Imena za bebe

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mary36
    20. Svibanj 2015. 20:42

Možda će vam biti lakše odabrati kad se bebač rodi . Bitno da ih imate u pripremi, a sad odabrati između dva, tri će sigurno jednostavnije!

lioness2
    20. Svibanj 2015. 23:31

Mi smo napokon došli do imena: za djevojčicu Noemi, a za dečka Noah (iako, vrlo je izgledno kako će biti dečko! - konačnu potvrdu čekamo idući tjedan, nadam se, na UZV-u) 

matteeaa
    21. Svibanj 2015. 08:00

Meni su u užem izboru za curicu 584 imena a za dečkića mi samo jedno zvuči kao ono pravo.
    Mislim da se nikad nećemo odlučiti za ime, ali uspoređujem to s pjesmom za prvi ples na vjenčanju - sviđala nam se masa pjesama i svaki dan smo izmišljali neke nove, sve dok jedan dan obadvoje nismo predložili istu pjesmu koju prije nismo niti spomenuli i to je bilo to - jednostavno je kliknula.
    Stvarno i duboko se nadam da ćemo tako doći i do imena

• sunčeko101
    21. Svibanj 2015. 22:08

Pozdrav!
    Jedno pitanje vezano uz objavu imena bebe na društvenim mrežama.
    Suprug i ja odabrali ime i nevoljko samo ga otkrili bližoj rodbini. Nemamo naviku objavljivanja bilo čega na facebook-u a kamoli imena djeteta 3 mj prije rođenja. I sad moja draga punica i jedna prijateljica napisale na fb ime, i ja sam reagirala jer mi je to zasmetalo. Mogla sam i sama tako napisati da sam htjela, ali s razlogom nisam. I nekako sam se uvrijedila što je to neko objavio.
    Jesam li u pravu ili pretjerujem?

Tinčica3
    21. Svibanj 2015. 22:16

sunčeko101

Pozdrav!
    Jedno pitanje vezano uz objavu imena bebe na društvenim mrežama.
    Suprug i ja odabrali ime i nevoljko samo ga otkrili bližoj rodbini. Nemamo naviku objavljivanja bilo čega na facebook-u a kamoli imena djeteta 3 mj prije rođenja. I sad moja draga punica i jedna prijateljica napisale na fb ime, i ja sam reagirala jer mi je to zasmetalo. Mogla sam i sama tako napisati da sam htjela, ali s razlogom nisam. I nekako sam se uvrijedila što je to neko objavio.

Po meni si u pravu 100%

Ja mrzim kad netko nesto objavljuje vezano uz mene i moju obitelj!  

Moji na srecu nemaju fejs, ali se sjecam da mi je tata nakon sto sam im rekla trudna, u povjerenju, rastrubio pol rodbine. A nisu ni prosla prva tri mjeseca. Uzasno sam ljuta bila. I rekla sam mu da ne moze to tako, da su to privatne stvari i da samo ja i moj suprug odlucujemo kad cemo nesto nekome reci. 

Odmah je shvatio da je fulao. Ispricavao se i rekao da je znao u tom trenutku da je zeznuo, al da bi mu ma guzicu izaslo da ce postati dida. On se samo htio hvaliti.

Uglavnom razumijem te i mislim da si u pravu.

Lela29
    22. Svibanj 2015. 08:46

sunčeko101

….

U pravu si... ko želi iznosit svoje privatne stvari na fb, nek izvoli, ali iznosit tuđe... koma!
    Mi nismo nikome rekli za imena. Rekli smo pojedincima što nam se sviđa, ali ne da je to konačno, kao još se mislimo.

Gricko3
    21. Svibanj 2015. 23:56

I ja sam rekla blizoj rodbini za ime i pogrijesila sam. Jer su svima razglasili i isto tako pisali na drustvenim mrezama i svima okolo. A bas sam tila da niko nezna dok se beba ne rodi al eto sama sam kriva.

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤

lollipop
    22. Svibanj 2015. 07:12

mi smo isto rekli svima ali nitko nigdje ništa nije rastrubio tipa na fb...imam pristojne prijatelje i roditelje 

deverika
    22. Svibanj 2015. 08:41

eto zato sam ja samo tu napisala.... Al su svi znatiželjni!!

Ženski savjet nije Bog zna što, ali je glup onaj tko ga ne posluša. - Cervantes

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI