Bluegirl hvala na odgovoru…čitam sad postove, vidim da si prošla ivf, žao mi je da nije uspjelo…drzim tebi i summer i svim ostalim curama 🤞 nadam se da cemo dočekat nase bebice u novoj godini 💓
Ma nova godina je nasa 😊😊
Cure, koje nalaze trebam donjeti za inseminaciju? Idemo na firule, ja imam svoje nalaze spolnih hor, koje su uredu, muž mora ponovit spermiogram jer mu je nalaz od 5.mjeseca, dijagnoza: oligozoospermia. Jel treba briseve??
Pokušavamo već godinu i pol…
Ja dam isla u 10 mjesecu, morali smo donijeti spermiogram, nalaze briseva i papa test ne starije od godinu dana, nalaze krvi i to krvnu grupu, sifilis, hepatits, hiv, vjencani list i kopije osobnih. Imas sve popisano na stranici ako sam nesto zaboravila, i ja imam problema sa stitnjacom pa sam i to trebala. Ali meni papa test nije bio jos gotov pa su nam ipak odradili postupak.
Ako bude super, ako ne... Hm, ma bit će 💝
fT4 15.65 pmol/L
TSH 4.26 mIU/L
Prolaktin 401.7 mU/L
Folitropin (FSH) 5.1 mU/ml
Lutropin (LH) 5.3 mU/ml
Estradiol 302.4 pmol/L
AMH (anti Milerov hormon) 8.77 pmol/L
Cure, koje nalaze trebam donjeti za inseminaciju? Idemo na firule, ja imam svoje nalaze spolnih hor, koje su uredu, muž mora ponovit spermiogram jer mu je nalaz od 5.mjeseca, dijagnoza: oligozoospermia. Jel treba briseve??
Ja dam isla u 10 mjesecu, morali smo donijeti spermiogram, nalaze briseva i papa test ne starije od godinu dana, nalaze krvi i to krvnu grupu, sifilis, hepatits, hiv, vjencani list i kopije osobnih. Imas sve popisano na stranici ako sam nesto zaboravila, i ja imam problema sa stitnjacom pa sam i to trebala. Ali meni papa test nije bio jos gotov pa su nam ipak odradili postupak.
I da ja sam od prije imala nalaz prohodnosti jajovoda i AMH.
fT4 15.65 pmol/L
TSH 4.26 mIU/L
Prolaktin 401.7 mU/L
Lutropin (LH) 5.3 mU/ml
Estradiol 302.4 pmol/L
Ladyluu88, ja sam imala lagane bolove kao da cu dobiti dobar dio tih 14 dana i grceve. Ali jednostavno nemoj misliti na to. Opusti se koliko god možeš, brzo ce srijeda 😄
fT4 15.65 pmol/L
TSH 4.26 mIU/L
Prolaktin 401.7 mU/L
Lutropin (LH) 5.3 mU/ml
Estradiol 302.4 pmol/L
Malo updatea :D evo i ja počela sa svojim prvim klomifenima :D nije mi drago što uopće moramo tako, ali eto kad moramo bar je krenulooo i u ponedjeljak prvi uzv :DD Kako često i u kojem razmaku ste imale uzv prije inseminacije? Da znam jel trebam šator ispred postavit il kaj :D
Koliko će biti UZVa ovosi o tome kako reagiraš na stimulaciju odnosno o veličini dominantnog folikula. Ja sam evo već drugi tjedan na UZV (ukupno njih 4, svaka 2-3 dana), ali slabo reagiram na stimulaciju i folikuli sporo rastu.
Jučer sam bila (16.dc) i doktor je rekao da nastavljamo s lijekovima dok god rastu, sutra idem ponovno... Nada umire posljednja!!!!
DG: ja: sekundarna amenoreja, terapija Femoston 2/10 između postupaka mm: ok
11/2018: stimulacija Gonalima 25-75IU, IUI, neuspješno
04/2019: stimulacija Bemfola 150-225IU + Cetrotide, IVF, bez transfera
09/2019: stimulacija Gonal + Menopur + Cetrotide, 7js, IVF, bez transfera
01/2020: stimulacija Gonal+Menopur+Cetrotide, 3js, IVF; bez transfera
07/2020: Pergoveris 300+cetrotide; 1js; IVF bez transfera
Hejbaburibu supeeer bas mi je drago da doktor ne odustaje. Stvarno se nadam da ce se razvit pa bar jedan veliki i sa ce na kraju sve biti ok 🤞
Ajme, pa bas traze traze puno toga za običnu inseminaciju. Jednom sam išla privatno u Cito i samo trebalo spolne hormone i spermiogram...
Idem bas sada zvat firule da vidim, hvala cure 😊
Hejbaburibu supeeer bas mi je drago da doktor ne odustaje. Stvarno se nadam da ce se razvit pa bar jedan veliki i sa ce na kraju sve biti ok 🤞
Hvala 😘
DG: ja: sekundarna amenoreja, terapija Femoston 2/10 između postupaka mm: ok
11/2018: stimulacija Gonalima 25-75IU, IUI, neuspješno
04/2019: stimulacija Bemfola 150-225IU + Cetrotide, IVF, bez transfera
09/2019: stimulacija Gonal + Menopur + Cetrotide, 7js, IVF, bez transfera
01/2020: stimulacija Gonal+Menopur+Cetrotide, 3js, IVF; bez transfera
07/2020: Pergoveris 300+cetrotide; 1js; IVF bez transfera
Evo zvala sam danas Firule, cure moje, 56 puta!! Znači nitko se ne javlja, dobila sam broj na koji trebam zvati da se naručim na prvi pregled. Jer nije mi Split baš blizu, a sad cu morat otić samo da bi se upisala za pregled 🤯
Ne znam jel ima netko iskustva, da odem sa ovim nalazima šta imam i da se pokušam ubacit za pregled?
Cure, vi koje ste bile na inseminaciji dali ste isle na posao sutradan? Moj posao je u proizvodnji pa sad neznam sta trebam? Dali treba mirovat dan dva ili kakva je šema?
Sortiraj odgovore
Najstariji