Inseminacija

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bluegirl
    20. Rujan 2018. 09:28

Kroz kaj sve prolazimo nije ni cudo da zelimo sto rpije saznat jel ima nesto u trbuhu ili ne 😁 
    Mene uzasno strah ivf, tocnije aspiracije. Nebi htjela previse izostat s posla, samo dvije frendice znaju kaj se dogada, ostale kokosi nemaju pojma i tak bi htjela da ostane, a strah me da necu moc ic radit dulje od dan dva. Jedva cekam konzultacije da cujem kak to sve ide. 

summer4
    20. Rujan 2018. 10:10

Bluegirl

victoriau sto se vise blizi dan kad trebam dobit m sve sam nervoznija i nikak docekat da mogu radit test 😂
    summer4 a jesi mozda radila jos kakve pretrage ili nesto sad prije ivf/icsi? Ja nisam pametna, dal da trazim da nesto radimo ili ne kad su nam svi nalazi ok. A opet izgleda da nekaj nije ok ak nema ni trudnoce. A kaj se m tice, prije dok nisam pratila imam osjecaj da je dolazila ful brzo a sad kad ju trebam da dode sad ko da ju mjesecima cekam 😣 tak da mi je sve jasno. Nikad na zelenu granu 😞

Nisam nista posebno radila...samo su meni i mm vadili krv za neki genetski test/analiza kromosoma...i to je to...
    Ja ne mogu vise, izludjujem samu sebe s tim cekanjem😭😭😭 sad nikako da dodje,a dok nije trebala doc onda je i uranila😤😭
    Trebala bi dobit za dva dana,a meni jos niiiiissst,ni sise me ne bole nit nist😭😭😭😭

• victoria
    20. Rujan 2018. 11:43

Joj sve smo neke napete cini mi se da cemo mi svi na psihijatriju a ne na ginekologiju 😅😅
    Ja sam danas sva nervozna valjda i od ovih hormonskih tableta pa me to sve poremetilo 🤨🤨 

Bluegirl
    20. Rujan 2018. 15:08

summer4 polako doci ce. Nemoj se stresirat. Meni isto ovaj mjesec nista, po nicem nebi znala da ce doc. Cice me ni najmanje nisu bolile. 
    victoria imam ja vezu u Vrapču ako ce nam trebat, mjesto na psihijatriji, tablete il kaj vec 😂😂😂
    Samo polako. Mene panika uhvatila zbog injekcija koje cu si morat davat a jos nisam ni krenula u sve to 😂😁 

summer4
    20. Rujan 2018. 15:55

Ah,nadam se😑
    Hahaha,sad si ko ja u vezi injekcija😂😂😂 ja sam vec sve na yt pregledala u vezi toga🤣🤣🤣
    Ma mozemo mi to...
    A nista onda javim se ak ne dobim do kraja mj da mi sredis neke tablete ili cak i koju sobicu tamo🤣🤣🤣🤣

hejbaburibu
    20. Rujan 2018. 17:28

Pozdrav svima! Čitam vaše postove, smijem se i plačem s vama jer me uskoro sve to čeka. Želim svima puno sreće u ostvarenju vaših snova 😊
    Idući ciklus trebala bi na inseminaciju a doktor me prethodno uputio da obavim HSG. Imate li iskustva s tom pretragom? Može li se nakon nje odmah u postupak ili se treba čekati idući ciklus?

DG: ja: sekundarna amenoreja, terapija Femoston 2/10 između postupaka mm: ok
    11/2018: stimulacija Gonalima 25-75IU, IUI, neuspješno
    04/2019: stimulacija Bemfola 150-225IU + Cetrotide, IVF, bez transfera
    09/2019: stimulacija Gonal + Menopur + Cetrotide, 7js, IVF, bez transfera
    01/2020: stimulacija Gonal+Menopur+Cetrotide, 3js, IVF; bez transfera
    07/2020: Pergoveris 300+cetrotide; 1js; IVF bez transfera

summer4
    20. Rujan 2018. 18:48

Dobro dosla i zelim ti puuunoooo srece,uspjeha,snage i dobro se naoruzaj strpljenjem😉
    A sta se tice tvog pitanja,to ce ti druge cure odgovorit i pomoc...💛

summer4
    20. Rujan 2018. 19:44

hejbaburibu ok,ja sam se malo pogubila😂😂😂
    Bila sam i ja na HSG...bolilo me,al nista strasno..onak neugodna bol kao kod menstruacije,moze se izdrzat😉
    Ja nisam trebala cekati jer sam to obavila prije nego sam trebala dobit,radila sam pocetkom mjeseca,a m sam trebala dobit sredinom mj,tako da mi se bas poklopilo pa nisam morala nista cekat...a kako je kod drugih cura bilo,neznam...
    I ja sam taj pregled radila kod njih u klinici pa se nisam morala negdje narucivat i cekat na red..neznam kako to ide kod tebe? Dal moras ic negdje drugdje ili radis kod njih i dal se ceka na red? 🤔

• nemasekirancije
    20. Rujan 2018. 19:45

hejbaburibu

Pozdrav svima! Čitam vaše postove, smijem se i plačem s vama jer me uskoro sve to čeka. Želim svima puno sreće u ostvarenju vaših snova 😊
    Idući ciklus trebala bi na inseminaciju a doktor me prethodno uputio da obavim HSG. Imate li iskustva s tom pretragom? Može li se nakon nje odmah u postupak ili se treba čekati idući ciklus?

Imam ja :)! Samo vu ti reci da ne citas previse forume jer ce te samo u0lasiti hehe. Ugl da boli jako, to je cinjenica. Al nista sto se nefa prezivjeti. Ja sam isla 2 ciklusa nakon nje na inseminaciju, preorucuje se probati prirodno malo nakon nje jer su sanse puno vece. Ali koliko sam cula mozes odmah ici isti mjesec.

Hahahaahahaha def ce nam trebat ta soba u vrapcu cure moje :)! Draga pod aspiracija si mislila na punkciju jel? Meneee je te punkcije najviseeee strah. A jos na vv-u je rade bez anestezije. Ja neznam kak se to prezivi :)

Bluegirl
    20. Rujan 2018. 19:50

Pozdrav! Ja sam ti radila hsg al ne mozes taj ciklus u postupak. To se radi nakon sto ti zavrsi m a prije ovulacije, u toku tih par dana. E sad koji je tocno razlog toga se vise ne sjecam. Nakon kaj to obavis i ako je sve ok mozes sljedeci ciklus u postupak. Drzim fige i tu smo za bilo koja druga pitanja 😉🤞
    summer4 i ja sam danas gledala kak se daju i pripremaju te injekcije zato me i uhvatila panika. Bolje da nisam gledala. Mozda da ja za svaki slucaj nama uzmem koju tableticu? Za lakse davanje injekcija. 😂😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.