Inducirani porod

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tena123
    07. Studeni 2014. 14:22

dada iskreno se nadam da će ti počet porod i prije tog pregleda..
    mogu mislit kako ti je, znam da nije ista ni slična sitvacija ali ja tako sinoć ležim i razmišljam pa ja ću rodit idući mjesec, kada sam shvatila koliko je to blizu, uhvatila me takva panika, teško je opisat taj osjećaj, ali baš sam se osjećala prestravljeno, htjela bi nekako pobjeći od toga, vjerujem da je sada tebi tako samo u vezi indukcije.
    smirila sam se u međuvremenu ali se bojim da me tako nešto ne uhvati u ključnom trenutku, iako sam i ja baš kao i ti jedna od onih koja vjeruje da kako si sam složiš to u glavi da će ti tako i biti. zato se pokušavam opustit jer strah samo šteti.
    Probaj radit nešto što te opušta i polako si vratit pozitivu, a tko nam garantira na kraju da je porod lakši kad krene sam od sebe, nikad ne znaš tako da to i nije toliko strašno kako ti sad izgleda, i ne znači da ti ne može proći i bolje nego prirodno, opusti se i probaj se riješit straha, možeš ti to

Pilici
    07. Studeni 2014. 22:13

Dada drzi se draga, nadam se da ce ti se do tad pokrenut tvojim trudovi..jel seces skaces po lopti..??

zebrica

Dada32
    07. Studeni 2014. 22:18

Hvala vam cure!  
    Aktivna sam sto na sat u zdnjim tjednima, ali malac to ne kapira ni malo.

renata6
    08. Studeni 2014. 10:19

Dada isti slučaj je bi kod mene, nema spuštanja, nema trudova, ničega, evo napisat ću ti da ide prvo gel, dobiješ protiv bolova što želiš iako meni nije ni trebalo, jer i dalje nije bilo pomaka, ne muće te nego te promatraju, ukoliko s gelom krene onda ide drip ali ne prije nego što si bar par cm otvorena, znači i dobiješ ti one prve trudove, u principu onda kreće kao prirodno uz malu njihovu pomoć, ako ako nema nikakvog pomaka nakon prvog gela, dobiješ drugi, a onda ako se stvarno ništa ne dešava onda ideš na carski. Vjeruj mi cijeli dan sam provela u rađaoni i bilo je izdržljivo, možeš i hodati, i sjediti nisi cijelo vrijeme u krevetu i stvarno malo malo dolazete te pogledati. Tako da nije prestrašno!
    Drž se i držim fige da ipak krene prirodno!

mommy4
    10. Studeni 2014. 12:24

koja bolnica?

Tina0208
    08. Studeni 2014. 10:31

dada slazem se s tenom... samo hrabro..
    premda mi nikako nije jasno zasto vec sad dizu paniku.. meni je to ipak prerano za indukciju..

Laura 21.08.2014 :-*

Dada32
    08. Studeni 2014. 11:49

Renata i Tina, hvala, malo ste me ohrabrile. Vidjet ćemo sutra što će mi reći. 

renata6
    08. Studeni 2014. 20:23

Dada

Renata i Tina, hvala, malo ste me ohrabrile. Vidjet ćemo sutra što će mi reći. 

Bit će sve to ok, razmišljaj samo kako ćeš uskoro imati svoju bebicu pokraj sebe ovako ili onako, i žene koje su rodile prirodno su žive i one koje su imale indukciju su žive i one koje su imale carski su žive, znam da sad zvučim ko neka baba od 80 i kusur godina ali hoću reći  sve se izdrži ma kako ružno bilo a i napominjem ono što te čeka donosi ti najveću sreću u životu i nikakva muka tu sreću ne može pokositi zato hrabro naprijed i držim fige da bude najbolje kako si ti zamišljaš!!!

LuKi5
    08. Studeni 2014. 12:56

Ako je sa zdravstvene strane sve u redu s tobom I bebom vjerojatno ti nece forsat indukciju vec ce te ostaviti u bolnicu pod njihov nadzor. I ukoliko ne bude pomaka ce ti tek napraviti indukciju.

14.06.2014. L ♥

kleaiva
    10. Studeni 2014. 10:15

Dada, ima li što novo??? 
    Što se na kraju dogodilo jučer?

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI