Imena za bebe

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    renchiii
    11. Svibanj 2015. 19:00

Onda navijamo da mama dobije curicu Saru napokon, ali samo nek je živo i zdravonpa makar došao i Noa   Oba su lijepa imena!

mirell
    11. Svibanj 2015. 19:05

Aaaaaaaaaaaaa  hvala ti od  renchiii . Samo neka prođe sve uredu 

2002.Gabriel
    2007.Luka
    2011.Jakov

Gricko3
    11. Svibanj 2015. 19:11

ni ja nikad nisan voljela zenskaste stvari, roza boja mi je bila fuj a sad mi je sve to preslatko i sve kupujen rozo jel je jednostavno prelipa i njezna boja. Ja san neki dan muzu komentirala da cemo mi i dalje nasu bebu kad se rodi zvat Bejbi haha

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤

renchiii
    11. Svibanj 2015. 19:16

Ko u Prljavom Plesu! 

Tinčica3
    14. Svibanj 2015. 09:42

Noel 5 
    Liam 4
    Michele 2

Jel' to Noel pobjedio? :)

Mary36
    14. Svibanj 2015. 20:56

Ne znam Tinčica...odluka je na kraju ipak vaša 

• mama@
    19. Svibanj 2015. 09:54

Ako jos ima fore ja bih svoj glas dala za Liam

Tinčica3
    19. Svibanj 2015. 19:29

mama2

Ako jos ima fore ja bih svoj glas dala za Liam

Hehe ima fore do 10.08. kad je termin 😄 moj muz ce biti odusevljen izjednacenjem 😂 pitao me neki dan onako zabrinut', hoce klokanica stvarno odluciti o imenu?! Bas sam se slatko nasmijala.. Nije dobio konkretan odgovor 😎

matteeaa
    20. Svibanj 2015. 09:45

Meni je baš drag tvoj izbor imena Noel i Liam, jer me podsječaju na Oasis koji sam nekad obožavala
    Moj glas za Noela

Tinčica3
    20. Svibanj 2015. 20:11

matteeaa

Meni je baš drag tvoj izbor imena Noel i Liam, jer me podsječaju na Oasis koji sam nekad obožavala
    Moj glas za Noela

Inace moj muz obozava Oasis i zato i jesu ta dva imena u djiru 😂 Meni su lijepa oba imena, al jednostavno nikako do nekog zakljucka doci. 

Mislim da sam previse slusala svoje bliznje. Svatko ima svoje misljenje. Jednome se jedno svidja, drugome drugo
    Pa se ne libe popljuvati ono koje im se ne svidja. Trebali smo sutjeti i na dan poroda reci zove se tako i zbogom. 

Ovako nas svaki dan sad netko pita i??? Sta ste odlucili?? A meni vec zlo od odluka. 

Hvala zene, jos uvijek zbrajam  glasove.. Do daljnjeg 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI