Super uspjelo je! Pa ja počnem sve iz početka kad nešto mjenjam. Ovo staro izbrišem i zaljepim novo.
Ahaaa tako ću i ja onda!
Koliko je često ime Noa/ Noah u vašoj sredini? Osobno ne znam nijedno dijele ili odraslu osobu s tim imenom..
Ahaaa tako ću i ja onda!
Koliko je često ime Noa/ Noah u vašoj sredini? Osobno ne znam nijedno dijele ili odraslu osobu s tim imenom..
Flora mislim da i nije toliko rijetko među klincima. Ja sam neko vrijeme vodila radionice za djecu i današnja djeca imaju uglavnom ta kratka moderna imena potpuno drugačija nego današnje odrasle osobe. Imena od naše generacije će među njima biti baš rijetka.
Istina, ali ta kratka imena su tako lijepa.. mislim da nam je pogreška što gledamo koliko ima djeca s imenom koje nam se sviđa. I prije je bilo po nekoliko istih imena u razredu i sredini..
Ne znam kako to izbjeći. .
Elena je i meni bio jedan od favorita, prekrasno ime, ali preslično mom, stoga ništa od toga.
Mi smo promijenili ime, sreća nikom nismo ni govorili kako smo namjeravali nazvati malu, sada nam je Ema naj, vidit ćemo do kraja hoće li se zadržati.
Evo curke, napokon sam se i ja pridruzila klokanici :-) do sad sam vas puno citala
Imam curicu staru godinu dana koja je ime dobila po mojoj teti i suprugovoj baki, posto je on porijeklom sa Hvara, baka mu se zvala Leni (to je tamo cesto ime) a moja teta Helena zivi u Njemackoj i oduvijek je tamo zovu Leni ( sto je kod njihjako cesto zensko ime)....tako da se i nasa princeza zove Leni
Uskoro bi jos jednu bebicu i sad trazimo ime, meni se svida za decka Mak, ali muz nece ni cuti, a zacuricu mozda Zoe.
Pozdrav! Evo da se i ja uključim malo na ovu temu...upravo sam stigla na klokanicu, pa eto...trudna sam 20. tjedana i sada sam u fazi biranja imena za bebicu...Još uvijek ne znam da li nosim dečka ili curicu...već imam jednu curicu i zove se Zara, a ako bi bila opet curica zvala bi se Tia, a za dečka još se nismo konkretno dogovorili, ali u užem izboru su: Noa, Jakov, Jan, Dorijan...ma ne znam više za dečka..dajte još neke prijedloge...ja bih najradije neko kratko i slatko...
Sortiraj odgovore
Najstariji