Hej...jel neka od vas dobila neke upute kojih se morala pridrzavati dan dva prije ili iza inseminacije za sebe i partnera ili? :)
Hej…jel neka od vas dobila neke upute kojih se morala pridrzavati dan dva prije ili iza inseminacije za sebe i partnera ili? :)
Mi smo vecer prije stoperice dobili uputu da imamo odnos, kao i to jutro. A od stoperice do inseminacije apstinencija.
Nemasekirancije a nakon inseminacije?
Citala sam da npr da muskarci dva dana prije inseminacije se ne smiju baviti sportom, alkohol ni pod razno i slicno...
Ja sam isprobala lh trakicu ujutro prije inseminacije i obje crtice su se jako vidjele, nikad mi nije druga bila tak jaka. Rekla je doktorica da je to zbog stoperice. Nama je rekla navecer odnos, u noci stoperica i onda nista do postupka. A poslije je rekla da mozemo normalno imat odnose unatoc utrogestanu. I drugo nista. Mozes sve normalno radit, rekle su da nema smisla nis posebno mirovat. Ja mogu rec da prvi put nisam mirovala, bas suprotno, a ovaj sam vise pazila da se ne naprezem il dizem nesto tesko i da stvarno nema nikakve veze. Ak se primi primi se, a ako ne kao u mom slucaju nebi se primilo tak ionak dal lezala il planinarila. 😉
Ja sam isprobala lh trakicu ujutro prije inseminacije i obje crtice su se jako vidjele, nikad mi nije druga bila tak jaka. Rekla je doktorica da je to zbog stoperice. Nama je rekla navecer odnos, u noci stoperica i onda nista do postupka. A poslije je rekla da mozemo normalno imat odnose unatoc utrogestanu. I drugo nista. Mozes sve normalno radit, rekle su da nema smisla nis posebno mirovat. Ja mogu rec da prvi put nisam mirovala, bas suprotno, a ovaj sam vise pazila da se ne naprezem il dizem nesto tesko i da stvarno nema nikakve veze. Ak se primi primi se, a ako ne kao u mom slucaju nebi se primilo tak ionak dal lezala il planinarila. 😉
Evo meni je sad popodne bio bas jaki peek ko nikad do sad. Isto i jaki egg. Pretpostavljam da je to od stoperice! Sutra inseminacija.
Cekamo 14ti s tobom ;)!
Ma nis od toga. Ak se danas ne vidi nebu ni u srijedu, tad mi je 14.
Da taj pik ti je od stoperice. Pitala ja doktoricu jer me zanimalo a i htjela sam vidjet kak izgleda bar neki test pozitivan 😂😂 salim se, al zanimalo me kak izgleda taj pik o kojem svi pricaju. 😊
Drzim fige za sutra, javi kak je proslo 😘
Sortiraj odgovore
Najstariji