Imena za bebe

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Gricko3
    28. Svibanj 2015. 08:40

Leni :)

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤

flora2
    28. Svibanj 2015. 11:01

Hvala vam!!  Sad su sva imena nekako izjednačena.  Već smo rekli da će biti Patrik i skoro ga počeli tako zvati, kad je dečko vidio Leni i meni se svidjelo.
    Jakov je moj prvi prijedlog, ali se dečku ne sviđa previše.  

Patrik ili Leni? Hm, čini mi se da nećemo skoro odlučiti.

Anci2225
    28. Svibanj 2015. 11:39

flora, moj frajer se zove Lucian, tak da ja glasam za Lucijan
    Ako hocete kracu verziju, izbacite j

Mary36
    28. Svibanj 2015. 12:40

Meni se sviđaju Borna i Jakov!

Mary36
    28. Svibanj 2015. 17:14

Da je, hrvatsko je, a opet nekako posebno. Zato mi se sviđa. Sretno s odabirom!

flora2
    29. Svibanj 2015. 09:58

Nažalost ne prolazi kod tate, zato što mu je to više za starije.. jeste li%  vi imale faze u biranju imena?
    Mi smo prešli sa 100 % Patrika na 100 % Lenija i sad smo u fazi 100 % Noe. Poludjet ću.. 

Branchi
    29. Svibanj 2015. 10:01

nisam citala prije postove, pa se mozda ponavljam, ali ako ste neodlucni, mozda ostavit tako 2 imena i onda kad vidite bebicu finalno odlucite. sigurno ce vam biti vise za neko ime :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.