Imena za bebe

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tyna24
    10. Kolovoz 2015. 18:09

ako se tiče Noa i Noah, meni je definitivno Noa ljepše
    Noel vam je isto slično... a isto je meni ljepo...

mi smo još uvijek na imenu Lukas, ali se več počeo uvlačiti u uži izbor Jakov
    do poroda budemo još 100x promijenili

• happyli
    11. Kolovoz 2015. 10:01

i Jakov je jako lijepo joj baš..možda do poroda ispliva još neko lijepo ime, pa se ne moram dvoumiti.

Tyna24
    14. Kolovoz 2015. 12:20

happyli, koje god ime izaberete, svako je posebno na svoj način
    ja budem svojem mužu pustila nek izabere na kraju sigurno, pošto nosim dečka

Pepita2109
    14. Kolovoz 2015. 12:54

Šta se tiče imena za bebu dragi i ja smo se još prije dogovorili da će on birati za dečkića, a ja za curicu    Dečkić će biti Dante, a curica Gabriela ili Rita 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

tarana
    14. Kolovoz 2015. 16:59

Mi jos ne znamo spol, sto se nadamo uskoro saznati sigurni smo za ime djecaka : Borna. 
    A ako bude djevojcica meni se jako svidja Lota, iako moj muz bas nesto nije za to ime. 
    On se nada da ce biti decko. 
    Prva djevojcica nam je Tara. 

Maja58
    15. Kolovoz 2015. 12:38

Pozdrac cure, evo da se i ja pridruzim tu, meni su lijepa imena Kristina, Karolina, i Katarina, ali se moja svekrva malo pravi i izokrece mi rijeci kao gdje ces dat karolina pitat ce ju tko ju je karo, i tako izmislha sa svakim imenom, htjela bi da se po njezinom djedu i tati i babi i mami daju imena, ja naravno nisam za a moj muz pogotovo on kaze sto ona svojoj nije tako davala, medjutim ja izgubila trudnocu i molila se svetoj Riti i obecala ako zatrudnim dok molim da ako budem imala kcer da ce se zvati Rita, i nakon 1 mj molitve zatrudnim :) sada cu brzo uci u 8 tjedan trudnoce, ali zbog tog imena Rita svekar i svekrva opet glume i govore gdje ces to dati govorit ce joj dodji da se ritas i kao Rita znaci guzica, jako me zivciraju sa izkrecanjem rijeci koje ja kazem.

》♡☆♡ svaki novi dan je novi pocetak ♡☆♡《👪

visnjass
    15. Kolovoz 2015. 13:37

Još se nije rodio tko je svima ugodio. Najvažnije da se ti i muž slažete a oni nek pjevaju borbene 

https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png

Pepita2109
    15. Kolovoz 2015. 15:09

Maja58 šta te briga šta se njima ne sviđa, nije se ni mojima svidjelo što je dragi odabrao ime Dante ako bude dečkić, pa nismo i nećemo odustati  tako da samo naprijed, ako se njoj sviđaju imena neka sebi promijeni ime 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.