Moja cura je rođena na drip u 41.tjednu trudnoće..došla sam dan prije s laganim trudovima i bila sam pol članka otvorena,ostavili su me u bolnici jer je termin prošao..preko noći se trudovi smirili i ujutro su počeli u leđima(koji su me između ostalog i očistili,hvala im na tome)..tako sam prohodala cijeli dan..navečer u sedam me dok.spojio na ctg,otvorena 3 cm,doktor probušio vodenjak,spojio na drip i moj anđel je došao u 23:55,tako je doktor i prognozirao..prilično sam uska pa ju je mora namještati u pola,prd kraj su me reznili,ali da budem iskrena neznam da sam osjetila od trudova...ne mogu reći da je ugodno i stvarno pred kraj postane bolno,sa jako mali stankama,ali uistinu sve prođe kad primiš bebača u ruke..nisam ni osjetila kad me je šivao jer sam tražila da mi bebu stave na prsa...rodila se sa 3350gr,duga 50cm..Svaka je od nas različita i ima drugačiji prag boli,ali sve smo prživile i ti ćeš..samo naprijed i bez straha...
Život je plamen koji uvijek gori, ali se ponovno zapali svaki put kad se dijete rodi.
razmisljam o epiduralnoj ako zavrsim na induciranom kako su me narucili za 5 dana... sto vi mislite?
za prirodni porod nisam planirala epi., zato se nisam o tome ni posebno informirala, ali sada slusajuci i citajuci iskustva nakon ind.poroda ozbiljno razmisljam o epi!
Ja sam već jednom pisala na ovu temu...cure nije svima tako strašno,ja sam bila dva puta na induciranom porodu bez epiduralne i nije bilo strašno....prvu sam rodila za 2 sata,a drugu za 45 min..samo hrabro i mislite pozitivno
https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png
sorry, nisam vidjela tvoju pricu.. kako ide postupak kod ind.? jesu ti trudovi bili cijelo vrijeme jednake jacine bez pauze kako svi kazu??
oba dva poroda su mi bili skoro identični ,došla sam 4 prsta otvorena sa laganim trudovima,prekinuli su mi vodenjak i stavili na drip...trudovi su mi bili jaki al sam imala pauzu između trudova..najjači su mi bili neposredno prije samog izgona,možda zadnja tri truda
https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png
a tako... vjerojatno puunoo znaci to sto si vec bila dosta otvorena i sa svojim trudovima... puno duze traje kad indukcija krene od pocetka kad je zena jos zatvorena, tada nema sanse da se otvori za 2 sata... nazalost! :)
Sortiraj odgovore
Najstariji