Hvala vam na pomoći.
LIDIJAK77 meni se sviđa Vilim, a od muških su mi još lijepa imena Jakov,Gabrijel,Andro...
BEAG moj prvi izbor je Vida al se mom mužu baš ne sviđa pa ako me jako razljuti prije poroda bit će Vida!!
CAROLLA2404 još od nekad mi je ime Mia jako lijepo no pošto ih ima u mojoj familiji morali smo ga otpisat.
CEDEVITA sviđa mi se Noa-kratko i slatko!
DARIJAZ moram priznat da nisam čula za ime Val al mi je baš zvučno i posebno...a znaš kak se kaže: "pusti selo neka priča"
Uglavnom moj je favorit Vida,mom mužu Maša a opet ako se rodi 25.07. bit će Katja po njegovoj mami koja nažalost nije s nama više i neće uživat u svojoj unuci (tad je njen rođendan).
Marta nam je zamjena za Mašu a Gita za Vidu ako dosade do termina.
uf...slatkih briga...
5ra ;)
Joj 5ra meni se svidja hrpa imena zato i mijenjam svako malo
O curici i ne razmisljam tako da ako ispadne da bude cura imat cu jos vecih muka Iako je muzu favorit Masa.
Hm, Noa!! Zaboravila sam na to ime. Mi se ne možemo dogovorit. Ja sam od srednje htjela da sin bude Adrian ili David (David otpao zbog raznih razloga), a mm ne želi ni čut za Adriana. On bi da bude Petar, a ja bih malog prva zvala Pero ili Perica, a i brat ima nećaka Petra sa ženine strane. Uglavnom, i dalje smo u potrazi, za nečim kratkim jer je prezime dugačko i manje neobičnim da ne odudara previše od prezimena.
DarijaZ, Val mi je ok. Pusti okolinu, naviknut će se
Mi smo već odabrali ime za curicu i za dečka pošto još uvijek ne znamo spol bebe. Ako bude curica zvat će se Lea a ako bude dečko vjerojatno Nikola. :)
Sortiraj odgovore
Najstariji