Inseminacija

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bluegirl
    14. Rujan 2018. 22:05

I da,sretno sutra, javi kak je proslo 😘

• nemasekirancije
    14. Rujan 2018. 23:03

Bluegirl

Ja stalno osjecam lijevi jajnik, i kad ima i kad nema folikula tak da ne znam u cemu je problem. Mozda se i moze desit dase folikule ne razviju. Meni su i prvom postupku bile dvi na lijevom a tri na desnom od kojih su se dvije dalje razvile po jedna na svakoj strani. A i drugom na lijevom jedna mala od koje nista a desnp dvije velike. Znaci govorim o 10.danu ciklusa. Tak da vjerujem da se moze dogodit da se s klomifenom ne razviju jer mislim da on blaga stimulacija. Ali ja na tvom mjestu nebi razmisljala o tome. Vjerujem da se od puno malih razvio bar jedan veliki bez obzira sto mozda ne osjecas sad nista. Koji ti je dan ciklusa sutra?

Sutra mi je 12dc. S time da mi O inace nikad nije prije 17dc. Ugl se krece izmedju 17-23dc. Hvala :)! Javim kaj je ;)

summer4
    14. Rujan 2018. 23:41

sretno...drzim fige

• nemasekirancije
    15. Rujan 2018. 09:01

Jutro :) imamo 1 folikul. Sutra si dajem stopericu. U utorak krece ;)

Bluegirl
    15. Rujan 2018. 09:17

Supeeer, drzim fige 🤞🤞😘😘 
    Ako sam inseminaciju imala 12.dc, danas mi je 22.dc a inace mi traju po 25,26 dana jel moguce da je prerano da test bude pozitivan? Radila sam i bio je negativan  pa... znaci 10 dana nakon postupka. Tjesim se da je prerano al u biti mislim da nis od toga ni ovaj put.

• nemasekirancije
    15. Rujan 2018. 10:14

Bluegirl

Supeeer, drzim fige 🤞🤞😘😘
    Ako sam inseminaciju imala 12.dc, danas mi je 22.dc a inace mi traju po 25,26 dana jel moguce da je prerano da test bude pozitivan? Radila sam i bio je negativan pa… znaci 10 dana nakon postupka. Tjesim se da je prerano al u biti mislim da nis od toga ni ovaj put.

Pa ja mislim da bi moglo biti prerano! Pokusaj se strpiti jos 2,3 dana pa ponoviti. Ja drzim fige da ipak te iznenadi ;)! To vam je druga jel? U slucaju da bude neuspjesna ste se dogovorili kaj s dr sta dalje?

summer4
    15. Rujan 2018. 11:02

Bluegirl

Supeeer, drzim fige 🤞🤞😘😘
    Ako sam inseminaciju imala 12.dc, danas mi je 22.dc a inace mi traju po 25,26 dana jel moguce da je prerano da test bude pozitivan? Radila sam i bio je negativan pa… znaci 10 dana nakon postupka. Tjesim se da je prerano al u biti mislim da nis od toga ni ovaj put.

nemasekirancije super,sad sretno dalje🤞
    Neznam tocno blurgirl...meni su uvijek bili rekli 14 dana nakon radit test..ne ranije...i nikad ga bisam radila jer mi je uvijek ova bitch dosla na 13.dan nakon postupka 🙄
    Pricekaj jos 4 dana pa ga onda ponovi...😘

Bluegirl
    15. Rujan 2018. 11:18

Budem se strpila pa jos ponovila. Cudi me da nemam nikakvih simptoma pms, nit me cice bole, nista...  da druga je. Sljedece bi isli valjda na ivf. Dogovor je bio jos jednom probat inseminaciju a onda vantjelesnu. Meni je prosli put tocno 14.dan nakon postupla dosla. I zadnjih par ciklusa mi je stvarno tocna ko sat. A vidjet cemo jos onda. 

summer4
    15. Rujan 2018. 14:02

Jos malo tih par dana izdrzi...drzim ti fige🤞🤞😘😘

Bluegirl
    15. Rujan 2018. 14:16

Hvala. 😘 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.