u utorak sam bila otvorena 1,5 cm, ali bez ikakvih naznaka trudova... niti ih sad osjecam.. cim nesto malo osjetim nadam se da jesu, ali nista :( sad sam malo previse opterecena s tim ind.porodom pa samo na to mislim .
razumijem da je svakome drugacije, ali ne mogu si pomoci ne ispitivati iskustva :) meni dvije bliske osobe su bile na ind.porodu, otvaranje je trajalo 12, 13 sati... bolno, bez pauze bal bla... jako mi grozno zvuci!
to si i ja mantram cijelo vrijeme i govorim da cu samo na to misliti kad pocnu bolovi!!!
hvala ti na ovom pozitivnim poticajima, trenutno mi bas to treba, samo se bediram citajuci i slusajuci losa iskustva, dosta je bilo jedva cekam svog malca i samo je to bitno, da sve prode ok i bude zdrav i veseo
Sandra, iskreno se nadam!!! samo nek se otvaram sto vise haha!!! ma moja je frendica otisla na inducirani sa 1,5 cm i nis joj to nije znacilo, otvaranje je trajalo i trajalo saaaatima!!! znam da je sve individualno!! ali utjesnije bi zvucalo da se brzo otvarala kao ti
Ja sam otišla na inducirani otvorena 4-5cm... I jako sam se brzo otvarala, ali je stalo na 8cm. Tako da sam išla na carski na kraju. Ali ne mora značiti da ce otvaranje dugo trajati, kazem, kod mene je išlo brzo do jednog trenutka... Samo bez brige, bit ce to sve dobro!
Krešimir 19.08.2014. <3
pa da, ocito nema pravila! a na kraju je bitno samo da sve dobro zavrsi!
hvala Marija
Sortiraj odgovore
Najstariji