bjap, ne zamaram se ja uopce okolinom...cak su mi postale zabavne njihove reakcije tipa " "nećes valjda dijete nazvat Val?! pa kakvo je to ime?" i slicno....prije bi se vjerojatno zamarala s time, al od kad sam trudna nesto se promjenilo i mene jednostavno boli dupe
bjap,
ne sikiraj se,odlučit ces vec nesto,najvaznije je da se vama sviđa,a ostale tko j…!
Ja sam bas nedavno na svom blogu pisala o tim reakcijama okoline na ime koje neki par odluci dati djetetu. Moj sin se zove Maksim i nismo naisli na odobravanje okoline. Ljudi nemaju pojma o nekim povijesnim cinjenicama, pa briju da smo pomodni i da smo dijetetu dali ime po Maksimu Mrvici. :-) A kad kazem da ce mi se kcer zvati Scania, e onda tek ljudski bezobrazluk i petljanje u tudja posla poprimi nevidjene razmjere. Ne dajte se smesti! Prst u uho i vozi po svom! :-)
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
ProudMomy zar ja nisam u toku??? trudnica si???
svida mi se ime Scania
Laura 21.08.2014 :-*
slazem se da se ne treba obazirati na okolinu, to ime nosit ce nase dijete i treba misliti samo na njega. meni je najbitnije da mi ime sjedne i da ga nekako mogu povezati s tom nasom malom osobicom :) tako, jos nemamo ime..kad saznamo spol nadam se da ce biti lakse odluciti..
ProudMomy
Jao neeee! Ne jos, ali mozda uskoro… To si ja vibram da mi drugo bude curka hahaha!
ahaaa...vec sam mislila da nisam u toku... hehe... ajde neka ti je onda curica da imas parec...
tak to kod nas vole reci...hihi
Laura 21.08.2014 :-*
Sortiraj odgovore
Najstariji