Inducirani porod

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kleaiva
    10. Studeni 2014. 19:27

Ma bit će sve ok Dada...dobro da su te pustili =) 
    Mene živcira Merkur..tamo te puste da preneseš 10 dana i onda obavezno indukcija...tako sam rodila prvo dijete ali nije bilo tako strašno =) 
    Ovaj put se ipak nadam da neću prenijeti... =)

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

renata6
    10. Studeni 2014. 20:15

Dada sretno sutra!

tena123
    10. Studeni 2014. 20:20

dada sretno i valjda se čujemo uskoro u rodama, gdje ćeš nam ispričati kako je to za tebe bio mačji kašalj

Pilici
    13. Studeni 2014. 22:07

Cure koja ima iskustva sa ricinusovim uljem? Dobila sam veceras i moram ga u ponoc popit a u 5 ujutro imam klistir, otvorena sam 2cm, rekli su mi sutra ponoci da cu to dobit i da ce mi onda busit vodenjak pa drip..iskrice jesu tebi dali da to pijes??
    Dada ima novosti??

zebrica

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.