Inseminacija

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bluegirl
    19. Rujan 2018. 19:07

nemasekirancije meni ti je i prosli put i ovaj poceo iscjedak dan prije ocekivane, na dan ocekivane je brljavilo i to je uglavnom 14.dan i taj dan sam prestala s utricima i onda drugi dan je dosla, znaci dan poslije ocekivane. A taj osjecaj mokrih gaca je od utrica. Ja sam stavljala one tanke dnevne uloske pa mi je bilo mal9 lakse. Ja sam ti prvi put imala cistu pa je postupak bio odgoden za sljeci mjesec al prosla je sama od sebe tak da nemoj brinut o tome. U biti nemoj opce razmisljat o neuspjehu, bit ce sve ok 🤞
    victoria tek sad kad citam po forumima vidim sa smo stvarno sve iste. Nema razlike. Sve bi to toliko htjele da bi najrade odmah dan poslije inseminacije ili transfera htjele znat jesmo li trudne ili ne 😂 bas sam pricala s frendicom da bi trebali smislit neki nacin sa se to odmah sazna iako smo svjesne da je to nemoguce. 😁😁

summer4
    19. Rujan 2018. 20:05

Zelim vam svima puno sreceeee😊

summer4
    19. Rujan 2018. 20:06

I drzim vam ogromne 🤞🤞

Bluegirl
    19. Rujan 2018. 21:11

summer kad ti ono kreces? Ne sjecam se vise kaj si rekla.

• victoria
    19. Rujan 2018. 23:44

Bluegirl da istina.. ja bih odma da znam ali eto to je tako... mora se cekati... kako vrijeme dalje odmice to vrijeme od ovulacije do menstruacije sve sporije prolazi... 

summer4
    19. Rujan 2018. 23:59

Bluegirl

summer kad ti ono kreces? Ne sjecam se vise kaj si rekla.

Nisam nista rekla...sad cekam da dobijem m pa vrag ko u inat nece doc😭😭😭

Bluegirl
    20. Rujan 2018. 09:00

victoria u sto se vise blizi dan kad trebam dobit m sve sam nervoznija i nikak docekat da mogu radit test 😂
    summer4 a jesi mozda radila jos kakve pretrage ili nesto sad prije ivf/icsi? Ja nisam pametna, dal da trazim da nesto radimo ili ne kad su nam svi nalazi ok. A opet izgleda da nekaj nije ok ak nema ni trudnoce. A kaj se m tice, prije dok nisam pratila imam osjecaj da je dolazila ful brzo a sad kad ju trebam da dode sad ko da ju mjesecima cekam 😣 tak da mi je sve jasno. Nikad na zelenu granu 😞

• nemasekirancije
    20. Rujan 2018. 09:05

Hvala ti bluegirl :)! A kad mozes raditi test? Aad sam se zbunila..kaj nisi vec radila?

Bluegirl
    20. Rujan 2018. 09:13

Hahaha ma jesam. Al pricam kak mi je bilo u prvi i drugi put, kao necu se nervirat necu radit test ranije sve mirno dok se ne pocne blizit dan ocekivane m i onda pocne nervoza i opet citanje prvih simptoma i slicno. Pa nikak dockat taj dan da radim test. 😁

• nemasekirancije
    20. Rujan 2018. 09:14

Ahaa hahahaa zbunila si me :)! Al ma sve smo iste..aposlutno sve to radimo lol

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.