Onda navijamo da mama dobije curicu Saru napokon, ali samo nek je živo i zdravonpa makar došao i Noa Oba su lijepa imena!

Aaaaaaaaaaaaa hvala ti od renchiii
. Samo neka prođe sve uredu

2002.Gabriel
2007.Luka
2011.Jakov
ni ja nikad nisan voljela zenskaste stvari, roza boja mi je bila fuj a sad mi je sve to preslatko i sve kupujen rozo jel je jednostavno prelipa i njezna boja. Ja san neki dan muzu komentirala da cemo mi i dalje nasu bebu kad se rodi zvat Bejbi haha

PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤
Ako jos ima fore ja bih svoj glas dala za Liam
Ako jos ima fore ja bih svoj glas dala za Liam
Hehe ima fore do 10.08. kad je termin 😄 moj muz ce biti odusevljen izjednacenjem 😂 pitao me neki dan onako zabrinut', hoce klokanica stvarno odluciti o imenu?! Bas sam se slatko nasmijala.. Nije dobio konkretan odgovor 😎

Meni je baš drag tvoj izbor imena Noel i Liam, jer me podsječaju na Oasis koji sam nekad obožavala
Moj glas za Noela
Meni je baš drag tvoj izbor imena Noel i Liam, jer me podsječaju na Oasis koji sam nekad obožavala
Moj glas za Noela
Inace moj muz obozava Oasis i zato i jesu ta dva imena u djiru 😂 Meni su lijepa oba imena, al jednostavno nikako do nekog zakljucka doci.
Mislim da sam previse slusala svoje bliznje. Svatko ima svoje misljenje. Jednome se jedno svidja, drugome drugo
Pa se ne libe popljuvati ono koje im se ne svidja. Trebali smo sutjeti i na dan poroda reci zove se tako i zbogom.
Ovako nas svaki dan sad netko pita i??? Sta ste odlucili?? A meni vec zlo od odluka.
Hvala zene, jos uvijek zbrajam glasove.. Do daljnjeg 😂

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji