Inseminacija

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • nemasekirancije
    15. Rujan 2018. 15:43

Drzi se draga brzo ce to proci :)! Drzim ti fige jako!!!

Bluegirl
    15. Rujan 2018. 16:55

Hvala puno 😘

• nemasekirancije
    17. Rujan 2018. 11:00

Jeste piskile kad lh dan nakon stoperice?

• victoria
    17. Rujan 2018. 18:36

Hej...jel neka od vas dobila neke upute kojih se morala pridrzavati dan dva prije ili iza inseminacije za sebe i partnera ili? :) 

• nemasekirancije
    17. Rujan 2018. 18:49

victoria

Hej…jel neka od vas dobila neke upute kojih se morala pridrzavati dan dva prije ili iza inseminacije za sebe i partnera ili? :)

Mi smo vecer prije stoperice dobili uputu da imamo odnos, kao i to jutro. A od stoperice do inseminacije apstinencija.

• victoria
    17. Rujan 2018. 18:55

Nemasekirancije a nakon inseminacije?
    Citala sam da npr da muskarci dva dana prije inseminacije se ne smiju baviti sportom, alkohol ni pod razno i slicno... 

Bluegirl
    17. Rujan 2018. 18:57

Ja sam isprobala lh trakicu ujutro prije inseminacije i obje crtice su se jako vidjele, nikad mi nije druga bila tak jaka. Rekla je doktorica da je to zbog stoperice. Nama je rekla navecer odnos, u noci stoperica i onda nista do postupka. A poslije je rekla da mozemo normalno imat odnose unatoc utrogestanu. I drugo nista. Mozes sve normalno radit, rekle su da nema smisla nis posebno mirovat. Ja mogu rec da prvi put nisam mirovala, bas suprotno, a ovaj sam vise pazila da se ne naprezem il dizem nesto tesko i da stvarno nema nikakve veze. Ak se primi primi se, a ako ne kao u mom slucaju nebi se primilo tak ionak dal lezala il planinarila. 😉

summer4
    17. Rujan 2018. 19:21

Bluegirl kad je ono tebi 14.?

• nemasekirancije
    17. Rujan 2018. 19:27

Bluegirl

Ja sam isprobala lh trakicu ujutro prije inseminacije i obje crtice su se jako vidjele, nikad mi nije druga bila tak jaka. Rekla je doktorica da je to zbog stoperice. Nama je rekla navecer odnos, u noci stoperica i onda nista do postupka. A poslije je rekla da mozemo normalno imat odnose unatoc utrogestanu. I drugo nista. Mozes sve normalno radit, rekle su da nema smisla nis posebno mirovat. Ja mogu rec da prvi put nisam mirovala, bas suprotno, a ovaj sam vise pazila da se ne naprezem il dizem nesto tesko i da stvarno nema nikakve veze. Ak se primi primi se, a ako ne kao u mom slucaju nebi se primilo tak ionak dal lezala il planinarila. 😉

Evo meni je sad popodne bio bas jaki peek ko nikad do sad. Isto i jaki egg. Pretpostavljam da je to od stoperice! Sutra inseminacija.
    Cekamo 14ti s tobom ;)!

Bluegirl
    17. Rujan 2018. 20:18

Ma nis od toga. Ak se danas ne vidi nebu ni u srijedu, tad mi je 14. 
    Da taj pik ti je od stoperice. Pitala ja doktoricu jer me zanimalo a i htjela sam vidjet kak izgleda bar neki test pozitivan 😂😂 salim se, al zanimalo me kak izgleda taj pik o kojem svi pricaju. 😊 
    Drzim fige za sutra, javi kak je proslo 😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.