Inseminacija

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • nemasekirancije
    18. Rujan 2018. 13:58

victoria

Nemasekirancije drzim fige!!!!!! Kod kojeg si doktora? :)!

Dr J na VV.
    Grozna prica victoria i drzim ti fige da sad inseminacija bude dobitna ;)! Javljaj nam sve!
    Bluegirl, draga kako je danas? Dal je krenula vjestica ili?

Bluegirl
    18. Rujan 2018. 15:04

Mene su par dana jos poslije bolili lagano jajnici i imala sam blage grceve a od utrogestana nista al ja sam ga stavljala vaginalno. Citala sam da kad ih pijes moze ti stvarno bit zlo. Javi kak ce to bit i drzim fige da bude uspjesno 😘🤞
    summer4 hvala 😘
    Meni pocinje lagano m. Nije jos skroz al polako smedi iscjedak danas cijeli dan tako da ce sutra vjerujen krenut kak spada. 

• nemasekirancije
    18. Rujan 2018. 16:00

Bluegirl

Mene su par dana jos poslije bolili lagano jajnici i imala sam blage grceve a od utrogestana nista al ja sam ga stavljala vaginalno. Citala sam da kad ih pijes moze ti stvarno bit zlo. Javi kak ce to bit i drzim fige da bude uspjesno 😘🤞
    summer4 hvala 😘
    Meni pocinje lagano m. Nije jos skroz al polako smedi iscjedak danas cijeli dan tako da ce sutra vjerujen krenut kak spada.

Jeste i vi morali jos pokrivati nakon inseminacije? Kaj vam je rekla? Kad si utrice pocela stavljati, slijedece jutro ili? Bas mi je zao :(! Al gledaj na to da nije sudjeno sad i to je to...biti ce preko ivfa.drzi se ❤❤ Kad planiras ih nazvati i dogovoriti se za dalje?

Bluegirl
    18. Rujan 2018. 18:10

Nije nam rekla da pokrivamo a kak je mene dosta bolio sam postupak nije mi bilo do nicega tu vecer 😂 a utrice sam odma tu vecer pocela s tim da sam ja imala po dva komada ujutro i navecer. Planiram ih sutra nazvat kad mi je taman 14.dan. Hvala 😘 kak se ti osjecas? Jel te bolilo? 

• nemasekirancije
    19. Rujan 2018. 06:42

Javi draga obavezno kaj su ti rekli!!! Drzim fige 🤞
    Pa ja sam skroz ok, nije me bolilo skoro pa nista. Doslovno ko brisevi. Utric sam jutros stavila pa cemo vidjeti. I dalje me boli jajnik, pa nekak imam osjecaj da folikul nije pukao i da je moja nespretnog ipak zeznula stvar! Al sta je tu je sad..idemo dalje ak nebude uspjesno 💪

Bluegirl
    19. Rujan 2018. 08:52

Znam kak ti je. Mene je to popodne i navecer sve zivo dolje boljelo i bila sam ful napuhnuta ko da tad imam ovulaciju. Isto me bilo strah jel puko ili nije a kod mene je jedn isto bio taman ko da je poceo pucat a jedan jos citav. Uglavnom ja nisam uspjela al tebi savjetujem probaj se opustit i ne razmisljat o tome. Haha uvijek smo pametnije kad se ne radi o nama 😂😂😂
    Uglavnom ja 27.9. popodne idem na dogovor za dalje.

• victoria
    19. Rujan 2018. 16:33

Nemasekirancije Drzim ti zaista fige do neba da to bude to... :)

Koliko god sve mi bile sigurne u svaki nas postupak i svaki put si govorile da smo ovaj mjesec sigurno uspjele po stoti put uvijek u nama je ona doza nesigurnosti i straha da ce opet doci menstruacija.... znam po sebi, kasni jedan dan ja vec pocem guglat i umisljat sto i jedan simptom, a da ne pricam koliko testova sam kupila za trudnocu i napravila ih dan ili dva prije nego sto ce menzis doci u nadi da cu se vratiti i ugledat taj plus na njemu.... i onda onaj sugavi osjecaj kao da te neko prolije kantom hladne vode, zasuze oci ali opet svaki put kazem: ma ovaj mjesec sad sigurno cu uspjet... i tako se nahvata vremena ... svakoj od nas je isto ali meni je puno lakse kada vidim da u svemu tome nisam sama, i da u moru nas sto cekamo postupke ili smo dobile menzis ima i onih kojima se beta dupla.. e to nam svima daje nadu, zato svima nama sretno....  :)) ja sljedeci tjedan idem na inseminaciju, a da ne spominjem da bi 2 tjedna nakon nje voljela prespavati jer mislim da ce me iscekivanje ubiti 😕

Bluegirl
    19. Rujan 2018. 17:48

victoria  ti si dobra, bar cekas da pocne kasnit. Ja vec i prije nego kasni imam sto simptoma. A da ne pricam o broju testova koje sam napravila zadnjih par dana 😂😂 svaka treba odtugovat svoje, isplakat se i onda krenut dalje. Muz mi kaze nemoj plakat al moram na neki nacin to izbacit iz sebe i onda mi je lakse. Al tjesim se da ce doci i nase vrijeme 🤞

• victoria
    19. Rujan 2018. 17:53

Bluegirl  joj nemam ti sta pricat, meni otpadne dlaka s glave ja trazim to na googlu:” ispadanje dlake kao simptom trudnoce “ 😂 sve smo mi iste hahahah

• nemasekirancije
    19. Rujan 2018. 18:26

Bluegirl, a kada bi trebala dobiti M? Koliko dana nakon utrica obicno dobijes?
    Victoria drzim fige za slijedeci tj :)! Naravno sve nam javi! Ma da trebalo bi se cim vise opustiti...al lakse je to reci neg napraviti. 
    Ja sam danas cak i opustena. Imam iscjetka toliko da su mi cijeli dan gace mokre haha, to je valjda rafi utrica.jajnici me malo manje bole makar ih jos osjecam. Ugl kako bude bit ce :)! Ako vec nebude nis nadam se da barem nece cista ostat koju onda moram rijesavat ciklus dva lol

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.