Imena za bebe

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Branchi
    29. Svibanj 2015. 10:51

hehe, da tesko je kad je puno lijepih imena....mi smo odma znali da bi neka kratka imena zbog dugackih prezimena pa sam ja dala prijedlog za zensko (Tia), on za musko (Jan) i svidjaju nam se oba pa sad cekamo da dodje prvo Jan :)

flora2
    29. Svibanj 2015. 10:54

Lijepa i kratka imena. Svaka čast što se brzo odlučili, nama samo pada na pamet niz drugih imena. 

Kad smo kod prezimena..mislimo se vjenčati nakon rođena. U rodilištu dijete dobije moje prezime? Ako želim da ima budućeg muža, to kažemo u Matičnom ili?  Nije mi baš jasna procedura. 

Branchi
    29. Svibanj 2015. 10:57

da, ne znam ni ja bas proceduru, mi cemo se isto kasnije vjencati.
    mislim da je beba na mamu (jer je mama u bolnici), a onda kad idete upisivati djete u maticni i to se dogovorite za ime i prezime (pretpostavljam od tate buduci da cete se ionako vjencati :) ).

Branchi
    29. Svibanj 2015. 11:09

pa da, da se ne zapetljate sa promjenama rodnog lista i svega :D sto manje papirologije, preporucam :D

Anci2225
    29. Svibanj 2015. 11:39

Mi se nismo imali sta puno dogovarati jer je sin odabrao ime i ne odustaje niti ne pristaje na kompromise - Tiana

Mary36
    29. Svibanj 2015. 12:13

Flora to znači da niste još odabrali ono pravo! Mi smo se isto stalno  predomišljali, mijenjali sto puta, ali od kad smo prije jedno dva mjeseca čuli naše smo sigurni u to i gotovo. Ja si nekako zamišljam da si je ona sama odabrala ime jer smo prije trudnoće imali potpuno drugačija imena.

Mary36
    29. Svibanj 2015. 12:31

Joj ja sam ti isto malo bedak za te stvari i svaki put isprobavam, al probat ću ti objasnit možda uspije Prođeš ona 3 koraka dok ne napraviš tu slikicu, onda ti se ispod slićice pojavi puno opcija. Ja stisnem ovu zadnju na forum signatures. Počinje sa psudo hclm ili tak nešto. E onda ti se napiše taj kod koji zaljepim na svom profilu. Probaj pa javi!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.