Znaci ovo je tragi komicno kako je svugdje drukcije! Mislim ja sam tak citala pi netu kak su vure isle odmah isti ciklus. Ja definitivno nebi, kazem 2 nakon hsg sam isla na sad inseminaciju. Nikaf se nezna, mozda se i prirodno desi ;)
Bluegirl: mislim da ću zbog stimulacije i morati drugi mjesec jer imam anovulacijske cikluse.
Nemasekrancije hvala na lijepm željama ali s obzirom na moje stanje vrlo je mala vjerojatnost za prirodno. Ali kako nada umire posljednja.....
DG: ja: sekundarna amenoreja, terapija Femoston 2/10 između postupaka mm: ok
11/2018: stimulacija Gonalima 25-75IU, IUI, neuspješno
04/2019: stimulacija Bemfola 150-225IU + Cetrotide, IVF, bez transfera
09/2019: stimulacija Gonal + Menopur + Cetrotide, 7js, IVF, bez transfera
01/2020: stimulacija Gonal+Menopur+Cetrotide, 3js, IVF; bez transfera
07/2020: Pergoveris 300+cetrotide; 1js; IVF bez transfera
Ma uvijek ima nade koliko god ju mi izgubile nakon pojedinog ciklusa. Ja sam isto bila bas razocarana nakon prvog neuspjeha pa mi je doktorica ispricala kak im se javila zena koja ima dosta problema i bili su na ne znam koliko postupaka, zadnji u veljaci, i na kraju su prirodno uspjeli. A zena ima 44 godine. Tako da sve moguce i sve ima svoje vrijeme. Bit ce. Mozda ne sad mozda ne ove godine al bit ce. 🤞
hejbaburibu da to je onda nesto drugo,dijagnoza puno ovisi od postupka do postupka...ja sam mogla odmah isti mj posto kaze doktor da je kod mene sve ok (jedino stitnjaca,al to imam tablete pa nije problem) i da su problem samo muzevi spermici...tako da se kod nas ne moze desit prirodno😏
Bila sam ja u vinogradskoj! Bio mi je 8dc, isto nemam ovulacije, naravno cekali sljedecu m.
Mene nista nije bolilo, 2h prije postupka rekli su mi da popijem jaci analgetik i normabel
Wonderland19 hvala na podijeljenom iskustvu. Ne brine me toliko bol koliko to da neću moći uhvatiti tajming. Oni rade utorkom i četvrtkom a meni će to biti prerano ili kasno budući da bi M trebala doći u subotu...
Drže li se oni striktno tog 8. i 9. dana? Na VV su mi rekli da oni rade 5. Dc pa možda da odem tamo... ako se to uopće može budući da nisam njihov pacijent
Kako si ti zadovoljna s Vinogradskom? Vidim beba stiže čestitam
Hvalaaa 😊
Mislim da ne, meni je tako palo! Al imaju neko pravilo od kojeg do kojeg dc rade! Sad koji su dani u pitanju stvarno ne znam! M obicno zna i prevarit kad ju ovako s nestoljenjem cekamo 😂😂
Meni je kod njih jedina zamjerka sto te ne vodi samo jedan dr nego se mjenjaju... svi su mi bilo dobri gore i sestre, biolozi doktori, iznimka je dr.T on mi se nije svidio, ne sumnjam u njeguvu strucnost ali nije bas pristupacan i skrt je na rijecima. Dr.B divan divan, jako pristupacan!
Samo nemoj bit bedasta ko ja nego se u startu upisi na listu za lijekove! Daj boze da ne bude trebalo, al eto meni na kraju je pa mi se to malo bespotrebno otegnulo! Sretno! ❤
Koliko sam ja shvatila svugdje se doktori izmjenjuju. Ja sam imala sreće pa sam do sada bila samo kod Dr.B i stvarno je super. Ostatak ću vjerojatno tek upoznati
Kakva je to lista za lijekove? s kim to dogovaram?
Lijekovi za ivf! U trenu kad su meni rekli se cekalo po 3 mj, al eto nisam tad htjela jer me bilo strah od same pomisli na ivf! Budu ti oni rekli, mislim da su meni u toku 2.postupka za inseminaciju rekli! Ne znam nit koji je vas problem ako je spermiogram u pitanju mozda i odmah predloze!
Nama je spermiogram ok. Problem je hormonalni disbalans i izostanak ovulacije...
Sortiraj odgovore
Najstariji