pogodilo.Nakon bete,cijeli dan sam proplakala.🥺🥺
Ko zna mozda kad se najmanje nadas bas bude tad😍 vidit ces da ce doc i tvoj plusic i da ce jednom umjesto suza od tuge i ocaja biti suze od radosti,samo strpljenja i vidit ces 💞💞
Nadam se.💜 Možeš i 12-i dan raditi test ili betu.Meni je u otpusnom pismu svaki puta pisalo da za 12 dana javim ishod.Tako da ti 12-i dan nije prerano.🙂 A mislim da ti sad u početku malo alkohola neće škoditi.😉
Meni su stavili za 14 dana da javim ishod i dotad da pijem Utrice,ali mislim da ni za 12 dana ne bi odstupalo od pravog ishoda pa bi mogla onda ubrzati to 😃😃
Pa da,ja sam do sad radila betu na 12-i dan i nažalost uvijek je pokazala točno.I onda je za tri dana došla vještica.😡😡 Dobro se osjećam za sad.Kako se ti osjećaš?Jel te boli šta?
Ja se isto dobro osjećam,nemam nikakvih simptoma, osim čudnog okusa u ustima i pospanosti, imam osjećaj da bi mogla stalno spavati, što inače nikako nije moj slučaj, ali to može biti sve od Utrogestana kojeg pijem, jer vidim da i druge cure koje ga piju isto govore. Ne boli me ništa. Da budem iskrena, nemam velika očekivanja od inseminacije,samo kad sam već krenila s tim naravno da se nadam potajno u sebi i iščekujem da vidim ishod svakako jer kad vidim da curama uspije, to mi daje vjetar u ledja 😍😍😍😍
Jooooj,i ja sam baš umorna i ništa mi se ne da...Baš sam nekako bez volje.To je sve od tih tabletica.A da,nažalost,inseminacije nemaju velik postotak uspješnosti.😔😔
👩 33 sve ok
🧔 34 asthenoteratozoospermia - normozoospermia
Poliklinika IVF
03/23 IUI ❌️ Femara/Menopur/Ovitrelle
04/23 IUI ❌️ Femara/Menopur/Ovitrelle
05/23 IUI ❌️ Femara/Menopur/Ovitrelle
07/23 IVF : Elonva/Gonal/Cetrotide/Brevactid
21.07.- aspiracija
24.07.- embriotransfer ➡️ 1 osmostanični trodnevni zametak
05.08.- beta 🙏🙏 12.dpt ➡️ 216.2
07.08.- beta 🙏🙏 14.dpt ➡️ 617.5
18.08.- prvi ultrazvuk 🙏🙏💜
08.09. - drugi ultrazvuk 🙏🙏
Da, nažalost nemaju ali šta bude bude.😊 Strah od razočarenja postoji ali želja i cilj su daleko jači pa idemo samo naprid ✌ I ja sam umorna ali bome se veselim što je petak i vikend 😍😍😍 Odlučila sam ići u dugu šetnjicu, malo i istrčati jer evo danima već nisam pošto me blago bilo grčilo u stomaku pa nisam htjela forsirati ali baš je vanka lip dan i triba ga šta kvalitetnije iskoristit nakon posla 😎😎 Kakvi su tvoji planovi ?
Cure šta vi kažete kako ste, kako provodite dane??
🙍♀️- 33, sve ok
👦 - 38 sve ok
4 - AIH ❌️❌️❌️❌️
3 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️
prirodna trudnoca ✅️
Dahlia, ja sam ti trenutno na MPO preko HZZO-a u poliklinici IVF.
Ništa se ne plaća. :)
👩 1994 god. PCOS, endometrioza. AMH 14.5
🧑 1991. Sve ok
Poliklinika IVF
12/22 AIH ❌, 02/23 AIH ❌
Ivf postupak -->07.07. - FET, vraćena 1 morula (ostalo 8 smrzlića)
19.07. - beta 700, 21.07. beta 1424
Panorama low risk - Boy 💙
Da, nažalost nemaju ali šta bude bude.😊 Strah od razočarenja postoji ali želja i cilj su daleko jači pa idemo samo naprid ✌ I ja sam umorna ali bome se veselim što je petak i vikend 😍😍😍 Odlučila sam ići u dugu šetnjicu, malo i istrčati jer evo danima već nisam pošto me blago bilo grčilo u stomaku pa nisam htjela forsirati ali baš je vanka lip dan i triba ga šta kvalitetnije iskoristit nakon posla 😎😎 Kakvi su tvoji planovi ?
Pozdrav Mrvice. Ja sam odradila 2 inseminacije, ali nažalost nisu urodile plodom. Sad sam u postupku potpomognute, ali aktivna sam i na ovoj temi, jer na temi potpomognute ima jako puno žena i ako ne ulazim svaki dan izgubim se xD.
