Eh moji su decki Viktor i Antonio moje dvije velike ljubavi,a sad u ovoj trudnoci za muska je imena zaduzen moj muz a za curice sam ja i sad ja zelim ako bude curica da se zove Anamarija a muz za decka je izabrao dva imena jos se premislja Fran ili Roberto.
Eh moji su decki Viktor i Antonio moje dvije velike ljubavi,a sad u ovoj trudnoci za muska je imena zaduzen moj muz a za curice sam ja i sad ja zelim ako bude curica da se zove Anamarija a muz za decka je izabrao dva imena jos se premislja Fran ili Roberto.
Fran :) Predivno, imamo Frana u obitelji i zovemo ga Franja od milja :)
Ej Beag ja se nadam da barem ovaj put nam nece trebat musko ime ja se nadam curici.
znam znam!!!! bit ce, rekla sam ti vec!!! samo komentiram ime!! mi smiljamo i muska i zenska jer ne znamo jos.... a i ja se jos nadam curki!
Mi čekamo curku i već ju zovemo po imenu - Neva :)
Za dečka uopće nismo imali ideje, meni se sviđa Jakov i Oliver, ali suprugu ne pa smo malo bili zapeli. A za curu su još opcije bile Nina i Lili, ali Neva je od početka bila favorit...
Neva mi je super ime! ja sam navijala za to ime ako bude curica, ali R nije bio bas odusevljen
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji