ako se tiče Noa i Noah, meni je definitivno Noa ljepše
Noel vam je isto slično... a isto je meni ljepo...
mi smo još uvijek na imenu Lukas, ali se več počeo uvlačiti u uži izbor Jakov
do poroda budemo još 100x promijenili
i Jakov je jako lijepo joj baš..možda do poroda ispliva još neko lijepo ime, pa se ne moram dvoumiti.
happyli, koje god ime izaberete, svako je posebno na svoj način
ja budem svojem mužu pustila nek izabere na kraju sigurno, pošto nosim dečka
Šta se tiče imena za bebu dragi i ja smo se još prije dogovorili da će on birati za dečkića, a ja za curicu
Dečkić će biti Dante, a curica Gabriela ili Rita
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Mi jos ne znamo spol, sto se nadamo uskoro saznati sigurni smo za ime djecaka : Borna.
A ako bude djevojcica meni se jako svidja Lota, iako moj muz bas nesto nije za to ime.
On se nada da ce biti decko.
Prva djevojcica nam je Tara.
Pozdrac cure, evo da se i ja pridruzim tu, meni su lijepa imena Kristina, Karolina, i Katarina, ali se moja svekrva malo pravi i izokrece mi rijeci kao gdje ces dat karolina pitat ce ju tko ju je karo, i tako izmislha sa svakim imenom, htjela bi da se po njezinom djedu i tati i babi i mami daju imena, ja naravno nisam za a moj muz pogotovo on kaze sto ona svojoj nije tako davala, medjutim ja izgubila trudnocu i molila se svetoj Riti i obecala ako zatrudnim dok molim da ako budem imala kcer da ce se zvati Rita, i nakon 1 mj molitve zatrudnim :) sada cu brzo uci u 8 tjedan trudnoce, ali zbog tog imena Rita svekar i svekrva opet glume i govore gdje ces to dati govorit ce joj dodji da se ritas i kao Rita znaci guzica, jako me zivciraju sa izkrecanjem rijeci koje ja kazem.
》♡☆♡ svaki novi dan je novi pocetak ♡☆♡《👪
Još se nije rodio tko je svima ugodio. Najvažnije da se ti i muž slažete a oni nek pjevaju borbene
https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png
Maja58 šta te briga šta se njima ne sviđa, nije se ni mojima svidjelo što je dragi odabrao ime Dante ako bude dečkić, pa nismo i nećemo odustati tako da samo naprijed, ako se njoj sviđaju imena neka sebi promijeni ime
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji