mi smo več prije trudnoće izabrali i još smo na tome.
ako bude cura - Lana
ako bude dečko - Lukas
jako ljepo ime za dečka mi je i Ian... samo se malo zeznuto izgovara, zar ne?
e pa baš to... svi bi ga prekrstili u Jan...a to nije to a mislim da budemo se mi još 100 puta predomislili u vezi imena
Meni sinoć palo na pamet ime Lorena a ujutro se nisam mogla sjetiti 😂
Ako je cura možda Lorena a ako je dečko sigurno Viktor
https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png
Hallo cure, i ja sam nova na forumu i jos "frisko" saznala da sam trudna, tek sam u 5 tijednu ali imena vec jasno imam u glavi mada uvijek se nekako predomislim kad neka druga imena cujem..
Za curicu: Lena (M bi se slozijo stim,hihi) - Julia (to nam se obojma svidja) - Nora (M nikako,heheh)
Za muskica: Ivan ili Ivano (mada se M slicno zove ali to me ne zanima) - Leon (M ni za cut,hehe) - Daniel (obojma nam je ono OK) - Damian (meni divno, M nece ni da cuje)
Eto, imam jos puuuuno vremena i nadam se da cemo uspijeti nesto lijepo za nasu mrvicu izabrati
Mi smo za sad 3 D. Dubravka, Dario i David (skoro 3 godine). Čekamo dečka i naravno razmišljamo o imenu na D. Meni se sviđa Dorian (M ne želi ni čut), on bi Domagoj. Ima li netko još neki prijedlog.
naš termin se bliži polako..čekamo dečka čini se ..i trenutno je mamica u nedoumici oko izbora imena. Naime, od početka trudnoće sviđa mi se ime Noa (h) . I baš smo ga ja i suprug već prigrlili
i nekako povezali uz našu malu ljubav, kada su nas ljudi pitali znamo li ime, rekli smo najvjerovatnije Noa, jer nismo željeli sto posto tvrditi da je to konačno ime i onda na kraju iz nekog razloga promjeniti odluku. Ali sada naši bliski ljudi već kada govore o bebi govore Noa..ali prva nedoumica se javila pri razmišljanju da li da bude Noa ili Noah, problem je što trenutno živimo vani gdje se ime Noa smatra više ženskim, a sa slovom h na kraju muškim
a u hr, ako se vratimo jednog dana, sa h mi se čini malo pretenciozno.. druga nedoumica, bili smo sada na go u hrvatskoj i kada smo našim bližnjima rekli za ime, većina je blijedo gledala u nas, (uglavnom stariji dio familije).. i baš su me iživcirali
čak je jedna rodica rekla Noja
što vi mislite?..čak sam sada počela razmišljati o imenu Lukas...i to mi je lijepo ime, ali već smo prigrlili ovo Noa(h)..pa mi žao odustati..
lukas je super ime.ali ako ste oboje zagrizli za noa nek ostane tako,da vam poslije nebude zao.
posto ste iz hrvatske ja bi ostavila po nasem noa,a tu gdje ste sad morat cete objasnjavit svako malo da nema H.
mi isto imamo problem sa slovom J u imenu,pa mi sinu ime neznaju izgovorit,ali od peti pokusaj uspiju hahha.ali nije mi zao jer smo to ime htjeli od pocetka.
Kad se udas iz ljubavi onda nedjeljom peres,peglas,kuhas.
A kad se udas iz interesa onda ides na manikuru,pedikuru....
a imena na D....hmm
Dorian-lijepo ime.
Donat,Daniel,Dino,Denis,Drago,Dragan,Davor,Davorin....
Kad se udas iz ljubavi onda nedjeljom peres,peglas,kuhas.
A kad se udas iz interesa onda ides na manikuru,pedikuru....
Sortiraj odgovore
Najstariji