inseminacija kod prof. Šimunića/poliklinika ivf

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    darijam
    21. Svibanj 2023. 21:38

Dahlia

Da li na prvom pregledu mora biti prisutan i suprug, obzirom da ce biti na sluzbenom putu?

za prve konzultacije bilo bi mozda dobro da bude. s obzirom da ce sigurno predloziti i spermiogram za supruga pa da bude u sve upucen al naravno nije  obavezno.
    moj je samom bio na prvim konzultacijama i samo onda kada je morao doci, a ostalo sam hodala sama jer stvarno za ostalo nema potrebe 😊

Dahlia
    21. Svibanj 2023. 22:09

Hm da tako nekako sam i mislila.. mada na zadnjem pokusaju IVFa u Petrovoj nisu uopce trazili novi nalaza spermiograma.. a prvi i zadnji je radjen 2017.

darijam
    21. Svibanj 2023. 22:55

Dahlia

Hm da tako nekako sam i mislila.. mada na zadnjem pokusaju IVFa u Petrovoj nisu uopce trazili novi nalaza spermiograma.. a prvi i zadnji je radjen 2017.

da, to ce vas sigurno traziti novi 😊

Zelena123
    22. Svibanj 2023. 10:44

Pozdrav,

da li još uvijek traže glupi test za covid? Koliko znam proglašen je kraj pandemije :D
    Neda mi se još ić na to i plaćat..

👩 1994 god. PCOS, endometrioza. AMH 14.5
    🧑 1991. Sve ok
    Poliklinika IVF
    12/22 AIH ❌, 02/23 AIH ❌
    Ivf postupak -->07.07. - FET, vraćena 1 morula (ostalo 8 smrzlića)
    19.07. - beta 700, 21.07. beta 1424
    Panorama low risk - Boy 💙

darijam
    22. Svibanj 2023. 12:29

Zelena123

Pozdrav,

da li još uvijek traže glupi test za covid? Koliko znam proglašen je kraj pandemije :D
    Neda mi se još ić na to i plaćat..

mene trazili da🥲🥲🥲 i maske jos uvijek😂

purple0000
    22. Svibanj 2023. 12:33

darijam

purple0000

darijam

purple0000

darijam

purple0000

darijam

evo mene.. sve proslo dobrooo vracena jedna blastica i za sad sve oke.. osjecam se normalno ko da nisam nigdi bila… a sad cekanjee😊

Bokić,lavice!💜Jedva sam čekala da se javiš.🙂 Super!Držim fige!🤞🙏Uspjet će,vidjet ćeš!🥰💜 Jel bilo bolno?Oooobaveznoooo se javljaj.Ja sutra ujutro imam ultrazvuk.

🫶🫂❤️
    ne boli uopce ni malo! a i osjecaj je isti ko da nigdi nisam bila😂
    sad ono najgore.. cekanje🫣🫣
    jesi na nekoj th? ili prirodno?

Da,cekanje je najgore.😒 Tisuću misli tada prolazi glavom…Da,od ponedjeljka sam na femari,a od sutra vjerojatno na menopuru i tako naredna četiri dana,pa onda stoperica.Tako je barem bilo kod prvog i drugog postupka.Sad ćemo vidjeti što će sutra..

ja se toplo nadam da ce ti ovo bit zadnje pikanje❤️ javi kako proso uzv

Joj,i ja se nadam.🙏 Sve je prošlo u redu,danas krenuli sa menopurom.U ponedjeljak ponovno ultrazvuk.Kako mi se ti danas osjećaš?💜😘

drzim figeee❤️
    ma ja se osjecam istoo.. skroz normalno ko da nista nije.. nadam se da to moze biti i dobro 🤣

Hvala!💜 Evo obavljen ultrazvuk,u srijedu još jedan.Rekao je profesor da je zadovoljan.🙂 Naravno da može biti dobro,još je rano.😉 Ali uskoro bi moglo početi.🤗😇🤞🙏

👩 33 sve ok
    🧔 34 asthenoteratozoospermia - normozoospermia
    Poliklinika IVF

