Nemasekirancije drzim fige!!!!!! Kod kojeg si doktora? :)!
Dr J na VV.
Grozna prica victoria i drzim ti fige da sad inseminacija bude dobitna ;)! Javljaj nam sve!
Bluegirl, draga kako je danas? Dal je krenula vjestica ili?
Mene su par dana jos poslije bolili lagano jajnici i imala sam blage grceve a od utrogestana nista al ja sam ga stavljala vaginalno. Citala sam da kad ih pijes moze ti stvarno bit zlo. Javi kak ce to bit i drzim fige da bude uspjesno 😘🤞
summer4 hvala 😘
Meni pocinje lagano m. Nije jos skroz al polako smedi iscjedak danas cijeli dan tako da ce sutra vjerujen krenut kak spada.
Mene su par dana jos poslije bolili lagano jajnici i imala sam blage grceve a od utrogestana nista al ja sam ga stavljala vaginalno. Citala sam da kad ih pijes moze ti stvarno bit zlo. Javi kak ce to bit i drzim fige da bude uspjesno 😘🤞
summer4 hvala 😘
Meni pocinje lagano m. Nije jos skroz al polako smedi iscjedak danas cijeli dan tako da ce sutra vjerujen krenut kak spada.
Jeste i vi morali jos pokrivati nakon inseminacije? Kaj vam je rekla? Kad si utrice pocela stavljati, slijedece jutro ili? Bas mi je zao :(! Al gledaj na to da nije sudjeno sad i to je to...biti ce preko ivfa.drzi se ❤❤ Kad planiras ih nazvati i dogovoriti se za dalje?
Nije nam rekla da pokrivamo a kak je mene dosta bolio sam postupak nije mi bilo do nicega tu vecer 😂 a utrice sam odma tu vecer pocela s tim da sam ja imala po dva komada ujutro i navecer. Planiram ih sutra nazvat kad mi je taman 14.dan. Hvala 😘 kak se ti osjecas? Jel te bolilo?
Javi draga obavezno kaj su ti rekli!!! Drzim fige 🤞
Pa ja sam skroz ok, nije me bolilo skoro pa nista. Doslovno ko brisevi. Utric sam jutros stavila pa cemo vidjeti. I dalje me boli jajnik, pa nekak imam osjecaj da folikul nije pukao i da je moja nespretnog ipak zeznula stvar! Al sta je tu je sad..idemo dalje ak nebude uspjesno 💪
Znam kak ti je. Mene je to popodne i navecer sve zivo dolje boljelo i bila sam ful napuhnuta ko da tad imam ovulaciju. Isto me bilo strah jel puko ili nije a kod mene je jedn isto bio taman ko da je poceo pucat a jedan jos citav. Uglavnom ja nisam uspjela al tebi savjetujem probaj se opustit i ne razmisljat o tome. Haha uvijek smo pametnije kad se ne radi o nama 😂😂😂
Uglavnom ja 27.9. popodne idem na dogovor za dalje.
Nemasekirancije Drzim ti zaista fige do neba da to bude to... :)
Koliko god sve mi bile sigurne u svaki nas postupak i svaki put si govorile da smo ovaj mjesec sigurno uspjele po stoti put uvijek u nama je ona doza nesigurnosti i straha da ce opet doci menstruacija.... znam po sebi, kasni jedan dan ja vec pocem guglat i umisljat sto i jedan simptom, a da ne pricam koliko testova sam kupila za trudnocu i napravila ih dan ili dva prije nego sto ce menzis doci u nadi da cu se vratiti i ugledat taj plus na njemu.... i onda onaj sugavi osjecaj kao da te neko prolije kantom hladne vode, zasuze oci ali opet svaki put kazem: ma ovaj mjesec sad sigurno cu uspjet... i tako se nahvata vremena ... svakoj od nas je isto ali meni je puno lakse kada vidim da u svemu tome nisam sama, i da u moru nas sto cekamo postupke ili smo dobile menzis ima i onih kojima se beta dupla.. e to nam svima daje nadu, zato svima nama sretno.... :)) ja sljedeci tjedan idem na inseminaciju, a da ne spominjem da bi 2 tjedna nakon nje voljela prespavati jer mislim da ce me iscekivanje ubiti 😕
victoria ti si dobra, bar cekas da pocne kasnit. Ja vec i prije nego kasni imam sto simptoma. A da ne pricam o broju testova koje sam napravila zadnjih par dana 😂😂 svaka treba odtugovat svoje, isplakat se i onda krenut dalje. Muz mi kaze nemoj plakat al moram na neki nacin to izbacit iz sebe i onda mi je lakse. Al tjesim se da ce doci i nase vrijeme 🤞
Bluegirl joj nemam ti sta pricat, meni otpadne dlaka s glave ja trazim to na googlu:” ispadanje dlake kao simptom trudnoce “ 😂 sve smo mi iste hahahah
Bluegirl, a kada bi trebala dobiti M? Koliko dana nakon utrica obicno dobijes?
Victoria drzim fige za slijedeci tj :)! Naravno sve nam javi! Ma da trebalo bi se cim vise opustiti...al lakse je to reci neg napraviti.
Ja sam danas cak i opustena. Imam iscjetka toliko da su mi cijeli dan gace mokre haha, to je valjda rafi utrica.jajnici me malo manje bole makar ih jos osjecam. Ugl kako bude bit ce :)! Ako vec nebude nis nadam se da barem nece cista ostat koju onda moram rijesavat ciklus dva lol
Sortiraj odgovore
Najstariji