Nemasekirancije a nakon inseminacije?
Citala sam da npr da muskarci dva dana prije inseminacije se ne smiju baviti sportom, alkohol ni pod razno i slicno…
Za sad nista. Sutra idem na nju prvi put pa cu ti sve prenjeti.
A gle..kazu da se ne odustaje dok ne dobijes..paaaa ;)! Mozemo se barem jos malo nadati za tebe. Naravno javim vam se. Hvala na sreci 🤞😘
Hehe ja bi moga vec sutra dobit bar naznake m. Tak je bilo prosli put. Jos me neka prehlada hvata... uvijek kad pocnem radit pokupim nekaj od klinaca. Ak me bas jako copi bar cu moc pit nekaj za prehladu i kapat nos bez straha da cu nastetit bebi. To je tak kad te nece sreca... al zato cete vi imat sigurno vise 😘
victoria ti si bila ili tek planirate inseminaciju? Da znamo i za tebe drzat fige 😊
Nemasekirancije Obavezno javi ja cu cekatii!! :))) ja sam u ponedjeljk kod dr. poljaka 9ti dan ciklusa ce mi biti tada pa onda koji dan nakon toga i moja inseminacija uz letrozol :)))
Da vam ispricam ukratko moju pricu....
2 godine bezuspjesno, 3 ciklusa s klomifenom smo pokusavali i nista... sto raznih metoda i nista... godinama mi nikako ne vide desni jajnik ali to su prepisivali tome sto sam tu operirala slijepo crijevo pa se on zaljepio za stjenku maternice i nemoze se vidit sa uzv... ove godine u travnju sam radila lapraskopiju i histeroskopiju.. nakon sto sam se probudila rekli su mi da nemam desni jajnik da je vidljivo da je on uklonjen kad sam bila manja... ja sam operirala slijepo crijevo sa 8 godina i doktor je ti presutio da je greskom izvadio moj jahnik.... da ne pricam koliko ginekologa sam promjenila kroz sve ovo vrijeme.... zivim u njemackoj vec 3 godine ali ipak idem sljedecu tjedan kod dr Poljaka u split na prvi pokusaj inseminacije... muzev spermiogram odlican tako da se nadam da ce uspjeti :)
victoria Ajme... da doktor presuti takvu stvar... ne mogu vjerovat. Drzimo ti fige da bude uspjesna 🤞🤞🤞
Meni poceo iscjedak tak da ocekujem m sutra. Taman 14.dan.
nemasekirancije cekamo dobre vijesti 🤞🤞
victoria omg...taj doktor(zapravo nije doktor) je katastrofa...taj je kupio licencu...boze sacuvaj,pa to nije mala greskica sta je on napravio😯😯😯
sretno s postupkom,neka bude uspjesan🤞
Bluegirl zao mi je jaakoo...a bas sam opet imala osjecaj da ce vam uspjet😢
A mozda ti je implantacijsko...sjecas se kako se vi mene prosli mj tjesile i bodrile da je to impl.a ne m.ja se ipak jos nadam za tebe..😘
nemasekirancije sretno i tebiii...drzim figeee🤞🤞🤞
A mislim da je prekasno za impl jer taman sutra trebam dobit a prema ovom sada izgleda da bum vec danas. Ma trebala sam odmah na ivf jer kod mene nikad ne ide nista lagano. Za sve se trebam mucit pa izgleda da ce i s ovim bit tako. Pricekat cu sutra pa cu nazvat i dogovorit konzultacije da vidimo kakv je plan za dalje i kad mozemo krenut. U pravilu jedva cekam ivf da vidim dal opce imam jajnih stanica u folikulu i ako imam dal se opce oplode i razvijaju dalje. Jer vjerujem da je ili su folikule prazne ili se zametak ne razvija pravilno. Pa bar da na to dobijem odgovor.
Hej cure! Evo proslo je i to. Prvo su mi napravili uzv, folikul je jos bio tamo (rekla je dr da je izgledao kao pred pucanje), kad je MM obavio svoje, nakon jedno 1h su me pozvali u salu. Ne boli stvarno nista, manje neg brisevi. Rekla nam je da pokrimo jos veceras. I onda da pijem folnu i utrogestan (3×1). Utrice da stavljam vaginalno, a ovaj srednji da popijem (da se obavezno prije najedem jer mi moze biti zlo). Jajnici me bole jos uvijek, danas i jucer su me jace. Nadam se da sam dovoljno te stoperice stavila i da ce fkt puknut danas lol.
Kak su vas boljeli jajnici, ako jesu? Jeste utrice stavljali, kak ste se osjecali nakon njih?
A mislim da je prekasno za impl jer taman sutra trebam dobit a prema ovom sada izgleda da bum vec danas. Ma trebala sam odmah na ivf jer kod mene nikad ne ide nista lagano. Za sve se trebam mucit pa izgleda da ce i s ovim bit tako. Pricekat cu sutra pa cu nazvat i dogovorit konzultacije da vidimo kakv je plan za dalje i kad mozemo krenut. U pravilu jedva cekam ivf da vidim dal opce imam jajnih stanica u folikulu i ako imam dal se opce oplode i razvijaju dalje. Jer vjerujem da je ili su folikule prazne ili se zametak ne razvija pravilno. Pa bar da na to dobijem odgovor.
😏
Onda ti zelim da ti sto prije prodje i da krenes dalje u novi postupak 💕
Sortiraj odgovore
Najstariji