Meni je za sad rečeno da prestanem s vježbanjem, inače rekreativno vježbam 3 do 5 puta tjedno. Sad odmaram, malo sam luda i gladna od silnih lijekova, ali sve u svemu ok :)
U ponedjeljak mi je aspiracija, ali zbog nekoliko polipa i jako zadebljanog endometrija, doktor razmišlja da u ovom postupku izostavimo zadnji korak (transfer), te da me prvo počisti od endometrija i polipa, te kasnije vrati embrije. Bila sam jako tužna kad mi je ovo rekao jer pokušavamo skoro 2 god, prošla sam 2 inseminacije i stvarno mi je svega preko glave i još ovo danas...
Žene ima li itko ovdje da je našao način kako držat endometrij pod kontrolom? Ono što znam je da je trudnoća lijek za endometriozu, ali evo nikako doći do nje :D
👩 1994 god. PCOS, endometrioza. AMH 14.5
🧑 1991. Sve ok
Poliklinika IVF
12/22 AIH ❌, 02/23 AIH ❌
Ivf postupak -->07.07. - FET, vraćena 1 morula (ostalo 8 smrzlića)
19.07. - beta 700, 21.07. beta 1424
Panorama low risk - Boy 💙
Mrvica da li ti jos radis na poslu? Ja nakon transfera ne planiram jer dosta fizicki i stresa posao radim pa se zelim opustiti ❤️
👩 33, sve ok, Amh 16,9
🙎 33 oligoteratoozospermia, 5 god pokusavanja i vadenja nalaza.
1 postupak IVF poliklinika ICSI 5/2023 _ gonal 225 2-5 dana ciklusa, cetrotide 8-11 dan ciklusa, stoperica 29.5.
6/23 2 trodnevna- beta X
Lijepi pozdrav drage moje lavice...
Ja imam jedno pitanje, mozda da podijelite svoje iskustvo..
Gdje god i kuda god sam isla guglat i gledat nigdje nista nema za IUI
Moja prica je sljedeca... ja i suprug smo nedavno (26.5) odradili prvu IUI (nadam se uspjesnu )
7 dana poslije postupka krenuli su mi lagani grcevi kao da cu svakog casa dobiti vjesticu i to je trajalo nekih dva dana nakon toga je stalo i sada su krenule boljeti grudi sa strane... od th su mi dali samo 2x1 duphastone i naravno paziti na sebe i vaditi beticu za 14 dana...
znam da je postotak jako i izrazito mali za uspjeh IUI ali eto, sto se kaze nada umire zadnja... :) :) :)
Pozdrav Mrvice. Ja sam odradila 2 inseminacije, ali nažalost nisu urodile plodom. Sad sam u postupku potpomognute, ali aktivna sam i na ovoj temi, jer na temi potpomognute ima jako puno žena i ako ne ulazim svaki dan izgubim se xD.
Meni je za sad rečeno da prestanem s vježbanjem, inače rekreativno vježbam 3 do 5 puta tjedno. Sad odmaram, malo sam luda i gladna od silnih lijekova, ali sve u svemu ok :)
U ponedjeljak mi je aspiracija, ali zbog nekoliko polipa i jako zadebljanog endometrija, doktor razmišlja da u ovom postupku izostavimo zadnji korak (transfer), te da me prvo počisti od endometrija i polipa, te kasnije vrati embrije. Bila sam jako tužna kad mi je ovo rekao jer pokušavamo skoro 2 god, prošla sam 2 inseminacije i stvarno mi je svega preko glave i još ovo danas…
Žene ima li itko ovdje da je našao način kako držat endometrij pod kontrolom? Ono što znam je da je trudnoća lijek za endometriozu, ali evo nikako doći do nje :D
Zelena pozdrav 🥰 Ja i muz pokusavamo vec 2 godine,nalazi su ok ali do trudnoce ne dolazi,pa cemo vidit. Za inseminaciju kad mi je receno nisam bas bila odusevljena s obzirom da sam cula da uspjesnost nije velika ali mi je receno da bi trebali prije njih pa onda IVF iako sam tila odmah IVF jer vidim uspjesnija je dosta. Virujem da ti je dosta lijekova i svega,ali samo naprid vidit ces da kad se najmanje nadas da ce bebica doci🥰🥰 ja sam odradila prvu AIH i sad sam u fazi cekanja,test cu radit u srijedu,kad vec mogu nakon 12 dana,da si skratim ovu neizvjesnost, inace jel si imala kakve simptome nakon inseminacije neovisno sto nije bilo uspjeha?
🙍♀️- 33, sve ok
👦 - 38 sve ok
4 - AIH ❌️❌️❌️❌️
3 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️
prirodna trudnoca ✅️
Sortiraj odgovore
Najstariji