Imena za bebe

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lunale
    15. Prosinac 2015. 15:56

Cure, stize nam curaaaaa  stigli rezultati Nifty testa, sve je u redu i stize mala Kira ili Aria. Muz vice Kira, cer vice Aria a svima nam se oba imena svidjaju. Betty i Boska, odmah mi se drage cim tako razmisljate hehehe 

bettyboop_st
    16. Prosinac 2015. 20:53

Lunale

Cure, stize nam curaaaaa  stigli rezultati Nifty testa, sve je u redu i stize mala Kira ili Aria. Muz vice Kira, cer vice Aria a svima nam se oba imena svidjaju. Betty i Boska, odmah mi se drage cim tako razmisljate hehehe 

Navijam za Ariu..ne znam..jesi gledala seriju Igra prijestolja, al tamo je jedna curica zmaj, koja se zove Aria

Boška2
    30. Prosinac 2015. 21:32

Lunale

😍 bas mi je drago sto je curica! Meni je i dalje Kira zakon,ali mi je drago sto ste se i vi obiteljski dogovorili za Ariu,meni ostaje Kira,a s njom jos jedna trudnoca!  Jer kod nas je i dalje decko,iako jos uvijek u meni postoji nada da su se dr zabunili! Bit cu sigurna tek kad rodim.
    Malo smo tragali za muskim imenima i za sad postoji mogucnost da ce biti Vali ili Zaan....

<3<3<3 Karl <3<3<3

Tyna24
    17. Prosinac 2015. 18:37

Aria je preeeekrasno ime, navijam za to

Mary36
    17. Prosinac 2015. 20:04

I meni je super Aria! Lunale vidjela sam da imaš termin na dan kad se moja curka rodila! Baš mi je to super vratiti se malo na trudnice i pogledati kako vi nove trudnice provodite dane. Prisjetim se nostalgično starih dana...

Lunale
    17. Prosinac 2015. 20:38

Mary36

I meni je super Aria! Lunale vidjela sam da imaš termin na dan kad se moja curka rodila! Baš mi je to super vratiti se malo na trudnice i pogledati kako vi nove trudnice provodite dane. Prisjetim se nostalgično starih dana…

Bas mi se svidja datum, 18.06.  :) I jedva ga cekam! 

Mary36
    18. Prosinac 2015. 17:01

Ha, ha...da, morat ces pripaziti . Te dane se smiri i nemoj ništa raditi! Meni je puko vodenjak jer sam išla brati trešnje...što možeš, proždrljiva trudnica.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI