i ja imam nekoliko imena koja mi se sviđaju, ali niti jedno mi ne paše za ovo dijete. tako da nastavljamo s potragom dok i meni i mužu ime ne "zazvoni". imate vremena smisliti ime, kad se beba rodi onda ćeš vidjeti da li je to zaista njegovo ime.
Mi samo pricamo o zenskim imenima, iako jos ne znamo sta nosim. Za sada nam je jedno pri vrhu,al jos nije sigurno.
Mislim da je odabir imena samo na roditeljima,nikakve upadice ne dolaze u obzir. Ako se meni i suprugu neko ime svidja,prosto me ne brine sta drugi misle o tome!
Majo,koje bi ime tvoja svekrva,mozda svoje??? Te su mi najjace. Drzi se onoga sto ti i suprug odlucite.
Inace ta cascenja mi nemaju nikakog smisla,posebno ako je ime neko koje ce mi bas obiljezit dijete.
Evo i mene s nedoumicama. U prvoj trudnoći sam od 1.dana znala da će biti curica i odmah smo se odlučili za ime Ema. Sad sam trudna 17 tjedana i znam od 1.dana da je dečko što je potvrđeno već 13.tt i nikako smislit, iako sam imala ime za dečka od malena-Anton, ali mi nekako sad to više nije to. Prije par godina mi se počelo sviđati ime Jan. Moja familija je za Antona, a muževa za Jana. Još se nadam nekom trećem imenu koje će mi baš onako dobro zazvučati. Šta vi mislite? Svakako bih neko kraće ime, do max. 5 slova, a i da se nekako slaže sa sekinim imenom (npr. sveki mi se zove Gabriela, a njena sestra Jasenka šta mi nikako ne ide jedno s drugim).
i ja sam u prvoj trudnoći i nikako se nemožemo dogovoriti za ime... isto dečko...
za sad su nam imena : Jakov, Lukas, Ian, Teo, Mark, Ivano...
stvarno neznamo koje izabrati, ja mislim da budemo birali kad bude me vozio u bolnicu
Mi smo ime za dečka imali i prije nego kaj sam zatrudnila (ime je nasljedno i prihvatila sam jer mi se sviđa) i kao da smo znali da će biti dečko i to je to
Uglavnom, uz Božiju pomoć stiže nam Viktor
Tyna u našem društvu Mark će biti Marko a Ivano Ivica i samo ćeš se živcirati
https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png
da... Mark bude Marko... Ivano bude Ivica... Lukas bude Luka... Ian bude Jan... i baš me to živcira... i zbog toga neznamo izabrati... jer budu svi mjenjali ime
Meni je Viktor predivno ime i ja sam ga predložila mužu, ako bude dečkić, ali on baš i nije oduševljen. Dogovorili smo se oko imena za curku, Stela. :-) Sada samo da vidimo kojeg će spola biti bebica, dal je to riješeno ili moramo još smišljati imena. ;-)
2016. 👩🏼
2019. 👩🏼
2023. 🧒🏻
27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙
...u prvoj trudnoći smo imali poteškoća s biranjem imena, a tek sad...ideje nigdje...valjda ćemo nešto smislit...ima još vremena... :)
...kad sam prvi put bila trudna dečko je trebao biti patrik...a za curicu smo imali 100 verzija...kako se nismo mogli odlučit neko vrijeme su je naši počeli zvati dragana, dragana...neka od imena su bila karla, patricija, nika, petra... ostala je Petra :)
mama10
Sortiraj odgovore
Najstariji