Ja iman samo za djevojčice inspiraciju. Npr. Pia, Ester.
29.8.2022. ➕
Naša se djevojčica zove Tena. A drugo još ne znamo što je, ali lijepo mi je Tia, Anea...a za dečka ne znaaaaaammm....
...everything happens 4 a reason...
eh da... vidite i same kolko je do poroda a mi još nemamo ime za bebača (muško)
zadnji mjesec nas je držalo Erik, a sad se više mužu ne sviđa. tak da nemam pojma kak bude se zvao...
ženska imena su puno ljepša i više ih ima za izabrati. muška su baš katastrofa...
Jedino musko ime za koje smo se oboje slozili bilo je Jan, inetrnacionalno je i zbog dvojezicnosti u kojoj zivimo bit ce super prihvaceno. Vec sad se svida cijeloj family, Za curicu je malo veci izbor i malo vise prepucavanja i natezanja.Posto jos ne znamo spol, imamo vremena za konacnu odluku
A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...
Nasa prva cura od skoro 14 godina se zove Luna. Uvijek mi je bilo smijesno kako su se to nasle ona i godinama najbolja joj prijateljica Stela!
Sad smo se nadali opet curici al dolazi nam izgleda decko :) toliko smo imali zenskih imena da se nas troje nismo mogli odluciti a za musko ime sada uh, tezak zadatak :) Godinama smo govorili da ako ikada dodje beba da ce muskic bit Bartul al nam vise nije drago to ime. Sad svaki dan lupnemo neko ime ali smo odlucili ako ne nadjemo nijedno da se svo troje slazemo, u tom slucaju ce bit jednostavno Dino.
mama102, pozdravljam tvoju Petricu, moju imenjakinju
Vidim da svi imaju problema s imenima za deckice,a ne samo mi kako sam mislila! Imam sineka zove se Karl,jedva smo izabrali ime jer jos tada smo imali ime za curicu,ali ne i za decka. Sada smo ocekivali curku,a ono opet deckic i imena nema...... Da je cura bila bi Kira! A zenskih imena zbilja ima punoooo lijepih!
<3<3<3 Karl <3<3<3
Evo smislili smo jos jedno zensko, Aria hahaha, ali muskog ni na vidiku! Radila sam onaj Nifty test, DNK... i danas je 8. dan, rezultati bi trebali doci svaki dan. Iako je ginekolog toliko siguran da je musko i to mi upisao u knjizicu, ovim testom se utvrdjuje i spol tako da ce on pokazati tocno jel zbilja decko ili cura. Naravno da su ovo sve slatke brige, najbitnije je da mi rezultati budu u redu.
Sortiraj odgovore
Najstariji