hehe, da tesko je kad je puno lijepih imena....mi smo odma znali da bi neka kratka imena zbog dugackih prezimena pa sam ja dala prijedlog za zensko (Tia), on za musko (Jan) i svidjaju nam se oba pa sad cekamo da dodje prvo Jan :)
Lijepa i kratka imena. Svaka čast što se brzo odlučili, nama samo pada na pamet niz drugih imena.
Kad smo kod prezimena..mislimo se vjenčati nakon rođena. U rodilištu dijete dobije moje prezime? Ako želim da ima budućeg muža, to kažemo u Matičnom ili? Nije mi baš jasna procedura.
da, ne znam ni ja bas proceduru, mi cemo se isto kasnije vjencati.
mislim da je beba na mamu (jer je mama u bolnici), a onda kad idete upisivati djete u maticni i to se dogovorite za ime i prezime (pretpostavljam od tate buduci da cete se ionako vjencati :) ).
pa da, da se ne zapetljate sa promjenama rodnog lista i svega :D sto manje papirologije, preporucam :D
Mi se nismo imali sta puno dogovarati jer je sin odabrao ime i ne odustaje niti ne pristaje na kompromise - Tiana
Flora to znači da niste još odabrali ono pravo! Mi smo se isto stalno predomišljali, mijenjali sto puta, ali od kad smo prije jedno dva mjeseca čuli naše smo sigurni u to i gotovo. Ja si nekako zamišljam da si je ona sama odabrala ime jer smo prije trudnoće imali potpuno drugačija imena.
Joj ja sam ti isto malo bedak za te stvari i svaki put isprobavam, al probat ću ti objasnit možda uspije Prođeš ona 3 koraka dok ne napraviš tu slikicu, onda ti se ispod slićice pojavi puno opcija. Ja stisnem ovu zadnju na forum signatures. Počinje sa psudo hclm ili tak nešto. E onda ti se napiše taj kod koji zaljepim na svom profilu. Probaj pa javi!
Sortiraj odgovore
Najstariji