Da, da na punkciju. Ma neces ti doc do toga tebi ce se prije pokazat plusic 😊😊
Pozdrav! Ja sam ti radila hsg al ne mozes taj ciklus u postupak. To se radi nakon sto ti zavrsi m a prije ovulacije, u toku tih par dana. E sad koji je tocno razlog toga se vise ne sjecam. Nakon kaj to obavis i ako je sve ok mozes sljedeci ciklus u postupak. Drzim fige i tu smo za bilo koja druga pitanja 😉🤞
summer4i ja sam danas gledala kak se daju i pripremaju te injekcije zato me i uhvatila panika. Bolje da nisam gledala. Mozda da ja za svaki slucaj nama uzmem koju tableticu? Za lakse davanje injekcija. 😂😂😂
Uzmi uzmi..trebat ce nam😂😂😂
Svaka napisala svoje haha. Kolko vidim opet nije isto svugdje. 🤔
Da,hahaha...bas sam i ja to htjela komentirat😂😂😂
I nikako mi nije jasno bilo🤔
Jos mogu razumjet da je malo drukcije kod mene i kod vas posto su 2drzave u pitanju😂 al mi nikako nije jasno da je kod vas razlicito🤣🤔🤔
Pa da stvarno smjesno. summer4 aj javi kad krenes u postupak kakvu stimulaciju ces dobit, tablete injekcije i to. Da usporedimo. Tu ce isto bit svega kolko mi se cini 😂
Pa da stvarno smjesno. summer4 aj javi kad krenes u postupak kakvu stimulaciju ces dobit, tablete injekcije i to. Da usporedimo. Tu ce isto bit svega kolko mi se cini 😂
Javit cu ti...i ja mislim da ce bit svega i svacega😓🙈
hejbaburibu ides privatno ili u bolnicu? Zg ili?
U ZG-u Sam u Vinogradskoj.
Vidim da su iskustva razlicita sto se tice hsga. Menu su isto rekli da se radi pred kraj M. Ali nista o tome mogu li odmah u postupak. Pretpostavljam da cu ipak morati cekati idući ciklus...
Znam da moram biti strpljiva Ali nekak mi nejde od ruke :)
DG: ja: sekundarna amenoreja, terapija Femoston 2/10 između postupaka mm: ok
11/2018: stimulacija Gonalima 25-75IU, IUI, neuspješno
04/2019: stimulacija Bemfola 150-225IU + Cetrotide, IVF, bez transfera
09/2019: stimulacija Gonal + Menopur + Cetrotide, 7js, IVF, bez transfera
01/2020: stimulacija Gonal+Menopur+Cetrotide, 3js, IVF; bez transfera
07/2020: Pergoveris 300+cetrotide; 1js; IVF bez transfera
Ako radis pred kraj m onda moras cekat sljedeci ciklus jer, bar je tako u klinici betaplus, par dana prije pocetka m ili najkasnije do 3.dana ciklusa moras na nulti ultrazvuk da vide jel imas kakvu cistu. Ako imas odustaje se, a ako nemas od 3.dana ciklusa pijes tablete za stimulaciju. Eto tak je kod mene bilo pa... a sad kak rade u vinogradskoj to ces nam ti javit 😉 smjesno da je svugdje drugacije al eto, zivjela nam nasa hrvatska 😊
A kaj se strpljivosti tice vidis i sama kak nama ide tako da ne brini, nisi jedina 😁😁
Sortiraj odgovore
Najstariji