03/23 IUI ❌️ Femara/Menopur/Ovitrelle
    04/23 IUI ❌️ Femara/Menopur/Ovitrelle
    05/23 IUI ❌️ Femara/Menopur/Ovitrelle
    07/23 IVF : Elonva/Gonal/Cetrotide/Brevactid
    21.07.- aspiracija
    24.07.- embriotransfer ➡️ 1 osmostanični trodnevni zametak
    05.08.- beta 🙏🙏 12.dpt ➡️ 216.2
    07.08.- beta 🙏🙏 14.dpt ➡️ 617.5
    18.08.- prvi ultrazvuk 🙏🙏💜
    08.09. - drugi ultrazvuk 🙏🙏

Zelena123
    22. Svibanj 2023. 14:40

Hvala na odgovoru. Onda test it is :)

👩 1994 god. PCOS, endometrioza. AMH 14.5
    🧑 1991. Sve ok
    Poliklinika IVF
    12/22 AIH ❌, 02/23 AIH ❌
    Ivf postupak -->07.07. - FET, vraćena 1 morula (ostalo 8 smrzlića)
    19.07. - beta 700, 21.07. beta 1424
    Panorama low risk - Boy 💙

darijam
    22. Svibanj 2023. 16:15

purple0000

darijam

purple0000

darijam

purple0000

darijam

purple0000

darijam

evo mene.. sve proslo dobrooo vracena jedna blastica i za sad sve oke.. osjecam se normalno ko da nisam nigdi bila… a sad cekanjee😊

Bokić,lavice!💜Jedva sam čekala da se javiš.🙂 Super!Držim fige!🤞🙏Uspjet će,vidjet ćeš!🥰💜 Jel bilo bolno?Oooobaveznoooo se javljaj.Ja sutra ujutro imam ultrazvuk.

🫶🫂❤️

Da,cekanje je najgore.😒 Tisuću misli tada prolazi glavom…Da,od ponedjeljka sam na femari,a od sutra vjerojatno na menopuru i tako naredna četiri dana,pa onda stoperica.Tako je barem bilo kod prvog i drugog postupka.Sad ćemo vidjeti što će sutra..

Joj,i ja se nadam.🙏 Sve je prošlo u redu,danas krenuli sa menopurom.U ponedjeljak ponovno ultrazvuk.Kako mi se ti danas osjećaš?💜😘

drzim figeee❤️
    ma ja se osjecam istoo.. skroz normalno ko da nista nije.. nadam se da to moze biti i dobro 🤣

Hvala!💜 Evo obavljen ultrazvuk,u srijedu još jedan.Rekao je profesor da je zadovoljan.🙂 Naravno da može biti dobro,još je rano.😉 Ali uskoro bi moglo početi.🤗😇🤞🙏

supeeeer bas mi je drago❤️ sretnoo!!!!🫂

Dahlia
    22. Svibanj 2023. 17:37

darijam

Dahlia

da, to ce vas sigurno traziti novi 😊

A zapravo nemaju tamo sta pametno ni vidjet.. mali ih je broj i smanjeno su pokretni.. ak su u 11 mjesecu uspjeli nes izvuc valjda ce i sad😂

purple0000
    23. Svibanj 2023. 08:53

darijam

purple0000

darijam

purple0000

darijam

purple0000

darijam

purple0000

darijam

🫶🫂❤️

drzim figeee❤️

supeeeer bas mi je drago❤️ sretnoo!!!!🫂

Hvala!💜 Dvije neuspješne su iza mene,tako da se uopće ne nadam.Totalno bez volje idem na tu zadnju inseminaciju i već razmišljam o IVF-u.🙈🙉 Kako ti prolaze dani?Sigurno sporo,ha?😉

👩 33 sve ok
    🧔 34 asthenoteratozoospermia - normozoospermia
    Poliklinika IVF

03/23 IUI ❌️ Femara/Menopur/Ovitrelle
    04/23 IUI ❌️ Femara/Menopur/Ovitrelle
    05/23 IUI ❌️ Femara/Menopur/Ovitrelle
    07/23 IVF : Elonva/Gonal/Cetrotide/Brevactid
    21.07.- aspiracija
    24.07.- embriotransfer ➡️ 1 osmostanični trodnevni zametak
    05.08.- beta 🙏🙏 12.dpt ➡️ 216.2
    07.08.- beta 🙏🙏 14.dpt ➡️ 617.5
    18.08.- prvi ultrazvuk 🙏🙏💜
    08.09. - drugi ultrazvuk 🙏🙏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.