Bjap & MarijaŠ, hvala cure, al zbilja je to tako...oguglala sam na neke stvari koje su me prije zamarale, sama sebi se cudim
Hahahah, još sam jučer htjela napisati da jedino Val Kilmera znam jer je glumio Jima Morrisona u filmu o Doorsima pa mi je to ok. To ti ljudi govore jer ne znaju ni jednog Vala.
Meni je onda super, ja kažem da ne znam ime, i onda ljudi odustanu, uglavnom. Ili krene rasprava koja mene uopće ne zanima jer mi se uopće ne sviđa godtovo ni jedno ime osim Adriana i Davida.
Eto na! nije po Valu Kilmeru
mozda da ga nazovemo Jim, oboje volimo Doorse, haha
inace, sad sam nesto kopala po netu, znacenje ime Val je snaga/ hrabrost...nisam to imala pojma, sad mi je jos i vise svidja
Ma znam da nije po Val Kilmeru. Hvala na objašnjenju značenja, mm voli imena da imaju tako snažno značenje, iako nije baš za ovako nama neobična. Ti svog nazovi Val, ja ću Jim, pa nek se narod pojede
evo da se i ja pohvalim izborom...čekamo dečka,a favoriri su nam Damjan,Domagoj,Petar,Dorijan ili Jan...naravno da se ne možemo dogovoriti...začudo na početku trudnoće smo imali sto prijedloga za curicu,ali dok je dr.rekao da bude dečko imena niotkuda...
meni se svidjaju neobicna imena.. moj muz ima neobicno ime ali smo sina ipak odlucili nazvati malo klasicnije-Dominik. a kaj se najneobicnijih imena koja sam cula tice, moja susjeda ima sina Zorbu i kceri Fridu i Billy. Frida mi je bila izbor za curicu:) naravno da su je odgovarali od toga, ali se nije dala i svaka joj cast
Evo nekoliko prijedloga za one koji vole neobična imena ili imena koja nisu tako česta - ja sam o njima razmišljala :-)
Za dječake: Emil, Ian, Jona, Neo
Za djevojčice: Vilena, Zoja, Zola, Flora, Lota, Ava, Nola, Nora, Iris, Iskra, Blanka, Talija, Kala, Gala
Sortiraj odgovore
Najstariji