Imena za bebe

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DarijaZ
    24. Travanj 2014. 13:29

bjap, ne zamaram se ja uopce okolinom...cak su mi postale zabavne njihove reakcije tipa " "nećes valjda dijete nazvat Val?! pa kakvo je to ime?"  i slicno....prije bi se vjerojatno zamarala s time, al od kad sam trudna nesto se promjenilo i mene jednostavno boli dupe

cedevita2
    24. Travanj 2014. 15:10

bjap,

ne sikiraj se,odlučit ces vec nesto,najvaznije je da se vama sviđa,a ostale tko j…! 
    24. Travanj 2014. 15:36

Ja sam bas nedavno na svom blogu pisala o tim reakcijama okoline na ime koje neki par odluci dati djetetu. Moj sin se zove Maksim i nismo naisli na odobravanje okoline. Ljudi nemaju pojma o nekim povijesnim cinjenicama, pa briju da smo pomodni i da smo dijetetu dali ime po Maksimu Mrvici. :-) A kad kazem da ce mi se kcer zvati Scania, e onda tek ljudski bezobrazluk i petljanje u tudja posla poprimi nevidjene razmjere. Ne dajte se smesti! Prst u uho i vozi po svom! :-)

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Tina0208
    24. Travanj 2014. 15:59

ProudMomy zar ja nisam u toku??? trudnica si???
    svida mi se ime Scania

Laura 21.08.2014 :-*

beag
    24. Travanj 2014. 18:00

slazem se da se ne treba obazirati na okolinu, to ime nosit ce nase dijete i treba misliti samo na njega. meni je najbitnije da mi ime sjedne i da ga nekako mogu povezati s tom nasom malom osobicom :) tako, jos nemamo ime..kad saznamo spol nadam se da ce biti lakse odluciti..

Tina0208
    25. Travanj 2014. 12:52

ProudMomy

Jao neeee! Ne jos, ali mozda uskoro… To si ja vibram da mi drugo bude curka hahaha!

ahaaa...vec sam mislila da nisam u toku... hehe... ajde neka ti je onda curica da imas parec...
    tak to kod nas vole reci...hihi

Laura 21.08.2014 :-*

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.