Imena za bebe

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DarijaZ
    25. Travanj 2014. 13:14

Bjap & MarijaŠ, hvala cure, al zbilja je to tako...oguglala sam na neke stvari  koje su me prije zamarale, sama sebi se cudim 

bjap
    25. Travanj 2014. 13:48

Hahahah, još sam jučer htjela napisati da jedino Val Kilmera znam jer je glumio Jima Morrisona u filmu o Doorsima pa mi je to ok. To ti ljudi govore jer ne znaju ni jednog Vala.

Meni je onda super, ja kažem da ne znam ime, i onda ljudi odustanu, uglavnom. Ili krene rasprava koja mene uopće ne zanima jer mi se uopće ne sviđa godtovo ni jedno ime osim Adriana i Davida.

DarijaZ
    25. Travanj 2014. 15:12

Eto na! nije po Valu Kilmeru
    mozda da ga nazovemo Jim, oboje volimo Doorse, haha

inace, sad sam nesto kopala po netu, znacenje ime Val je snaga/ hrabrost...nisam to imala pojma, sad mi je jos i vise svidja

bjap
    25. Travanj 2014. 20:22

Ma znam da nije po Val Kilmeru. Hvala na objašnjenju značenja, mm voli imena da imaju tako snažno značenje, iako nije baš za ovako nama neobična. Ti svog nazovi Val, ja ću Jim, pa nek se narod pojede 

medsr
    26. Travanj 2014. 13:27

evo da se i ja pohvalim izborom...čekamo dečka,a favoriri su nam Damjan,Domagoj,Petar,Dorijan ili Jan...naravno da se ne možemo dogovoriti...začudo na početku trudnoće smo imali sto prijedloga za curicu,ali dok je dr.rekao da bude dečko imena niotkuda...

koala123
    26. Travanj 2014. 19:34

meni se svidjaju neobicna imena.. moj muz ima neobicno ime ali smo sina ipak odlucili nazvati malo klasicnije-Dominik. a kaj se najneobicnijih imena koja sam cula tice, moja susjeda ima sina Zorbu i kceri Fridu i Billy. Frida mi je bila izbor za curicu:) naravno da su je odgovarali od toga, ali se nije dala i svaka joj cast

fly_7
    26. Travanj 2014. 20:38

Evo nekoliko prijedloga za one koji vole neobična imena ili imena koja nisu tako česta - ja sam o njima razmišljala :-)
    Za dječake: Emil, Ian, Jona, Neo
    Za djevojčice: Vilena, Zoja, Zola, Flora, Lota, Ava, Nola, Nora, Iris, Iskra, Blanka, Talija, Kala, Gala

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.