Cure, stize nam curaaaaa stigli rezultati Nifty testa, sve je u redu i stize mala Kira ili Aria. Muz vice Kira, cer vice Aria a svima nam se oba imena svidjaju. Betty i Boska, odmah mi se drage cim tako razmisljate hehehe
Cure, stize nam curaaaaa stigli rezultati Nifty testa, sve je u redu i stize mala Kira ili Aria. Muz vice Kira, cer vice Aria a svima nam se oba imena svidjaju. Betty i Boska, odmah mi se drage cim tako razmisljate hehehe
Navijam za Ariu..ne znam..jesi gledala seriju Igra prijestolja, al tamo je jedna curica zmaj, koja se zove Aria

😍 bas mi je drago sto je curica! Meni je i dalje Kira zakon,ali mi je drago sto ste se i vi obiteljski dogovorili za Ariu,meni ostaje Kira,a s njom jos jedna trudnoca
! Jer kod nas je i dalje decko,iako jos uvijek u meni postoji nada da su se dr zabunili! Bit cu sigurna tek kad rodim.
Malo smo tragali za muskim imenima i za sad postoji mogucnost da ce biti Vali ili Zaan....
<3<3<3 Karl <3<3<3

I meni je super Aria! Lunale vidjela sam da imaš termin na dan kad se moja curka rodila! Baš mi je to super vratiti se malo na trudnice i pogledati kako vi nove trudnice provodite dane
. Prisjetim se nostalgično starih dana...
I meni je super Aria!Lunale vidjela sam da imaš termin na dan kad se moja curka rodila! Baš mi je to super vratiti se malo na trudnice i pogledati kako vi nove trudnice provodite dane
. Prisjetim se nostalgično starih dana…
Bas mi se svidja datum, 18.06. :) I jedva ga cekam!

Ha, ha...da, morat ces pripaziti . Te dane se smiri i nemoj ništa raditi
! Meni je puko vodenjak jer sam išla brati trešnje...što možeš, proždrljiva trudnica
.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji