inseminacija kod prof. Šimunića/poliklinika ivf

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    darijam
    18. Svibanj 2023. 19:06

purple0000

darijam

evo mene.. sve proslo dobrooo vracena jedna blastica i za sad sve oke.. osjecam se normalno ko da nisam nigdi bila… a sad cekanjee😊

Bokić,lavice!💜Jedva sam čekala da se javiš.🙂 Super!Držim fige!🤞🙏Uspjet će,vidjet ćeš!🥰💜 Jel bilo bolno?Oooobaveznoooo se javljaj.Ja sutra ujutro imam ultrazvuk.

🫶🫂❤️
    ne boli uopce ni malo! a i osjecaj je isti ko da nigdi nisam bila😂 
    sad ono najgore.. cekanje🫣🫣 
    jesi na nekoj th? ili prirodno? 

purple0000
    18. Svibanj 2023. 20:24

darijam

purple0000

darijam

evo mene.. sve proslo dobrooo vracena jedna blastica i za sad sve oke.. osjecam se normalno ko da nisam nigdi bila… a sad cekanjee😊

Bokić,lavice!💜Jedva sam čekala da se javiš.🙂 Super!Držim fige!🤞🙏Uspjet će,vidjet ćeš!🥰💜 Jel bilo bolno?Oooobaveznoooo se javljaj.Ja sutra ujutro imam ultrazvuk.

🫶🫂❤️

Da,cekanje je najgore.😒 Tisuću misli tada prolazi glavom...Da,od ponedjeljka sam na femari,a od sutra vjerojatno na menopuru i tako naredna četiri dana,pa onda stoperica.Tako je barem bilo kod prvog i drugog postupka.Sad ćemo vidjeti što će sutra reći.

👩 33 sve ok
    🧔 34 asthenoteratozoospermia - normozoospermia
    Poliklinika IVF

03/23 IUI ❌️ Femara/Menopur/Ovitrelle
    04/23 IUI ❌️ Femara/Menopur/Ovitrelle
    05/23 IUI ❌️ Femara/Menopur/Ovitrelle
    07/23 IVF : Elonva/Gonal/Cetrotide/Brevactid
    21.07.- aspiracija
    24.07.- embriotransfer ➡️ 1 osmostanični trodnevni zametak
    05.08.- beta 🙏🙏 12.dpt ➡️ 216.2
    07.08.- beta 🙏🙏 14.dpt ➡️ 617.5
    18.08.- prvi ultrazvuk 🙏🙏💜
    08.09. - drugi ultrazvuk 🙏🙏

darijam
    19. Svibanj 2023. 12:40

purple0000

darijam

purple0000

darijam

🫶🫂❤️

Da,cekanje je najgore.😒 Tisuću misli tada prolazi glavom…Da,od ponedjeljka sam na femari,a od sutra vjerojatno na menopuru i tako naredna četiri dana,pa onda stoperica.Tako je barem bilo kod prvog i drugog postupka.Sad ćemo vidjeti što će sutra..

ja se toplo nadam da ce ti ovo bit zadnje pikanje❤️  javi kako proso uzv

purple0000
    19. Svibanj 2023. 20:03

darijam

purple0000

darijam

purple0000

darijam

🫶🫂❤️

Da,cekanje je najgore.😒 Tisuću misli tada prolazi glavom…Da,od ponedjeljka sam na femari,a od sutra vjerojatno na menopuru i tako naredna četiri dana,pa onda stoperica.Tako je barem bilo kod prvog i drugog postupka.Sad ćemo vidjeti što će sutra..

ja se toplo nadam da ce ti ovo bit zadnje pikanje❤️ javi kako proso uzv

Joj,i ja se nadam.🙏 Sve je prošlo u redu,danas krenuli sa menopurom.U ponedjeljak ponovno ultrazvuk.Kako mi se ti danas osjećaš?💜😘

👩 33 sve ok
    🧔 34 asthenoteratozoospermia - normozoospermia
    Poliklinika IVF

03/23 IUI ❌️ Femara/Menopur/Ovitrelle
    04/23 IUI ❌️ Femara/Menopur/Ovitrelle
    05/23 IUI ❌️ Femara/Menopur/Ovitrelle
    07/23 IVF : Elonva/Gonal/Cetrotide/Brevactid
    21.07.- aspiracija
    24.07.- embriotransfer ➡️ 1 osmostanični trodnevni zametak
    05.08.- beta 🙏🙏 12.dpt ➡️ 216.2
    07.08.- beta 🙏🙏 14.dpt ➡️ 617.5
    18.08.- prvi ultrazvuk 🙏🙏💜
    08.09. - drugi ultrazvuk 🙏🙏

Dahlia
    19. Svibanj 2023. 22:31

Cure mene zanima u koje doba dana se obavljaju folikulometrije i transferi?
    I gdje ste vadile LH, FSH i progesteron na pocetku ciklusa?

darijam
    20. Svibanj 2023. 23:01

purple0000

darijam

purple0000

darijam

purple0000

darijam

🫶🫂❤️

ja se toplo nadam da ce ti ovo bit zadnje pikanje❤️ javi kako proso uzv

Joj,i ja se nadam.🙏 Sve je prošlo u redu,danas krenuli sa menopurom.U ponedjeljak ponovno ultrazvuk.Kako mi se ti danas osjećaš?💜😘

drzim figeee❤️ 
    ma ja se osjecam istoo.. skroz normalno ko da nista nije.. nadam se da to moze biti i dobro 🤣

darijam
    20. Svibanj 2023. 23:07

Dahlia

pozdrav, nije bitno koje je doba dana nego koji je dan invidualno odreduje  vas doktor. 
    a sto se tice ostalog to vam je najbolje pitati doktora koji vas je poslao na vadenje tih nalaza, barem sam tako ja,te me uputio u najblizi meni labos koji radi te nalaze. te ako idete privat nemorate i te nalaze privatno vadit, moze vam uputnice dati vas ginekolog kako sam takoder i ja napravila. 
    sretno🫂

Dahlia
    21. Svibanj 2023. 15:25

darijam

Dahlia

pozdrav, nije bitno koje je doba dana nego koji je dan invidualno odreduje vas doktor.
    a sto se tice ostalog to vam je najbolje pitati doktora koji vas je poslao na vadenje tih nalaza, barem sam tako ja,te me uputio u najblizi meni labos koji radi te nalaze. te ako idete privat nemorate i te nalaze privatno vadit, moze vam uputnice dati vas ginekolog kako sam takoder i ja napravila.
    sretno🫂

Nista evo ne znam.. idem tek 1.6. prvi put na konzultacije..
    Trazila sam svog ginekologa D1 uputnicu.
    E sad ne znam dal tipa te nalaze vadim onda u Petrovoj il? Kad sam se tamo vodila sve sam tamo rijesavala pa mi je sad ovo malo nejasno..
    Idem inace kod dr Maricica? Iskustva? Kakvi su vam dojmovi generalno?

darijam
    21. Svibanj 2023. 18:31

Dahlia

darijam

Dahlia

pozdrav, nije bitno koje je doba dana nego koji je dan invidualno odreduje vas doktor.
    sretno🫂

Nista evo ne znam.. idem tek 1.6. prvi put na konzultacije..
    Trazila sam svog ginekologa D1 uputnicu.
    E sad ne znam dal tipa te nalaze vadim onda u Petrovoj il? Kad sam se tamo vodila sve sam tamo rijesavala pa mi je sad ovo malo nejasno..
    Idem inace kod dr Maricica? Iskustva? Kakvi su vam dojmovi generalno?

pa da mozete tamo ili u bilo kojoj drugoj bolnici koja radi te lab. nalaze. a sad  dal se to moze i u poliklinici ivf to stvarno ne znam. najbolje da nazovete i pitate.
    i mene dr. Maricic vodi. sve pohvalee stvarno najiskrenije najbolji dr kojeg sam do sad srela 🤗 

Dahlia
    21. Svibanj 2023. 21:26

Da li na prvom pregledu mora biti prisutan i suprug, obzirom da ce biti na sluzbenom putu?

Bas me zanima kakvi ce biti moji dojmovi..🫠

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.