Imena za bebe

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mary36
    20. Svibanj 2015. 20:42

Možda će vam biti lakše odabrati kad se bebač rodi . Bitno da ih imate u pripremi, a sad odabrati između dva, tri će sigurno jednostavnije!

lioness2
    20. Svibanj 2015. 23:31

Mi smo napokon došli do imena: za djevojčicu Noemi, a za dečka Noah (iako, vrlo je izgledno kako će biti dečko! - konačnu potvrdu čekamo idući tjedan, nadam se, na UZV-u) 

matteeaa
    21. Svibanj 2015. 08:00

Meni su u užem izboru za curicu 584 imena a za dečkića mi samo jedno zvuči kao ono pravo.
    Mislim da se nikad nećemo odlučiti za ime, ali uspoređujem to s pjesmom za prvi ples na vjenčanju - sviđala nam se masa pjesama i svaki dan smo izmišljali neke nove, sve dok jedan dan obadvoje nismo predložili istu pjesmu koju prije nismo niti spomenuli i to je bilo to - jednostavno je kliknula.
    Stvarno i duboko se nadam da ćemo tako doći i do imena

• sunčeko101
    21. Svibanj 2015. 22:08

Pozdrav!
    Jedno pitanje vezano uz objavu imena bebe na društvenim mrežama.
    Suprug i ja odabrali ime i nevoljko samo ga otkrili bližoj rodbini. Nemamo naviku objavljivanja bilo čega na facebook-u a kamoli imena djeteta 3 mj prije rođenja. I sad moja draga punica i jedna prijateljica napisale na fb ime, i ja sam reagirala jer mi je to zasmetalo. Mogla sam i sama tako napisati da sam htjela, ali s razlogom nisam. I nekako sam se uvrijedila što je to neko objavio.
    Jesam li u pravu ili pretjerujem?

Gricko3
    21. Svibanj 2015. 23:56

I ja sam rekla blizoj rodbini za ime i pogrijesila sam. Jer su svima razglasili i isto tako pisali na drustvenim mrezama i svima okolo. A bas sam tila da niko nezna dok se beba ne rodi al eto sama sam kriva.

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤

lollipop
    22. Svibanj 2015. 07:12

mi smo isto rekli svima ali nitko nigdje ništa nije rastrubio tipa na fb...imam pristojne prijatelje i roditelje 

deverika
    22. Svibanj 2015. 08:41

eto zato sam ja samo tu napisala.... Al su svi znatiželjni!!

Ženski savjet nije Bog zna što, ali je glup onaj tko ga ne posluša. - Cervantes

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.